Hoe u van een echo-knop een Home Lockdown-knop maakt

Echo-knoppen zijn eenvoudige Bluetooth-apparaten die verbinding maken met een Amazon Echo. Tot nu toe waren ze gedegradeerd tot eenvoudige zoemerachtige knoppen voor gebruik in games. Onlangs heeft Amazon de mogelijkheid toegevoegd om een ​​Echo-knop aan een routine te koppelen, waardoor een hele wereld aan mogelijkheden opengaat. Een eenvoudig en eenvoudig gebruik is als een vergrendelingsknop voor wanneer de laatste persoon het huis verlaat.

Om een ​​routine voor een Echo-knop te maken, moet je die knop eerst aan een Echo koppelen – een snel en pijnloos proces. En als je ooit eerder een routine hebt gemaakt met je Alexa-app, ben je op bekend terrein en maak je een lockdown-routine voor je Button. In wezen is dit een knop die de laatste persoon die het huis verlaat snel kan indrukken om al uw slimme lichten uit te doen, uw deuren te vergrendelen, uw thermostaat lager te zetten, slimme stekkers uit te schakelen of wat u maar wilt.

  Zoeken naar producten die door Amazon zelf zijn verkocht en verzonden

Een knoproutine maken

Je moet de Alexa-app opstarten om een ​​routine te creëren. Tik op de hoofdpagina van de app op de hamburgerknop.

Tik in de lijst met instellingen op de optie “Routines”.

Tik op de knop “+” om een ​​nieuwe routine toe te voegen.

Tik op de optie “Als dit gebeurt” om een ​​trigger voor de routine in te stellen.

Tik op de optie “Echo-knop”.

Druk desgevraagd op de Echo-knop die u met de routine wilt gebruiken. Dit is een noodzakelijke stap omdat u meer dan één Echo-knop kunt koppelen aan een enkele Echo. Nadat je op de Echo-knop hebt gedrukt en ervoor hebt gezorgd dat de Alexa-app deze correct herkent, tik je op de knop “Toevoegen” in de Alexa-app.

  Hoe dubbele foto's op uw iPhone te vinden en te verwijderen

Nu je de knop als trigger hebt geselecteerd, kun je acties instellen om die trigger uit te voeren. Tik op de optie “Actie toevoegen”.

Selecteer de Smart Devices die u met de routine wilt verbinden. Als u groepen maakt voor uw lampen, sloten en andere slimme apparaten, helpt dit om het aantal apparaten dat u moet toevoegen te verminderen. U kunt zelfs een combinatie van groepen en afzonderlijke apparaten gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de meeste lichten uitdoen, maar een bepaald licht aan laten, bijvoorbeeld op de veranda of in de kamer van een huisdier.

Zodra u uw apparaten hebt ingesteld, klikt u op de knop “Maken”.

  Een afspeel-/pauzeknop inschakelen op de Chrome-werkbalk

Als u nu op de Echo-knop drukt, worden de lichten uitgeschakeld, worden deuren vergrendeld en worden alle andere apparaten bediend zoals u hebt opgegeven. Plaats de Echo-knop gewoon op een handige plek om in te drukken op weg naar buiten.

gerelateerde berichten