Hoe u uw Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als u het bent vergeten

Burbn, de mobiele inchecksoftware van Kevin Systrom en Mike Krieger, diende als basis voor de vroege ontwikkelingsfasen van Instagram in San Francisco. Tegenwoordig is het een sociale netwerksite voor wereldwijde gebruikers om foto’s en video’s te delen, met het hoofdkantoor in Menlo Park, Californië. Facebook kocht het bedrijf in 2012 voor $1 miljard. Op het Instagram-platform kunnen gebruikers rechtstreeks communiceren met andere gebruikers die iOS- of Android-telefoons gebruiken, foto’s en verhalen maken en delen en effecten en filters gebruiken. Instagram heeft vandaag gemiddeld meer dan een miljard maandelijkse gebruikers. Er is zorgvuldigheid en aandacht voor nodig om online sites en services veilig te houden, voornamelijk sociale media-accounts. Het kan tijd zijn om het wachtwoord op Instagram te wijzigen als je blijft inloggen met een zwak wachtwoord, een wachtwoord dat op meerdere websites wordt herhaald, of een wachtwoord dat bij een hack of datalek kan worden onthuld. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over Instagram, brengen we je een handige gids die je leert hoe je je Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als je het bent vergeten.

Hoe u uw Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als u het bent vergeten

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u uw Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als u het bent vergeten, met handige illustraties voor een beter begrip.

Hoe verander je het Instagram-wachtwoord zonder oud wachtwoord als je bent ingelogd op je account?

Opgemerkt moet worden dat Instagram altijd de gegevens van uw apparaat kent, wat handig is wanneer iemand anders probeert in te loggen op uw Instagram-account met een ander apparaat. Als u uw e-mail die aan je account is gekoppeld, ontvang je een melding over een nieuwe apparaataanmelding en wordt de informatie ook in de database van Instagram vastgelegd. Hoe dan ook, het kan niet genoeg worden benadrukt hoe belangrijk het kan zijn om uw wachtwoord elke 6 maanden of meer te wijzigen. Het is het hoogste beveiligingsniveau dat u zelf kunt handhaven om uw account te beschermen.

  Top 10 methoden om Instagram-gebruikers te zoeken op naam en locatie

Deze eenvoudig te volgen stappen kunnen je helpen je wachtwoord op Instagram te wijzigen:

1. Open de Instagram-applicatie op je Android of iOS apparaten.

2. Tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek.

3. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Tik in het snelmenu op Instellingen.

5. Tik op Beveiliging.

6. Tik op Wachtwoord.

7. Tik nu op Wachtwoord vergeten? koppeling.

8. Je krijgt een melding dat er een sms met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen naar je geverifieerde mobiele nummer op Instagram is verzonden. Tik op OK.

9. Open de Berichten-app en zoek en tik op het Instagram-sms-bericht.

Let op: Je ontvangt de tekst vrijwel direct. Zo niet, zoek dan naar een bericht met de woorden Tik om je Instagram-pas opnieuw in te stellen.., of iets dergelijks.

10. Tik op de reset-link in de tekst.

11. Je wordt doorgestuurd naar Instagram. Voer op deze nieuwe pagina uw nieuwe wachtwoord in en bevestig dit in de daarvoor bestemde velden.

Let op: De nieuwe wachtwoorden moeten beide identiek zijn. Stop a.u.b. niet uw oude wachtwoord in een van de vakjes.

12. Tik na het invoeren van het wachtwoord op Wachtwoord opnieuw instellen om het proces te voltooien.

Hoe kan ik mijn Instagram-wachtwoord wijzigen zonder oude e-mail?

Instagram heeft veel functies om over op te scheppen, en een daarvan is beveiliging. Uw gegevens worden beschermd en veilig bewaard in hun database zolang u ervoor kiest om een ​​account aan te houden. U kunt het wachtwoord van uw account wijzigen zonder de e-mail of uw gebruikersnaam te gebruiken. Met Instagram kun je namelijk ook je mobiele nummer koppelen, of je kunt zelfs je Facebook-account gebruiken om in te loggen. Als je mobiele nummer aan je Instagram-account is gekoppeld, is het wijzigen van je wachtwoord zonder e-mail eenvoudig. Lees en volg dus de bovenstaande stappen om te leren hoe u het Instagram-wachtwoord kunt wijzigen zonder oude e-mail.

Hoe Instagram-wachtwoord wijzigen zonder oud wachtwoord als u bent uitgelogd bij Instagram?

Je kunt het wachtwoord van je Instagram-account wijzigen zonder ook in te loggen op je account. Om dit proces te laten werken, moet u de onderstaande stappen volgen:

  Hoe oude Instagram-berichten te vinden

1. Bezoek de Instagram-website in je telefoonbrowser.

2. Tik in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten? koppeling.

3. Voer uw gebruikersnaam, telefoonnummer of e-mail-ID in en tik op Inloglink verzenden.

4. Markeer de I’m not a robot captcha en tik op Next om te bewijzen dat je geen bot bent die probeert toegang te krijgen tot dit account.

5. Tik op OK op de pagina SMS verzonden.

6. Open het sms-bericht dat je van Instagram hebt ontvangen op je apparaat.

7. Tik op de meegeleverde Instagram-link. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u kunt inloggen op uw account nadat u uw wachtwoord opnieuw heeft ingesteld.

8. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig dit en tik op Wachtwoord wijzigen.

Waarom kan ik mijn Instagram-wachtwoord niet wijzigen?

U kunt met dit soort problemen worden geconfronteerd vanwege een breed scala aan problemen. Gewoonlijk heeft Instagram een ​​reeks regels gedefinieerd in hun systeem die voorkomen dat een gebruiker geen toegang krijgt tot zijn account. Bij correct gebruik kan de optie om het wachtwoord te wijzigen iedereen helpen die wil leren hoe je je Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als je het bent vergeten.

Als u uw Instagram-wachtwoord echter niet kunt wijzigen, kunnen dit de mogelijke redenen zijn:

  • Uw applicatie is niet correct bijgewerkt.
  • U probeert een oud wachtwoord te gebruiken wanneer u wordt gevraagd uw nieuwe wachtwoord in te voeren.
  • U gebruikt niet ten minste zes tekens, waaronder mogelijk ook cijfers, hoofdletters of speciale symbolen.
  • Je hebt je misschien aangemeld met een ander e-mailadres of het verkeerd ingevoerd toen je je voor het eerst aanmeldde.
  • Uw account is uitgeschakeld. Meestal kunt u zich in de eerste plaats niet aanmelden bij uw account.

Wat kan ik doen als ik geen e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor mijn Instagram-account ontvang?

Als je de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet hebt ontvangen, controleer dan eerst de spammap van je e-mail. Mocht je de mail nog steeds niet kunnen vinden, houd dan rekening met deze tips:

  • Vergeet niet dat je e-mail niet het enige is dat aan je Instagram kan worden gekoppeld. Gebruik andere inloggegevens zoals uw telefoonnummer, uw gebruikersnaam of zelfs Facebook om in te loggen. Als een van deze al aan uw profiel is gekoppeld, kunt u de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord apart ontvangen.
  • Het e-mailadres dat je hebt ingevoerd, is mogelijk verkeerd, of je hebt mogelijk een apart e-mailadres gebruikt om in te loggen. Instagram kan je geen toegang tot dit account verlenen als je een onjuist e-mailadres hebt ingevoerd bij het aanmaken van je account.
  • Als deze stappen ook niet helpen, kun je overwegen contact op te nemen met je e-mailprovider om te controleren of je e-mails kunt ontvangen van het @instagram.com-adres om het wachtwoord op Instagram te wijzigen.
  Hoe u uw Instagram-account tijdelijk kunt uitschakelen

Waarom ontvangt u een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor het verkeerde Instagram-account?

Het is mogelijk dat het account waarmee u probeert toegang te krijgen, is gevormd met een ander e-mailadres als u een e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord ontvangt voor het onjuiste account. Het is ook mogelijk dat iemand anders per ongeluk een wachtwoordherstelproces heeft gestart met uw e-mailadres. Probeer eventuele extra e-mails die u mogelijk hebt gebruikt om de toegang tot het juiste account te herstellen.

Wat u kunt doen als uw e-mailadres niet kan worden gevonden tijdens een wachtwoordreset voor uw Instagram-account?

Zoals eerder vermeld, kunnen er problemen zoals deze zijn waarbij het account waartoe u toegang vraagt ​​een e-mailadres heeft dat u niet meer kunt vinden, of de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar een ander e-mailadres is gestuurd, niet het uwe. Als je in dit geval het Instagram-wachtwoord wilt wijzigen zonder oude e-mail, kun je de alternatieve beschikbare opties gebruiken om in te loggen op je handle. Deze omvatten ook uw telefoonnummer, gebruikersnaam of uw Facebook-profiel.

Opmerking: als je geen van de alternatieve inloggegevens op je Instagram leuk vindt, kun je geen toegang krijgen tot het account.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je je Instagram-wachtwoord kunt wijzigen als je het bent vergeten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten