Hoe u uw werkuren aan andere mensen kunt laten zien in Outlook

Wat is er erger dan iemand niet kunnen ontmoeten? Een vergaderverzoek ontvangen voor een tijd dat u niet aan het werk bent. Dat kunnen we niet stoppen, maar we kunnen je wel helpen Outlook zo in te stellen dat mensen in ieder geval weten wat je werktijden zijn.

Wanneer u een vergaderverzoek maakt in Outlook, helpt de Assistent Vergadering > Planning u een tijd te vinden waarop u en de ontvangers van het vergaderverzoek allebei vrij zijn.

Wanneer u de Planningsassistent opent, zijn de uren die voor elke dag worden weergegeven echter niet van middernacht tot middernacht; ze zijn van 8 tot 17 uur.

Dit is de standaard werkdag van Outlook, die u kunt wijzigen in de uren die u werkt. Klik op Bestand > Opties > Kalender en zoek naar het gedeelte ‘Werktijd’. U kunt hier uw werktijden wijzigen.

  5 dingen die u moet overwegen voordat u het RAM-geheugen van uw pc gaat upgraden

wijzig uw werkuren via Bestand > Opties > Kalender” width=”614″ height=”191″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Als voorbeeld zullen we onze werktijden wijzigen in 10.00 uur tot 16.00 uur en vervolgens op “OK” klikken. ”  Als we een nieuw vergaderverzoek openen en op de planningsassistent klikken, zijn onze werktijden gewijzigd om de nieuwe uren weer te geven.</p>
<p><img decoding=

Outlook toont deze uren aan iedereen met toegang tot uw agenda wanneer ze een vergadering met u proberen te boeken.

Stel dat u een nachtbraker bent die op afstand werkt en uw eigen uren kan bepalen. Je moet ’s middags beschikbaar zijn zodat er enige overlap is met je early bird collega’s, maar je verkiest een latere start, dus verander je je werkuren naar 12u tot 20u. Wanneer u een vergaderverzoek maakt en een collega toevoegt, geeft Outlook uw werktijden weer van 12.00 tot 20.00 uur en alle uren dat ze in deze periode niet werken, worden weergegeven als een lichtgrijze balk.

  Hoe het Apple ID-wachtwoord op de iPhone te wijzigen

Wanneer ze een afspraak met u proberen te boeken, worden alle uren tot 12 uur voor hen op dezelfde manier weergegeven als een lichtgrijze balk.

Je kunt ook je werkdagen instellen, dus als je parttime werkt of in het weekend werkt, kun je dit wijzigen in Bestand > Opties > Kalender > Werkweek.

wijzig uw werkdagen in Bestand > Opties > Kalender > Werkweek” width=”516″ height=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>We zullen de onze veranderen om aan te tonen dat vrijdag een niet-werkdag is.  Wanneer we een nieuw vergaderverzoek maken en naar de Planningsassistent kijken, wordt de hele dag weergegeven als een lichtgrijze balk, wat aangeeft dat dit geen werkuren voor ons zijn.</p>
<div style=

Misschien moet u uw collega voorlichten over wat de grijze balk betekent – en hen aanmoedigen om hun eigen werkdagen en uren erin te steken – maar als iedereen eenmaal weet wat dit betekent, hebben mensen in ieder geval alleen zichzelf de schuld als ze een vergadering boeken met u voor een tijd dat u niet werkt.