Hoe u uw bankrekening kunt ontkoppelen van Robinhood

Het in Menlo Park, Californië gevestigde financiële dienstverlener Robinhood Markets, biedt commissievrije handel in aandelen, op de beurs verhandelde fondsen en digitale valuta’s met behulp van een mobiele app die voor het eerst werd uitgebracht in maart 2015. Naast de registratie bij de US Securities en Exchange Commission, Robinhood is een broker-dealer die onderworpen is aan de FINRA-regelgeving en een lid van de Securities Investor Protection Corporation. Het bedrijf genereert zijn geld voornamelijk uit drie bronnen: margeleningen, het verstrekken van orderinformatie aan opkomende handelaren, een praktijk waarvoor de SEC in september 2020 een onderzoek naar het bedrijf startte, en rente ontvangen op kassaldi van klanten. Het is gebruikelijk dat beginnende beleggers op de aandelenmarkt Robinhood gebruiken, maar uiteindelijk wil je misschien de app deactiveren en je afmelden voor de service. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, brengen we je een handige gids die je leert ‘hoe je een bankrekening kunt ontkoppelen van Robinhood, een bankrekening kunt koppelen aan Robinhood, mijn nummer kunt verwijderen uit Robinhood, de bankrekening van iemand anders kunt gebruiken op Robinhood .

Hoe u uw bankrekening kunt ontkoppelen van Robinhood

Robinhood heeft 15,9 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en 22,8 miljoen gefinancierde accounts vanaf maart 2022. Een cryptocurrency-portemonnee van Robinhood werd in april 2022 beschikbaar gesteld aan meer dan 2 miljoen klanten. Robinhood domineerde de markt voor jonge investeerders als een makelaar-dealer voor individuele handelaren. Het is een makelaardij die exclusief is ontworpen voor mobiele apparaten, waardoor detailhandelaren snel toegang hebben tot een handelsplatform. Desalniettemin is er nog steeds discussie over toegankelijke handelsplatforms.

  Verhoog uw dropshipping-inkomsten met deze 10 platforms

Lees verder om te weten hoe u een bankrekening kunt ontkoppelen van Robinhood. Dit zijn de stappen om de bankrekening van Robinhood te ontkoppelen:

Optie I: op iOS

1. Open de Robinhood-app.

2. Ga naar het accountmenu.

3. Tik op Menu-optie.

4. Kies de optie Overboekingen.

5. Ga naar het gedeelte Gelinkte accounts.

6. Selecteer in Gekoppelde accounts het account dat u wilt ontkoppelen.

7. Kies de optie Ontkoppelen.

8. Klik nogmaals op Unlink om te bevestigen.

Optie II: op Android

1. Open de Robinhood-app.

2. Klik op Accountinstellingen.

3. Selecteer vervolgens Instellingen (bijv. gereedschapssymbool)

4. Kies vervolgens Overboekingen.

5. Ga naar Gekoppeld account.

6. Selecteer het account dat u wilt ontkoppelen.

7. Klik op de optie Ontkoppelen.

Optie III: op officiële website

1. Ga naar Robinhood-webpagina.

2. Selecteer het Account-menu.

3. Ga naar Gelinkte accounts.

4. Klik naast het account dat u wilt ontkoppelen op Ontkoppelen.

Is het veilig om een ​​bankrekening aan Robinhood te koppelen?

Nu je weet hoe je je bankrekening kunt ontkoppelen van Robinhood, laat ons weten of het veilig is om je bankrekening aan Robinhood te koppelen. Ja, het is veilig om een ​​bankrekening aan Robinhood te koppelen. Het is volkomen veilig om Robinhood te gebruiken. Vanwege zijn lidmaatschap van de SIPC geeft Robinhood zekerheid voor uw geld tot $ 500.000 voor effecten en $ 250.000 voor geldvorderingen. De Securities and Exchange Commission (SEC) houdt toezicht op de regulering van effectenmakelaars, waaronder Robinhood.

  Hoe maak je een screenshot van de Touch Bar op een Macbook Pro

Kun je de bankrekening van iemand anders gebruiken op Robinhood?

Nu je weet dat het veilig is om je bankrekening aan Robinhood te koppelen, laat ons weten of je de bankrekening van iemand anders op Robinhood kunt gebruiken. Het wordt afgeraden om de bankrekening van iemand anders op Robinhood te gebruiken. Het is ongelooflijk riskant om het account van iemand anders te beheren. En op dit moment worden alleen individuele effectenrekeningen door Robinhood geaccepteerd.

Koppelt Robinhood aan uw bankrekening?

Ja, Robinhood linkt naar je bankrekening. Om direct geld over te maken naar je Robinhood-makelaars- of bestedingsrekening, kun je ook een externe debetkaartrekening koppelen. U kunt geld op uw rekening storten met een persoonlijke of gezamenlijke bankrekening. Vooralsnog accepteert Robinhood geen geld van zakelijke of trustrekeningen.

Wat gebeurt er als ik mijn bankrekening ontkoppel van Robinhood?

U kunt niet met uw account handelen of beleggen als u uw bankrekening ontkoppelt. Als u uw account sluit, zijn de enige activiteiten die u met de Robinhood-app kunt doen, uw transactiebevestigingen, belastingpapieren en historische rekeningafschriften bekijken. U hebt nog steeds toegang tot al uw gegevens, zelfs als u uw account deactiveert. U bent niet verplicht om geld op uw rekening te houden. Als u besluit om later terug te gaan naar handelen in de app, kunt u het account eenvoudig opnieuw activeren als u het deactiveert, maar als u besluit uw account te sluiten, kunt u het niet opnieuw activeren.

Hoe ontkoppel ik mijn bankrekening van Robinhood?

Met behulp van de app kun je eenvoudig je Robinhood-account deactiveren. Voor de procedure zijn drie tot vijf werkdagen nodig. U moet uw bezit verkopen of overdragen aan een andere makelaardij voordat u uw account beëindigt. Het deactiveren van uw account is gratis; voor het overdragen van uw activa is echter een eenmalige betaling van $ 75 vereist.

  Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk gebruiken?

Dit is het proces dat u kunt volgen om uw bankrekening te ontkoppelen van Robinhood:

1. Om je account op iOS of Android te ontkoppelen, open je de Robinhood-app of ga je naar Robinhood-website.

2. Ga dan naar je Accounts

3. Selecteer in Accounts Menu

4. Kies je bankrekening in Overboekingen

5. Klik op Ontkoppelen

Hoe verwijder ik mijn nummer van Robinhood?

De optie om je nummer uit Robinhood te verwijderen is niet beschikbaar. De enige manier om dit te doen is door uw account te verwijderen of te deactiveren.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je de bankrekening van Robinhood kon ontkoppelen, de bankrekening aan Robinhood kon koppelen, mijn nummer van Robinhood kon verwijderen en de bankrekening van iemand anders op Robinhood kon gebruiken. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, aarzel dan niet om ze in de opmerkingen hieronder te plaatsen.

gerelateerde berichten