Hoe u uw naam kunt wijzigen in Google Meet

Google Meet kan met of zonder account worden gebruikt. Als u ervoor kiest om Google Meet te gebruiken met een account, gebruikt u een Google-account. U kunt uw persoonlijke account of een Google Apps-account gebruiken.

Wanneer u deelneemt aan een Google Meet-vergadering, moet u deelnemen met een naam. Als je bent ingelogd, wordt je naam automatisch ingevuld en is het dezelfde die je hebt ingesteld voor een Google-account. Als u ervoor kiest om niet te tekenen, kunt u een naam voor uzelf instellen voordat u een vergadering binnengaat.

Naam wijzigen in Google Meet

Als u de naam die u gebruikt in een Google Meet-vergadering moet wijzigen, moet u weten dat dit niet kan worden gedaan terwijl u aan de vergadering deelneemt. Als jij degene bent die de vergadering organiseert, moet je dit zeker doen voordat de vergadering begint.

  Hoe u uw Xbox-controllers kunt reinigen

Aangezien hosts van vergaderingen moeten zijn aangemeld bij een Google-account, betekent het wijzigen van uw naam in de vergadering dat u deze moet wijzigen voor uw Google-account.

Google-accountnaam wijzigen

U kunt de naam van uw Google-account wijzigen wanneer u maar wilt. Het zal uw e-mailadres echter niet veranderen, het zal waarschijnlijk uw naam veranderen in Contacten en voor uw contacten die u via Google Services een bericht stuurt of e-mailt.

Bezoek uw Google-accountpagina door op deze link klikken.
Meld u opnieuw aan als u hierom wordt gevraagd.
Selecteer het tabblad Persoonlijke info in de kolom aan de rechterkant.
Klik op uw naam (log opnieuw in als daarom wordt gevraagd).
Wijzig uw naam en klik op Opslaan.
Wanneer u de volgende keer deelneemt aan een Google Meet-vergadering, zien andere deelnemers u met uw nieuwe naam.

Anonieme naam wijzigen in Google Meet

Als u anoniem deelneemt aan een Google Meet-vergadering, dat wil zeggen dat u zich niet aanmeldt bij een Google-account, moet u een naam invoeren voordat u kunt vragen om deel te nemen aan de vergadering. Deze naam kan niet worden gewijzigd terwijl u nog in de vergadering bent. Als je het wilt wijzigen, moet je vertrekken en opnieuw deelnemen.

  Snel gesplitste weergave beheren op Mac

Dit proces heeft een complicatie; wanneer u weer deelneemt aan de vergadering nadat u uw naam heeft gewijzigd, moet u weer worden toegelaten door de host die april ongepast zijn of niet, gezien de context van de vergadering.

Sluit de vergadering door op de knop ophangen te klikken.
U ziet een pagina met een knop Opnieuw deelnemen.
Klik op de knop Opnieuw deelnemen.
Voer de naam in die u wilt gebruiken.
Klik op Vraag om lid te worden.
Wacht tot de host van de vergadering u weer toestaat de vergadering in te gaan.
U verschijnt met de nieuwe naam.

  Een telefonische vergadering (en toegangscode) opslaan als contactpersoon

Conclusie

Namen in een vergadering zijn belangrijke informatie over gebruikers. De gastheer april ervoor kiezen om een ​​gebruiker te dempen die ze onder andere met hun naam identificeren. Als gebruikers hun naam tijdens een vergadering kunnen wijzigen, zal het voor de host moeilijker zijn om deze te beheren. Zorg dat je een goede reden hebt om je naam te veranderen en laat de host via de chat weten wanneer je dat gaat doen.