Hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen

TikTok is een op microclips gebaseerde app voor sociale media die recentelijk in populariteit is gegroeid. Hiermee kunnen gebruikers video-inhoud maken die voor het publiek toegankelijk is met coole filters en bewerkingsinstellingen. Soms vergeten sommige gebruikers de loggegevens of is het nodig om de geregistreerde identiteiten op het TikTok-profiel te wijzigen vanwege een ongekende gang van zaken. Vraag jij je ook af hoe je mijn telefoonnummer op TikTok kunt wijzigen? In dit artikel leren we je stap voor stap hoe je je nummer op TikTok kunt wijzigen.

Hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen

De stappen die hieronder in dit artikel worden genoemd, zullen u vertellen hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen vanuit uw TikTok-profiel. Daarvoor moet het eerder geregistreerde nummer actief zijn, aangezien de verificatiecode naar dat nummer wordt verzonden terwijl het wordt gewijzigd met het nieuwe nummer. Laten we hier meer in detail over leren.

Hoe kan ik inloggen op TikTok zonder telefoonnummer?

TikTok biedt een zeer veelzijdige optie om in te loggen of in te loggen. Bij het maken van uw gebruikersaccount moet u uw gebruikersnaam, e-mailadres, sociale media-account of telefoonnummer invoeren. En hetzelfde wordt herhaald tijdens het inloggen op de app. Soms heb je om wat voor reden dan ook geen toegang tot de mobiel met het geregistreerde telefoonnummer. TikTok biedt dus alternatieve opties om in te loggen op uw account via uw e-mail-ID of gebruikersnaam.

  Hoe u TikTok-video's op uw telefoon kunt opslaan

Wat als mijn nummer al is geregistreerd op TikTok?

Het is mogelijk dat het telefoonnummer dat je gebruikt voor de aanmelding niet beschikbaar is, omdat er al een account aan dat nummer is gekoppeld op TikTok. In dat geval kunt u een ander nummer gebruiken om een ​​nieuw account of een andere aanmeldingsreferentie aan te maken.

Hoe het telefoonnummer in Tik Tok te wijzigen? Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer op TikTok?

Er zijn veel redenen om het telefoonnummer dat aan het TikTok-account is gekoppeld, te wijzigen. U kunt eenvoudig uitzoeken hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen door de volgende stappen te volgen:

1. Start de TikTok-app.

2. Tik op het Ik-pictogram in de rechterbenedenhoek, zoals weergegeven.

3. Tik op het Hamburger-pictogram in de rechterbovenhoek.

4. Tik op de optie Mijn account beheren.

5. Tik op Telefoonnummer.

6. Tik op WIJZIG in de bevestigingspop-up.

7. Typ uw huidige telefoonnummer in de ruimte.

8. Tik vervolgens op het pictogram Volgende pijl in de rechterbenedenhoek van het scherm.

9. Typ een 4-cijferige code en tik op het pictogram Volgende pijl.

10. Voer nu een nieuw telefoonnummer in en tik op Code verzenden om het OTP-verificatieproces te voltooien.

Er verschijnt een melding met een bevestiging over een succesvolle wijziging van het telefoonnummer.

Hoe kan ik mijn TikTok-nummer wijzigen zonder mijn oude nummer?

Als je telefoonnummer niet is geregistreerd bij je TikTok-account, kun je mogelijk inloggen met je e-mailadres. Als je het nummer bent kwijtgeraakt of het niet kunt gebruiken en je TikTok-account wilt herstellen dat erop is geregistreerd, moet je het feedbackformulier invullen waarin je probleem wordt beschreven:

  Hoe omgekeerd te spelen in TikTok

1. Bezoek de TikTok Feedback-pagina in uw desktopbrowser.

2. Vul de informatie in de velden Uw feedback delen in.

3. Klik vervolgens op Verzenden onderaan de pagina, zoals weergegeven.

Het antwoord op de vraag komt over het algemeen binnen 3-5 werkdagen. Maar als het antwoord niet komt, kun je het feedbackformulier opnieuw verzenden of een nieuw TikTok-account maken.

Hoe krijg ik toegang tot mijn oude TikTok-nummer?

Je hebt toegang tot je oude TikTok-geregistreerde nummer door het eenvoudig te wijzigen in een nieuw nummer. Uw oude nummer moet actief zijn, wat vereist is voor OTP-verificatie.

1. Open de TikTok-app.

2. Tik op het pictogram Ik > Hamburger.

3. Tik op Mijn account beheren.

4. Tik op Telefoonnummer > WIJZIG in de bevestigingspop-up.

5. Typ uw huidige telefoonnummer en tik vervolgens op het pictogram Volgende pijl.

6. Voer de 4-cijferige code in en tik op het pictogram Volgende pijl.

7. Typ nu het nieuwe telefoonnummer en herhaal het OTP-verificatieproces.

Hoe krijg ik mijn TikTok-account terug zonder e-mail of telefoonnummer?

Het is onmogelijk om uw account te herstellen zonder e-mail of telefoonnummer. Een nieuw account kan worden aangemaakt als het geen persoonlijk account is. Om het professionele account te herstellen, moet een feedbackformulier naar TikTok worden gestuurd met een beschrijving van uw probleem.

Hoe e-mail op TikTok wijzigen zonder verificatie?

Het is niet mogelijk om de e-mail op TikTok te wijzigen zonder verificatie, omdat het platform privacy en digitale beveiliging zeer serieus neemt en u geen toegang geeft totdat uw inloggegevens zijn geverifieerd.

Hoe u uw nummer op TikTok kunt wijzigen als u uw oude bent vergeten?

U kunt het oude nummer niet wijzigen als u het bent vergeten. Je oude nummer moet actief zijn om het op TikTok te wijzigen naar het nieuwe. Tijdens het wijzigen van het TikTok-nummer heb je het oude nummer nodig om de code te ontvangen en het account te verifiëren om het nieuwe nummer in te stellen. Volg de bovenstaande stappen in dit artikel om je oude nummer te veranderen in het nieuwe met behulp van je oude TikTok geregistreerde telefoonnummer.

  Iemand taggen in TikTok

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer op TikTok?

Als je je telefoonnummer definitief wilt afmelden bij TikTok, dan moet je dit melden bij TikTok met het bericht waarin je verzoek om uitschrijving van het telefoonnummer staat vermeld. Volg onderstaande stappen om het probleem te melden via de TikTop app op je telefoon.

1. Open TikTok op je apparaat.

2. Tik op Mij in de onderste balk om het gedeelte Profiel te openen.

3. Tik op het Hamburger-pictogram in de rechterbovenhoek.

4. Tik op de optie Privacy en instellingen > Een probleem melden onder ONDERSTEUNING, zoals weergegeven.

5. Selecteer en tik op een probleem met betrekking tot het ongedaan maken van de registratie van een telefoonnummer in het gedeelte Populair.

6. Tik in het onderste gedeelte op Nee bij de vraag Is uw probleem opgelost?

7. Typ dit onder Vertel ons uw feedback:

Ik wil mijn telefoonnummer uitschrijven [mention number] van dit account omdat ik er geen toegang meer toe heb.

8. Tik vervolgens op Rapporteren.

Het TikTok-ondersteuningsteam zal binnen 48 uur op uw verzoek reageren en het gewenste nummer wordt uit uw TikTok-account verwijderd.

Hoe verwijder ik mijn telefoonnummer van TikTok?

Als je je telefoonnummer van TikTok wilt verwijderen, moet je dit melden bij het TikTok-ondersteuningsteam. Volg daarom bovenstaande stappen om dat te doen vanuit de TikTok-app op je telefoon.

***

We hopen dat je hebt begrepen hoe je je nummer op TikTok kunt wijzigen en de bijbehorende stappen met succes hebt kunnen uitvoeren. U kunt uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten