Hoe u uw eHarmony-account kunt verwijderen

eHarmony.com is een datingsite die u koppelt aan personen met wie u meteen kunt opschieten. Je hebt geen manier om te weten wie zich achter het scherm of hun doelen verbergt. Als je genoeg hebt van eHarmony, moet je waarschijnlijk je account verwijderen, zodat je niet hoeft te betalen voor een dienst die je niet meer gebruikt. Als u klaar bent om afscheid te nemen van eHarmony, staan ​​we voor u klaar. Dit artikel begeleidt u bij het verwijderen van uw eHarmony-account door de volgende onderwerpen aan te pakken en antwoorden te geven op uw brandende vragen.

Hoe u uw eHarmony-account kunt verwijderen

U leert ook hoe u mijn eHarmony-account in de app kunt verwijderen. Hoewel eHarmony geen specifieke optie biedt om te verwijderen in de app, volgt u de onderstaande methoden om een ​​eHarmony-account te verwijderen.

Methode 1: Via desktopsite

eHarmony maakt het onmogelijk om uw account te deactiveren of te verwijderen als uw abonnement nog actief is. Volg deze instructies om een ​​eHarmony-account te verwijderen:

1. Bezoek de eharmony-site in uw browser.

2. Log in op uw eHarmony-account met uw inloggegevens.

2. Klik op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Selecteer Gegevens en instellingen in het vervolgkeuzemenu.

4. Scroll naar beneden naar het gedeelte Profielzichtbaarheid.

  8 geweldige XFCE-thema's om uit te checken

5. Klik hier op de link naast Om uw profiel definitief te verwijderen, klik hier.

6. Voer uw wachtwoord in en klik op Profiel verwijderen.

7. Uw account is gesloten, volgens het volgende venster.

Methode 2: Via mobiele site

Onthoud dat u het eHarmony-account niet uit de app kunt verwijderen. Maar volg de onderstaande stappen om mijn eHarmony-account in de app te verwijderen.

1. Bezoek de eharmony-site in uw mobiele browser.

2. Tik bovenaan op INLOGGEN.

3. Voer uw inloggegevens in en tik op INLOGGEN.

4. Tik op de drie verticale lijnen in de linkerbovenhoek.

5. Tik vervolgens op Gegevens en instellingen.

6. Veeg naar beneden en tik op de link hier onder het gedeelte Profielzichtbaarheid om permanent te verwijderen.

7. Voer uw accountwachtwoord in en tik op Profiel verwijderen.

Hoe eHarmony-abonnement op te zeggen

Volg de onderstaande stappen om het eHarmony-abonnement op te zeggen.

Optie I: via officiële site

Als u uw eHarmony-lidmaatschap gaat annuleren, moet u als eerste automatische verlenging uitschakelen als u er momenteel een hebt. Naast het verwijderen van uw eHarmony-account, kunt u uw abonnement opzeggen als u het via de bedrijfswebsite hebt gekocht:

1. Log in op uw account bij eharmony.

2. Klik op je profielafbeelding.

3. Selecteer Gegevens en instellingen in het vervolgkeuzemenu.

4. Klik op Facturering zodra u op uw voorkeurenpagina bent aangekomen.

4. Klik op de knop Mijn abonnement annuleren onder aan het venster Abonnementsstatus en volg de instructies op het scherm om de transactie te voltooien.

  Wat betekent "ITT" en hoe gebruik je het?

Optie II: via de iTunes-app

Als u uw eHarmony-lidmaatschap via iTunes op uw mobiele apparaat hebt gekocht, moet u een ander proces doorlopen om de functie voor automatisch verlengen uit te schakelen. U moet uw abonnementen beheren via uw Apple ID-account in plaats van via de eHarmony-website. Zo verwijdert u uw eHarmony-account:

1. Start om te beginnen uw iOS-apparaat en ga naar Instellingen.

2. Tik op uw Apple ID-profiel.

3. Om toegang te krijgen tot de abonnementen die je beheert via iTunes, tik je op Abonnementen.

4. Tik vervolgens op eHarmony.

5. Om uw eHarmony-abonnement te beëindigen, tikt u op Abonnement opzeggen en vervolgens op Bevestigen onderaan de gegeven opties.

6. Schuif de knop op de schuifregelaar Automatische verlenging naar de uit-optie in plaats van op eerdere versies van iOS.

Pro-tip: hoe u uw eHarmony-profiel kunt verbergen

Als u uw profiel niet wilt wissen, kunt u het verbergen om er vakantie van te nemen. Gebruikers die contact met u hebben of u aan hun favorieten hebben toegevoegd, kunnen uw profiel nog steeds zien. Volg de onderstaande stappen:

1. Log in op uw account op eharmony.com.

2. Klik op je profielafbeelding.

3. Selecteer Gegevens en instellingen in het vervolgkeuzemenu.

4. Schakel de schakelaar naast Niet zichtbaar uit in het gedeelte Profielzichtbaarheid.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom kan ik mijn account niet wissen, zelfs als ik mijn lidmaatschap heb beëindigd?

Ans: Dit kan worden toegeschreven aan een van de twee factoren.

  • Hoogstwaarschijnlijk is uw meest recente eHarmony-abonnement nog niet afgelopen. Door uw lidmaatschap op te zeggen, wordt alleen voorkomen dat het automatisch wordt verlengd. Het blijft operationeel tot de dag dat je ervoor betaald hebt. U kunt tot die tijd de premiumservices van eHarmony blijven gebruiken, maar u kunt uw account niet verwijderen.
  • Een andere oorzaak kan zijn dat u niet het volledige bedrag heeft betaald voor een of meer van uw eerdere lidmaatschappen. Als u ervoor kiest om een ​​abonnement in termijnen te betalen, houd er dan rekening mee dat u hiervoor aansprakelijk bent, zelfs als u uw lidmaatschap voortijdig opzegt.
  Hoe een iPhone te gebruiken met een kapotte aan / uit-knop

Q2. Wat moet ik doen als ik niet langer wil dat mijn persoonlijke gegevens worden gedeeld met eHarmony?

Ans: Zelfs als u uw eHarmony-account sluit, zal eHarmony, in overeenstemming met het privacybeleid, uw persoonlijke gegevens bewaren voor voortdurende service en gemak. Dus, als je wilt dat het verwijderd wordt, schrijf dan een e-mail naar [email protected] met als onderwerp Mijn accountgegevens verwijderen en een uitdrukkelijk verzoek om uw persoonlijke gegevens permanent uit eHarmony te verwijderen. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat uw verzoek door eHarmony is verwerkt.

***

We hopen dat u deze informatie nuttig vond en dat u hebt geleerd hoe u uw eHarmony-account kunt verwijderen. Laat ons weten welke strategie het meest effectief is gebleken. Heeft u een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier in. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten