Hoe u uw Chromebook aan kunt houden wanneer u het deksel sluit

Chrome OS zet uw besturingssysteem normaal gesproken in een energiezuinige slaapstand wanneer u het deksel sluit. Dit kan problematisch zijn als u uw laptop aansluit op een externe monitor. U kunt als volgt voorkomen dat uw Chromebook in slaapstand gaat wanneer u het deksel sluit.

Voordat we beginnen, een noodzakelijke disclaimer: het sluiten van het deksel van je laptop en het in je tas gooien terwijl het nog aan staat, kan ernstige problemen veroorzaken door een slechte circulatie of het blokkeren van ventilatieopeningen. Uw laptop zal blijven werken, de batterij verspillen en mogelijk zelfs oververhitten in uw tas. U moet uw laptop handmatig in de slaapstand zetten of uitschakelen met behulp van de aan / uit-knop of opties in het Power-menu in plaats van gewoon het deksel te sluiten.

  Hoe u geen momenten deelt in WeChat

Als u een Chromebook op school of op het werk gebruikt, is het bovendien mogelijk dat u uw slaapinstelling niet kunt wijzigen. Neem contact op met uw systeembeheerder voor aanvullende hulp.

Als u het standaardgedrag van Chrome OS wilt wijzigen wanneer u het deksel sluit, klikt u op het klokgebied om het systeemvak te openen en klikt u vervolgens op het tandwiel Instellingen.

Scroll naar beneden en klik onder het gedeelte Apparaat op ‘Aan/uit’.

Zet de schakelaar naast “Slaap wanneer deksel is gesloten” op Uit.

In tegenstelling tot Windows 10 heeft Chrome OS geen aparte instelling voor wanneer uw laptop is aangesloten. Dus als u uw laptop normaal gesproken alleen thuis gebruikt, maar besluit deze onderweg mee te nemen, zorg er dan altijd voor dat u afsluit of zet hem in de slaapstand wanneer je hem in je tas stopt om oververhitting te voorkomen.

  Hoe LinkedIn-verzoeken op trefwoord in Chrome te verwijderen?

Sluit het venster nadat u de wijzigingen heeft aangebracht. Opslaan is niet nodig; dat doet het automatisch.

U zou nu het deksel van uw laptop moeten kunnen sluiten zonder dat deze in de slaapstand gaat. Als je het terug wilt zetten naar de standaardinstellingen, ga je terug naar Instellingen> Aan / uit en zet je het terug naar de Aan-positie.

Ga terug naar Instellingen > Aan/uit om de slaapstand in te schakelen wanneer het deksel is gesloten weer aan als u deze functie niet langer gebruikt” width=”650″ height=”279″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p> <!-- Widgets: na het plaatsen van inhoud --> </div>
<div class=

Bijgewerkt: 9 december 2020 om 20:29