Hoe u van Gmail-account kunt wisselen vanuit de URL-balk


Gmail is tegenwoordig misschien wel de meest populaire e-mailservice en het succes ervan heeft niets te maken met het feit dat Google het door de strot geduwd heeft. Gmail zelf is een uitstekende service die spam beter kan filteren dan Yahoo Mail (of Ymail?) en Hotmail. De conversatiethreads maken het buitengewoon eenvoudig om lange discussies via e-mail te volgen, en met het verstrijken van de tijd heeft Google Google Docs en Google Drive geïntegreerd om Gmail nog krachtiger te maken. Een paar jaar geleden zou het je echter verbazen dat Gmail een zeer essentiële functie miste; je kon niet gemakkelijk schakelen tussen accounts. Je moest in- en uitloggen bij accounts om over te schakelen. Dit was op zijn zachtst gezegd een probleem, aangezien de meeste mensen twee Gmail-accounts hebben (werk en persoonlijk). Gelukkig is de functie toegevoegd in de Gmail-webinterface, maar als je ooit direct het juiste Gmail-account hebt willen openen zonder te wachten tot Gmail is geladen, kun je dit als volgt doen vanuit de URL-balk van je browser.

  De vogels zijn terug en geladen met nieuwe vaardigheden [Review]

Log eerst in op elk Gmail-account dat u persoonlijk gebruikt. Gmail openen. U zult merken dat wanneer het standaardaccount is geopend, de volgende link in de URL-balk verschijnt.

mail.google.com/mail/

Voor alle andere accounts wordt er extra tekst aan toegevoegd, zoals;

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox

De u/1 geeft de volgende gebruiker aan die is aangemeld bij Gmail. Naarmate u meer accounts toevoegt, gaat het aantal omhoog naar u/2, u/3 enz. met de tekenreeks #inbox eraan toegevoegd. U moet weten welk gebruikersnummer aan welk account is toegewezen.

Klik vervolgens eenvoudig in de URL-balk en begin met het typen van de URL om Gmail te openen. De functie voor automatisch aanvullen van uw browser vult deze niet alleen voor u in, maar geeft ook vergelijkbare URL’s weer, waaronder die voor de andere accounts. Kies de URL die overeenkomt met het account waarvoor u Gmail wilt openen en druk op Enter.

  Hoe repositories en RPM's van derden toe te voegen in Fedora

gerelateerde berichten