Hoe u uw contacten kunt vinden op TikTok

Meer dan een miljard mensen zijn op TikTok, en misschien ben jij een van hen. Je hebt misschien veel volgers en je volgt er meerdere. Maar hoeveel van hen ken jij en hoeveel van hen kennen jou? Ook al ben je een beginner, je kunt contact maken met je vrienden op TikTok en hun video’s bekijken en met ze communiceren. Als je iemand bent die op zoek is naar een handleiding voor het vinden van je contacten op TikTok, lees dan deze handleiding tot het einde. Dit artikel zal je helpen om te zoeken met behulp van telefoonnummer op TikTok voor hen. Je leert ook over het zoeken naar contacten zonder gebruikersnaam van je TikTok-profiel.

Hoe u uw contacten kunt vinden op TikTok

U kunt uw contacten vinden via het scherm Vrienden zoeken door op het pictogram Contactpersonen zoeken op uw TikTok-profiel te tikken. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

  Hoe krijg je het No Beard-filter op TikTok

Kun je iemand op TikTok vinden als je geen account hebt?

Nee, je kunt niemand op TikTok vinden als je geen account hebt. Om TikTok te gebruiken, moet je een account hebben. Als je geen account hebt, kun je er een maken via de TikTok-website.

Kun je je contacten op TikTok vinden zonder hun gebruikersnaam?

Ja, je kunt je contacten op TikTok vinden zonder hun gebruikersnaam. Je kunt op TikTok naar hun naam zoeken en ze willekeurig proberen te vinden of ze zoeken met behulp van hun telefoonnummer. De eerste methode zal het resultaat niet garanderen, maar de tweede methode zal u zeker het gewenste resultaat geven. Zoeken naar iemand op TikTok met behulp van het telefoonnummer is de beste methode om te zoeken zonder gebruikersnaam.

Kun je je vrienden op TikTok vinden met hun telefoonnummer?

Ja, je kunt je vrienden op TikTok vinden met hun telefoonnummer. TikTok heeft een optie om rechtstreeks verbinding te maken met de contactenlijst van je telefoon. U moet het inschakelen. Alle contacten van uw telefoon zijn voor u zichtbaar. Degenen die op TikTok zijn, kun je volgen, en voor degenen die niet op TikTok zijn, je kunt ze uitnodigen. Contacten zoeken met een telefoonnummer betekent niet dat je op TikTok moet zoeken met een telefoonnummer. Je kunt het vinden door de optie om contacten te zoeken in te schakelen.

Krijgt een TikTok-gebruiker een melding als je ernaar zoekt op telefoonnummer?

Nee, de TikTok-gebruiker stuurt geen melding na het zoeken op telefoonnummer. Zelfs als je een TikTok-gebruiker zoekt op gebruikersnaam en zijn profiel bekijkt, krijgen ze daar geen melding voor. Maar die van hen is een optie om het in te schakelen. De gebruiker kan de mensen bekijken die hun profiel in de afgelopen 30 dagen hebben bekeken.

  Hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen

Hoe vind je iemand uit hun contacten op TikTok?

Om iemand op TikTok te vinden met behulp van hun contacten, volg je deze eenvoudige stappen om je contacten op TikTok te vinden:

Opmerking: voor zowel Android- als iOS-telefoongebruikers. Zorg er ook voor dat u bent ingelogd op uw account.

1. Open de TikTok-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek.

3. Tik op het pictogram Contactpersonen zoeken in de linkerbovenhoek.

4. Tik in het scherm Vrienden zoeken op de knop Zoeken naast Contacten.

5. Tik op Doorgaan om je telefooncontacten te synchroniseren met de TikTok-app.

6. Tik op Toestaan ​​om toegang te geven tot uw contacten vanuit de pop-up.

7. Alle contacten van uw telefoon zijn voor u zichtbaar in lijstformaat. Degenen die op TikTok zijn, je kunt ze volgen, en voor degenen die niet op TikTok zijn, je kunt ze uitnodigen.

Kun je iemands volgers vinden aan de hand van zijn/haar telefoonnummer?

Ja, je kunt de volgers van iemand anders alleen vinden met zijn/haar telefoonnummer als die persoon een openbaar account heeft. Schakel de optie Zoek je contacten in je TikTok-app in, ga naar het profiel van die persoon tik op de volgers om de lijst met volgers van die persoon te zien. Als de persoon een privéaccount heeft, kun je het aantal volgers en volgers bekijken, niet de lijst met volgers of volgers.

Kun je je contacten uitnodigen om TikTok te gebruiken?

Ja, je kunt je contacten uitnodigen om TikTok te gebruiken. In je TikTok-contactenlijst moet je een account selecteren en op Uitnodigen tikken om het contact op TikTok uit te nodigen. Er wordt een uitnodigingslink gegenereerd wanneer u op Uitnodigen tikt. Je kunt deze link vervolgens delen met je contacten als een uitnodiging van jouw kant om lid te worden van TikTok.

  Hoe u TikTok-video's op uw telefoon kunt opslaan

Krijgt u een melding als iemand naar u zoekt met uw telefoonnummer?

Nee, je krijgt geen melding als iemand naar je zoekt met je telefoonnummer of zelfs je gebruikersnaam. Een persoon krijgt alleen een melding wanneer iemand zijn video leuk vindt, volgt en tagt op TikTok. U kunt naar iedereen zoeken en hun profiel bekijken. Ze krijgen geen melding, maar je kunt geen video’s, volgers en de volgende lijst met privéaccounts bekijken.

Hoe kunt u uw telefoonnummer verborgen houden in TikTok?

Hoewel je weet hoe je je contacten op TikTok kunt vinden, maak je je misschien zorgen over het verbergen van je telefoonnummer. Standaard is het telefoonnummer verborgen op TikTok om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Je kunt je account privé maken, zodat anderen je volgers en berichten niet kunnen zien. Je kunt je telefoonnummer van TikTok verwijderen, zodat niemand je op TikTok kan vinden met je telefoonnummer.

***

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van je contacten op TikTok. Voel je vrij om je ervaring met ons te delen na het lezen van dit artikel. Als je vragen of suggesties hebt, laat ze dan achter in het commentaargedeelte hieronder. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten