Hoe u uw Chase-creditcard online kunt activeren

Chase is een Amerikaanse nationale bank die wordt gerund door de organisatie JP Morgan Chase. Chase bank biedt alle bankdiensten aan, zowel online als offline. U kunt uw creditcard- en betaalpasverzoeken online indienen en bij u thuis laten bezorgen. Als u bent ingeschreven bij de dienst voor online bankieren, kunt u uw bankzaken beheren via de officiële website of app van Chase. Als u onlangs uw bankrekening in Chase hebt geopend en op zoek bent naar een oplossing voor het gebruik van online bankdiensten om creditcards en betaalpassen te krijgen, helpt dit artikel u daarbij. Het zal u helpen te begrijpen hoe u uw Chase-creditcard online of door te bellen kunt activeren, hoe u Chase-betaalpas in de Chase-app kunt activeren, hoe u uw Chase-creditcard kunt activeren zonder te bellen, en ook wat er gebeurt als een Chase-creditcard niet is geactiveerd .

Hoe u uw Chase-creditcard online kunt activeren

U kunt uw Chase-creditcard online activeren vanaf de Chase-website door de gewenste creditcard te verifiëren. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Kun je Chase-creditcard gebruiken voordat deze arriveert?

Ja, u kunt een Chase-creditcard gebruiken voordat deze arriveert door een digitale portemonnee in te stellen. Als uw Chase-creditcard bijna aankomt, wordt uw Chase-account bijgewerkt met uw creditcardgegevens. Vervolgens kunt u deze gegevens gebruiken om uw kaart in de digitale portemonnee in te stellen en te gebruiken voordat deze arriveert. Maar er zou een bepaalde gebruikslimiet zijn totdat u uw creditcard heeft geactiveerd of uw kwitantie heeft geverifieerd.

  Hoe in-game pc-prestaties te controleren met MSI Afterburner

Worden Chase-creditcards geactiveerd?

Nee, Chase-creditcards worden niet geactiveerd. U moet ze activeren door te bellen of door uw Chase-account in de browser of app te bezoeken en uw Chase-creditcard online te activeren. Wanneer u uw Chase-creditcard ontvangt, vindt u de stappen om deze te activeren op het document dat bij uw creditcard is gevoegd. Volg de genoemde stappen om uw Chase-creditcard te activeren.

Wat gebeurt er als een Chase-creditcard niet is geactiveerd?

Als u uw Chase-creditcard niet activeert, heeft dit geen invloed op uw account. Het enige dat zal gebeuren, is dat uw kredietscore geleidelijk zal afnemen en in uw kredietrapport zal de kaart worden weergegeven. U moet uw creditcard activeren als u deze wilt blijven gebruiken, en als u dit niet onmiddellijk doet, kan de lagere kredietscore uw toekomstige aankopen beïnvloeden. Dit is wat er gebeurt als een Chase-creditcard niet wordt geactiveerd.

Hoe kunt u controleren of uw Chase-creditcard online actief is?

Volg deze stappen om te controleren of uw Chase-creditcard online actief is:

1. Bezoek de Chase-website op uw browser.

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Als de gewenste creditcard wordt weergegeven met alle details, zoals het huidige saldo, enz., betekent dit dat deze online actief is.

Hoe activeert u uw Chase-creditcard online?

Volg deze onderstaande stappen om uw Chase-creditcard online te activeren:

1. Start uw apparaatbrowser en navigeer naar de Chase-website.

2. Log vervolgens in op uw account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

3. Selecteer de creditcard waarmee u uw selectie wilt activeren.

4. Klik op Meer > Kaarten verifiëren.

5. Klik op Volgende en uw creditcard wordt na enkele seconden succesvol geactiveerd.

  Fix Extern bureaublad kan geen verbinding maken met de externe computer

Zo kunt u uw Chase creditcard online activeren.

Moet u bellen om een ​​Chase-creditcard te activeren?

Als je een online Chase-bankrekening hebt, hoef je niet te bellen om je Chase-creditcard te activeren. Als je geen account hebt, moet je bellen. Zodra de creditcard succesvol is geactiveerd, kunt u deze direct gebruiken voor transacties. Als u uw Chase-creditcard wilt activeren door te bellen, vindt u het nummer op de achterkant van uw Chase-creditcard.

Hoe kunt u uw Chase-creditcard activeren zonder te bellen?

Om uw Chase-creditcard te activeren zonder te bellen, kunt u deze stappen volgen:

1. Bezoek de Chase-website en log in op uw Chase-account.

2. Selecteer de creditcard waarmee u uw selectie wilt activeren.

3. Klik op Meer.

4. Klik vervolgens op Kaarten verifiëren.

5. Klik ten slotte op Volgende.

Uw creditcard wordt na enkele seconden succesvol geactiveerd. Zo activeer je je Chase-creditcard zonder te bellen.

Hoe lang na het activeren van de creditcard kunt u deze gebruiken?

U kunt uw Chase-creditcard direct na activering gebruiken. U kunt uw Chase-creditcard online of offline activeren. U kunt dit online doen door online in te loggen op uw Chase-account of door de Chase-app te gebruiken. En offline is door te bellen naar het telefoonnummer dat op de achterkant van je creditcard staat. Zodra u uw creditcard heeft geactiveerd, kunt u deze direct gebruiken om artikelen tegen een gereduceerde prijs te kopen.

Kunt u uw Chase-betaalpas online activeren?

Ja, u kunt uw Chase-betaalpas online activeren. Zodra u uw bankpas heeft ontvangen, kunt u de Chase-website bezoeken en inloggen op uw account om deze te activeren.

Hoe kunt u de Chase-betaalpas activeren in de Chase-app?

Volg deze stappen om de Chase-betaalpas in de Chase-app te activeren:

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account in de Chase-app.

1. Open de Achtervolg mobiel app op je smartphone.

2. Als u de betaalpas heeft ontvangen, verschijnt uw pas op het scherm. Tik op die betaalpas.

  Waarom werkt mijn Paramount Plus niet op mijn tv?

3. Klik op Kaart activeren om uw Chase-betaalpas te activeren.

Zo activeer je de Chase-betaalpas in de Chase-app.

Welk nummer belt u om uw Chase-betaalpas te activeren?

U kunt bellen met 800-290-3935 om uw Chase-betaalpas/ATM-kaart te activeren. Dit nummer vindt u ook op de achterkant van uw betaalpas. Om je pinpas te activeren, bel je gewoon dit nummer en je pinpas wordt geactiveerd. U kunt ook naar uw dichtstbijzijnde geldautomaat gaan en een transactie uitvoeren met uw pincode om de pinpas te activeren.

Moet je de Chase Sapphire Preferred Card activeren?

Het hangt af van het al dan niet activeren van de Chase Sapphire Preferred-kaart. Het is zeer gunstig voor diegenen die veel moeten reizen, hetzij voor hun werk, hetzij gewoon om te reizen en te eten en nieuwe eetgelegenheden te proberen. U verdient meer bonuspunten wanneer u uw Chase Sapphire Preferred-kaart 5 keer meer gebruikt voor reisaankopen, 3 keer meer voor diners en veel meer voordelen in vergelijking met andere Chase-kaarten. U kunt ook tot 60.000 bonuspunten verdienen als u in de eerste drie maanden vanaf de opening van de account $4.000 aan aankopen uitgeeft.

***

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen te begrijpen hoe u uw Chase-creditcard online kunt activeren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten