Hoe verberg ik Amazon-bestellingen van andere gezinsleden?

Amazon is een huismerk geworden. Meerdere generaties zijn gewend geraakt aan zijn diensten, van kinderen tot senioren. Door zijn populariteit weten de meeste gebruikers tegenwoordig hoe ze door de Amazon-website of -app moeten navigeren. Iedereen hunkert naar wat privacy, of het nu tijd met zichzelf doorbrengt of geen gemiste oproepen van ouders tijdens het feesten. Op dezelfde manier wilt u misschien Amazon-bestellingen verbergen voor andere gezinsleden. Wilt u de bestelgeschiedenis van uw Amazon Prime-account verbergen en ze verrassen met uw geschenk? We hebben een handige en effectieve gids opgesteld over hoe u bestellingen op Amazon kunt verbergen voor andere gezinsleden.

Hoe verberg ik Amazon-bestellingen van andere gezinsleden?

U kunt de gewenste Amazon-bestellingen voor uw gezinslid verbergen door ze te archiveren. Lees dit artikel tot het einde om te leren hoe u dit moet doen.

Kunnen Amazon Household-leden de bestelgeschiedenis zien? Kan mijn gezin zien wat ik bestel op Amazon?

Nee, leden van het Amazon-huishouden kunnen elkaars bestelgeschiedenis niet zien. Een lid mag de eigen bestelgeschiedenis inzien. Je familie kan je bestelgeschiedenis in de gaten houden als ze toegang hebben tot je Amazon-account. Zo niet, dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

  Hoe de nieuwe Deep-Linking-functie van Google Chrome te gebruiken

Kunnen anderen mijn Amazon-aankopen zien?

Er zijn verschillende manieren waarop anderen de bestelgeschiedenis van uw Amazon Prime-account kunnen besluipen, zoals hieronder vermeld:

  • Je Amazon-aankopen, inclusief cadeaubonnen, zijn zichtbaar voor iemand die toegang heeft tot je Amazon-account.
  • Als aankopen worden gedaan met een creditcard of betaalpas, kunnen uw ouders een overzicht van al uw uitgaven maken als ze uw bankrekening controleren.

Maar vergeet niet dat je Amazon-bestellingen gemakkelijk kunt verbergen voor andere gezinsleden.

Kun je Amazon-bestellingen verbergen voor familie?

Ja, het is mogelijk om bestellingen op Amazon te verbergen voor andere gezinsleden. U kunt zorgvuldige maatregelen nemen zodat niemand uw privacy schendt.

Verbergt Amazon Household bestellingen?

Ja, Amazon-huishouden is het ideale pakket om gebruik te maken van de voordelen van Amazon Prime en het delen van digitale inhoud zonder de bestelgeschiedenis, aanbevelingen of enige informatie die aan uw persoonlijke Amazon-account is gekoppeld, bekend te maken.

Hoe verberg ik mijn Amazon-bestellingen voor mijn man? Hoe verberg ik Amazon-bestellingen van andere gezinsleden?

Amazon biedt de mogelijkheid om uw bestellingen te archiveren, waardoor de gearchiveerde bestellingen naar een aparte lijst worden verplaatst. Dit verbergt de volgorde voor degenen die uw geschiedenis proberen te bekijken terwijl u weg bent. Volg de onderstaande stappen om een ​​bestelling te archiveren:

  Hoe u de oleofobe coating van uw smartphone kunt beschermen en herstellen?

Opmerking: deze methode is van toepassing in de desktopmodus van de Amazon-website in de browser.

1. Ga naar de Amazon-aanmeldingspagina in uw desktopbrowser.

2. Meld u aan bij uw Amazon-account met uw inloggegevens.

3. Klik op Account en lijsten > Uw account, zoals hieronder weergegeven.

4. Klik op Uw bestellingen.

5. Klik op de optie Order archiveren voor de order die u wilt archiveren.

6. Klik op Archiefvolgorde in de pop-up.

Hoe bestellingen in de Amazon-app te verbergen?

Helaas heeft de Amazon-app op smartphones geen functie waarmee je een bestelling kunt verbergen. Toch kun je een browser gebruiken om Amazon-bestellingen voor andere gezinsleden te verbergen met behulp van de archiefmethode. Volg deze stappen om te leren hoe u dat doet:

1. Open de gewenste browser op uw Android-apparaat.

2. Ga naar de Amazon-pagina op een van de browsertabbladen en log in op uw account.

3. Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser.

4. Vink de optie Desktop-site aan in het menu, zoals hieronder weergegeven.

Opmerking: voor iPhone-gebruikers: tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbenedenhoek van uw browser en kies Desktopsite aanvragen.

  Wat is Google Geavanceerde beveiliging en wie zou het moeten gebruiken?

5. Tik op Retouren en bestellingen in de rechterbovenhoek.

6. Zoek het gewenste item en tik op Archiver-volgorde voor die specifieke bestelling.

7. Tik op Archiver-volgorde in de pop-up.

Hoe Amazon incognitomodus te gebruiken?

Amazon beschikt momenteel niet over een incognitomodus, maar je kunt je browsegeschiedenis verwijderen en posten welke Amazon het product behandelt alsof het nooit deel uitmaakt van je zoekopdrachten. Er zijn geen aanbevelingen gerelateerd aan het product dat uit uw browsegeschiedenis is verdwenen. Als je wilt weten hoe je je geschiedenis kunt wissen en Amazon-bestellingen kunt verbergen voor andere gezinsleden, volg dan de onderstaande stappen:

1. Open de Amazon-app op je mobiele apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de onderste balk.

3. Tik op Browsegeschiedenis.

4. Tik nu op Uit weergave verwijderen.

Opmerking: Tik op de optie Alle items uit weergave verwijderen om de browsegeschiedenis volledig te wissen, zoals hieronder weergegeven.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je Amazon-bestellingen voor andere familieleden kunt verbergen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten