Hoe u uw verloren telefoon kunt terugvinden met Lookout

Ben je je smartphone of tablet kwijt of is het toestel gestolen? Dankzij de Lookout-tracking-app kun je je telefoon eenvoudig volgen via je browser door in te loggen op je Lookout-account. En je telefoon gaat over terwijl je hem zoekt en pingt. Als je niet weet hoe je je verloren of gestolen telefoon kunt vinden met Lookout, lees dan dit artikel tot het einde. Het zal je helpen te begrijpen hoe je je telefoon kunt vinden met Lookout.com vind mijn telefoon-functie en meer uitleg over Lookout voor Android en Google. Je leert ook waarom het de Lookout-tracking-app wordt genoemd. Laten we beginnen!

Hoe u uw verloren telefoon kunt terugvinden met Lookout

U kunt uw verloren telefoon terugvinden met Lookout.com vind mijn telefoon in het gedeelte Mijn apparaten op de Lookout-website. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat is Lookout-app?

Lookout is een complete mobiele beveiligings- en antivirustoepassing die uw apparaat, gegevens en identiteit beschermt. De app is compatibel met Android, iOS en Kindle. Hoewel de Lookout-app gratis te gebruiken is, heeft deze een aantal functies waarvoor een premium lidmaatschap vereist is om toegang te krijgen. De basisfuncties van deze app zijn onder meer een virusscanner, rootdetectie van uw telefoon, antivirus en het volgen van de locatie van het apparaat. Premium-functies omvatten alle basisfuncties plus diefstalwaarschuwingen, inbreukrapporten, veilige wifi, veilig browsen, privacyadviseur en vergrendelen en wissen.

  21 Beste websites om Naruto Shippuden te bekijken

Wat is Lookout for Work?

Lookout for Work is bedoeld voor zakelijke gebruikers die zijn ingeschreven voor het programma Lookout for Work. Deze app biedt volledige bescherming aan uw mobiele apparaat, zoals de Lookout-app. Het beschermt uw apparaat tegen bedreigingen en inbreuken. Lookout.com find my phone for work scant continu op virussen of bedreigingen. Als er bedreigingen worden gevonden, worden u en uw bedrijfsadministratie gewaarschuwd.

Hoe kunt u uw telefoon vinden met Lookout?

Het vinden van een telefoon met behulp van een Lookout is eenvoudig. Volg deze stappen op Lookout.com vind mijn telefoon proces:

Opmerking: om een ​​apparaat te vinden, moet het zijn ingeschakeld en een netwerkverbinding hebben.

1. Bezoek de Lookout Account Login-pagina in uw browser.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen.

3. Klik vervolgens op de optie MIJN APPARAAT ZOEKEN in het gedeelte Mijn apparaten om uw aangesloten apparaat te lokaliseren.

Kun je Lookout gebruiken om je telefoon te lokaliseren als deze is uitgeschakeld?

Nee, je kunt Lookout niet gebruiken om je telefoon te lokaliseren als deze is uitgeschakeld. Uw telefoon moet zijn ingeschakeld en een netwerkverbinding hebben om deze te kunnen vinden. Zelfs als uw apparaat in de vliegtuigmodus staat, kunt u het nog steeds niet volgen. U kunt controleren op de vorige locatie van uw apparaat. Om een ​​locatie op te halen, gebruikt Lookout GPS. Maar het netwerk wordt geblokkeerd als uw apparaat is uitgeschakeld of in de vliegtuigmodus staat. Lookout kan uw locatie dus niet vinden wanneer het apparaat is uitgeschakeld.

  Hoe speel je 'Super Smash Bros. Melee' online (met Slippi)

Kan Lookout worden gebruikt als een tracking-app voor uw telefoon?

Ja, Lookout kan worden gebruikt als een tracking-app voor uw telefoon. Terwijl de Lookout de nieuwe locatie van uw apparaat lokaliseert, wordt deze automatisch verwijderd van de vorige locatie. Vanuit de locatiegeschiedenis kunt u de huidige locatie van uw telefoon volgen.

Is Lookout 100% nauwkeurig?

Ja, de Lookout is 100% nauwkeurig en betrouwbaar. Het geeft de exacte coördinaten van uw apparaat. En het maakt gebruik van GPS-technologie om de locatie van uw apparaat op te halen. Het scant op virussen en malware op uw apparaat en kan ook uw apparaat volgen. De geüpgradede versie van de Lookout-app biedt veel meer functies, zoals detectie van bedreigingen en inbreuken op de Lookout.com vind mijn telefoon-web. Het stelt de gebruiker in staat een back-up te maken van de gegevens in hun cloudopslag en biedt een functie voor vergrendelen en wissen.

Hoe maak je een back-up van je gegevens met Lookout?

U kunt een back-up van uw gegevens maken met Lookout door deze stappen te volgen voor zowel Android- als iOS-apparaten:

Opmerking: upgrade naar de premium-versie om de back-upoptie in te schakelen.

1. Start de Lookout-app.

2. Tik op het hamburgerpictogram in de linkerbovenhoek.

3. Tik op Back-up om de back-uptool te openen.

4. Tik op Nu een back-up maken om een ​​back-up van uw apparaat uit te voeren.

Wat is Lookout Mobile Security op Android?

Lookout Mobile Security is een app die uw apparaat en persoonlijke informatie beschermt tegen bedreigingen en inbreuken. Lookout voor Android is gratis te downloaden in de Play Store. Lookout biedt basisfuncties zoals virusscanner, rootdetectie van apparaten en detectie van bedreigingen en lokaliseert het apparaat als het wordt geüpgraded naar premium. Het biedt meer functies, waaronder back-up, vergrendelt en wist gegevens als het apparaat verloren is, veilige wifi, diefstalwaarschuwing en inbreukrapport. De Lookout.com vind mijn telefoon is een van de meest gebruikte functies van deze app.

  Een paginarand maken in Microsoft Word

Waarin verschilt Google Lookout van de normale app?

Lookout for Google is een op AI gebaseerde app die is ontwikkeld om mensen met verlies van gezichtsvermogen te helpen de wereld te verkennen. Hiermee kunnen gebruikers tekst, afbeeldingen, documenten en valuta’s scannen en beschrijven. Je opent de app, richt de camera op het object en boem, je beschrijving is klaar. Google Lookout is gratis te downloaden en te gebruiken. Aan de andere kant is de Lookout-app gebouwd om mobiele apparaten te beveiligen met functies zoals een virusscanner, bedreigingsscanner, mijn apparaat lokaliseren en nog veel meer. U moet upgraden naar de premium-versie om extra functies zoals veilige wifi en back-up te gebruiken.

Kan de Lookout-app worden verwijderd?

Ja, de Lookout-app kan van uw apparaat worden verwijderd. Het is hetzelfde als het verwijderen van een andere app op uw Android- of iOS-apparaat. Het is best een handige app. Als u uw telefoon verliest of uw telefoon wordt gestolen, kunt u naar de website van Lookout gaan om uw apparaat te vinden. Als u de app verwijdert, wordt uw account niet verwijderd.

***

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je je apparaat kunt vinden met Lookout.com vind mijn telefoon en je ook inzichten heeft gegeven over Lookout voor Google en Android. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten