Hoe u uw Crunchyroll-account permanent kunt verwijderen

Crunchyroll is momenteel een van ’s werelds toonaangevende anime-streamingplatforms. Het heeft een overvloed aan anime-tv-shows en films, variërend van klassiekers tot de nieuwste releases zoals Chainsaw Man. Als u echter heeft besloten om u af te melden voor het gebruik van Crunchyroll, hebben wij u gedekt. In deze handleiding leren we u hoe u uw Crunchyroll-account permanent kunt deactiveren en verwijderen. Bekijk deze stapsgewijze handleiding als je hulp nodig hebt bij het sluiten van je Crunchyroll-account.

Verwijder uw Crunchyroll-account (december 2022)

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, leggen we in deze tutorial uit hoe je je Crunchyroll-account kunt deactiveren/verwijderen. We hebben ook een sectie toegevoegd voor gebruikers die het account van iemand anders willen verwijderen in het geval van hun overlijden. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de stappen:

Hoe u uw Crunchyroll-lidmaatschap kunt annuleren

Voordat je je Crunchyroll-account kunt deactiveren (lees verwijderen, hieronder uitgelegd), herinnert het streamingplatform je eraan dat je je actieve abonnement moet opzeggen. Wanneer u de accountdeactiveringspagina voor Crunchyroll bezoekt, krijgt u een prompt waarin u wordt gevraagd om elk terugkerend lidmaatschap te annuleren.

Bekijk dus onze gids over hoe u uw Crunchyroll-abonnement kunt opzeggen en uw lidmaatschap zonder problemen kunt beëindigen. Je zou dit proces al hebben doorlopen als je het platform een ​​tijdje geleden niet meer gebruikt. Nou, direct nadat je je abonnement hebt opgezegd, kun je verder gaan met de stappen om je account te verwijderen.

  Vind films op genre, thema, plaats, periode en meer

Verwijder uw Crunchyroll-account in 3 eenvoudige stappen

Voordat we het proces om uw account te verwijderen in detail beschrijven, willen we graag één verwarrend aspect van dit proces uitleggen. Crunchyroll heeft eigenlijk geen speciale optie “Account verwijderen” in de instellingen of ergens op zijn website. Het streamingbedrijf biedt echter een pagina ‘Accountdeactivatie’ die uw account niet deactiveert. In plaats daarvan wordt uw account voor altijd verwijderd. U kunt uw account niet opnieuw activeren als u de onderstaande stappen volgt en uw Crunchyroll-account deactiveert. Je account is voor altijd verdwenen, dus lees alleen verder als je een besluit hebt genomen.

Met dat uit de weg, volgt u deze stappen om uw Crunchyroll-account op uw Windows-, macOS- of Linux-desktop of -laptop te verwijderen:

1. Ga eerst naar de Crunchyroll-website en log in met uw inloggegevens. Navigeer vervolgens naar Crunchyroll’s account deactiveringspagina via de link hier. Je hebt nergens in de instellingen een optie om deze pagina te bereiken, dus je moet vertrouwen op de link die we hebben bijgevoegd.

2. U kunt een van de vermelde redenen kiezen om uw account te deactiveren en eventuele aanvullende redenen in het onderstaande veld typen. Voer vervolgens uw wachtwoord in ter bevestiging voordat u op de knop “Nu deactiveren” klikt.

3. Nadat u op de knop Deactiveren hebt geklikt, ziet u een pop-up waarin u wordt gevraagd om definitieve bevestiging om uw account te verwijderen. Het bericht in het pop-upvenster herinnert u eraan dat “u dit niet ONgedaan kunt maken!” actie. Zodra u op OK klikt, wordt uw Crunchyroll-account verwijderd.

4. Zodra uw proces is voltooid, ziet u een melding met de tekst “Uw account is verwijderd” bovenaan de startpagina. Ja, het account is verwijderd en niet gedeactiveerd, zoals de ondersteuningspagina je misschien doet geloven.

  11 Beste AiOps-platforms voor het analyseren en bewaken van gegevens, websites, logboeken, netwerken en meer

Crunchyroll-account verwijderen voor iemand die is overleden

Hoewel het proces van het sluiten van een Crunchyroll-account niet eenvoudig is, is het ook niet het moeilijkste. Dus als je de leiding hebt over iemands digitale nalatenschap na zijn overlijden, volg dan de bovenstaande stappen om zijn Crunchyroll-account te verwijderen als je zijn inloggegevens hebt.

Aan de andere kant, als u niet over de inloggegevens van de overledene beschikt, moet u via deze link contact opnemen met het ondersteuningsteam van Crunchyroll link “Contactpagina”. en leg uw situatie aan hen uit.

Selecteer “Lidmaatschap” als probleem, voer uw e-mailadres in en plaats “Verzoek om account te verwijderen” of “Verzoek om accountverwijdering” in het onderwerpgedeelte. Typ vervolgens uw aanvraag en vergeet niet het e-mailadres van de overleden gebruiker op te geven. Het Crunchyroll-ondersteuningsteam zal u onmiddellijk helpen en zij zullen het account en alle bijbehorende gegevens permanent verwijderen.

Om dit gedeelte af te sluiten, willen we u eraan herinneren dat het belangrijk is om de online accounts van een overleden persoon te verwijderen om identiteitsdiefstal te voorkomen en om hun accounts te beschermen tegen hackers.

Veel Gestelde Vragen

Is Crunchyroll eenvoudig op te zeggen?

Ja! U kunt uw lidmaatschap eenvoudig in een paar stappen opzeggen. Het heeft een aantal verschillende methoden, afhankelijk van de betaalmethode die u gebruikt om het lidmaatschap te krijgen. U kunt onze gids raadplegen over hoe u uw Crunchyroll-abonnement kunt annuleren om er zonder problemen vanaf te komen.

Is Crunchyroll veilig?

Het is een volkomen veilig en legaal platform om anime te streamen, aangezien ze alle benodigde licenties bezitten voor alle inhoud in hun bibliotheek.

Is het legaal om anime te kijken op Crunchyroll?

  Presenteren op Google Meet

Ja, het is volkomen legaal om anime op Crunchyroll te bekijken, aangezien het een officieel platform is met alle benodigde licenties om anime zoals Chainsaw Man en One Piece te streamen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over juridische problemen tijdens het gebruik van Crunchyroll.

Hoe herstel je een verwijderd Crunchyroll-account?

Welnu, u kunt een verwijderd account niet herstellen. Terwijl Crunchyroll gebruikers hun accounts laat vernietigen via de pagina “Account deactiveren”, deactiveert het platform het account niet. Het verwijdert uw account permanent op verzoek en daarna kunt u dat account niet meer herstellen. Je moet een nieuw Crunchyroll-account maken en een nieuw abonnement nemen om anime te kijken.

Sluit uw Crunchyroll-account definitief

Dat is alles voor onze gids over het verwijderen van uw Crunchyroll-account. We hopen dat we je met duidelijke stapsgewijze instructies een oplossing hebben kunnen bieden. Blijf op de hoogte van Beebom voor meer artikelen over anime-streamingwebsites zoals Crunchyroll, verslaggeving van populaire anime zoals One Piece, Jujutsu Kaisen en meer. Zorg ervoor dat je enkele van de populaire anime bekijkt voordat je je account verwijdert. Laat ons ook de reden weten waarom u heeft besloten uw account te verwijderen in de onderstaande opmerkingen.

gerelateerde berichten