Hoe verander ik mijn standaard startpagina in Safari

U denkt misschien niet veel na over uw startpagina in Safari, maar dit kan de gemakkelijkste manier zijn om de site te zien die u het leukst vindt. Telkens wanneer u Safari opent, kunt u de website bezoeken die u het leukst vindt zodra u op uw startknop drukt. Uw startpagina kan elke site hebben, bijvoorbeeld een nieuwsbron, een weersite en meer. Lees ons artikel dus om te leren hoe u mijn standaardstartpagina in Safari kunt wijzigen. Het zal u helpen begrijpen hoe u de Safari-startpagina instelt en Google mijn startpagina in Safari maakt. Blijf dus op de hoogte tot het einde!

Hoe verander ik mijn standaard startpagina in Safari

Een startpagina is de webpagina die de browser laadt wanneer u deze voor het eerst opent. Elke website en browser heeft een startpagina. Als we het hebben over de startpagina van de browser, kunt u uw favoriete website of een specifieke zoekmachinepagina instellen als standaard startpagina om te voorkomen dat u tijd verspilt door deze zelf te openen. In de meeste browsers kunt u de startpagina wijzigen. Lees dus de onderstaande stappen om te leren hoe u mijn standaard startpagina in Safari kunt wijzigen of hoe u de Safari-startpagina kunt instellen.

Hoe verander ik mijn standaard startpagina in Safari?

Laten we eens kijken naar enkele methoden om uw standaardstartpagina in Safari te wijzigen.

  3 Beste Farming Simulator-hosting voor iedereen

Methode 1: op Mac

Volg de onderstaande stappen om mijn standaardstartpagina in Safari op uw Mac te wijzigen.

1. Openen Safari op je Mac.

2. Klik op Safari in de bovenste menubalk.

3. Klik vervolgens op Voorkeuren in het vervolgkeuzemenu.

4. Wanneer het nieuwe instellingenvenster wordt geopend, klikt u op het tabblad Algemeen.

5. Typ in het veld Homepage de URL van de gewenste website die u op de Safari-homepage wilt zien.

Opmerking: als u zich momenteel op die site bevindt, selecteert u de optie Instellen op huidige pagina. Hierdoor wordt die URL automatisch voor u gewijzigd.

6. Vervolgens wordt u gevraagd de aangebrachte wijzigingen te bevestigen. Klik op de startpagina wijzigen om uw nieuwe instellingen op te slaan.

Methode 2: op iPhone

De manier waarop u uw startpagina op Safari op het bureaublad instelt, is niet hetzelfde als het instellen van de startpagina op iPhone. Maar u kunt dit doen door een webpagina-link toe te voegen aan het startscherm van uw apparaat en deze vervolgens te openen om rechtstreeks naar die pagina te gaan. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u mijn standaardstartpagina in Safari op uw iPhone kunt wijzigen.

1. Open de Safari app op je iPhone.

2. Ga vervolgens naar de gewenste webpagina die u als Safari-snelkoppeling wilt gebruiken.

3. Tik op het pictogram Delen onderaan de webpagina om de opties voor delen weer te geven.

  Hoe u 3D Halloween-personages in AR kunt bekijken met uw telefoon

4. Blader vervolgens door het deelscherm om de beschikbare opties te bekijken. Tik op de optie Toevoegen aan startscherm.

5. Geef vervolgens uw snelkoppeling een naam of accepteer de voorgestelde naam en tik op de optie Toevoegen om de snelkoppeling te maken.

Wanneer u nu Safari naar die startpagina wilt openen, tikt u op uw snelkoppeling.

Hoe maak je van Google je startpagina op Mac Safari?

Wanneer iemand een webbrowser opent, navigeert hij eerst naar een zoekmachine. Het is dus een betere optie om mijn standaardstartpagina in Safari te wijzigen, zodat wanneer u Safari op uw telefoon of pc opent, de zoekmachine op uw apparaat wordt geopend in plaats van naar de pagina te gaan die u wilt gebruiken om tijd te besparen. Nu denkt u er misschien over na hoe u van Google uw startpagina op Mac Safari kunt maken, zodat u de browser kunt openen en direct op de pagina kunt komen die u wilt gebruiken om naar informatie te zoeken. Volg de onderstaande stappen om Google mijn startpagina in Safari te maken.

1. Start Safari en klik op Safari in de bovenste menubalk.

2. Klik vervolgens op Voorkeuren in het vervolgkeuzemenu.

3. Ga vervolgens naar het tabblad Algemeen en typ https://www.google.com in het veld Homepage.

4. Klik ten slotte op de optie Startpagina wijzigen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe stel ik de standaardstartpagina in Safari op iPad in?

  15 Beste gratis schermrecorder voor pc

Ans. Om de standaardstartpagina op Safari op uw iPad in te stellen, gaat u naar Safari op uw Mac en kiest u Safari in de menubalk. Kies vervolgens Voorkeuren > tabblad Algemeen. Typ ten slotte in het vak naast de startpagina de URL van de website die u op de startpagina van Safari wilt zien. Als u zich momenteel op die site bevindt, selecteert u de optie Instellen op huidige pagina. Het zal die URL voor u wijzigen.

Q2. Hoe verander ik de Safari-startpagina iOS 15?

Ans. Om de Safari-startpagina op iOS 15 te wijzigen, kunt u de bovenstaande stappen in het artikel volgen. Deze stappen zijn vrij eenvoudig te volgen, dus u zult mogelijk geen problemen ondervinden tijdens het proberen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je mijn standaardstartpagina in Safari kunt wijzigen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten