Hoe verberg ik Amazon-bestellingen

Amazon is een van de meest vertrouwde websites voor online winkelen, met vertrouwde producten erop. Miljoenen mensen hebben tot nu toe miljarden spullen van dit platform gekocht. Maar soms kunnen mensen om de een of andere reden een bepaalde bestelling voor hun Amazon-account moeten of willen verbergen. En als jij een van die mensen bent die de vraag hoe verberg ik Amazon-bestellingen in gedachten heeft, blij dat je er bent! Dit artikel geeft je het antwoord op het verbergen van bestellingen op de Amazon-app-vraag en andere gerelateerde vragen.

Hoe verberg ik Amazon-bestellingen

Je kunt de eerdere Amazon-bestellingen verbergen in je Amazon-account, maar met één voorwaarde. Blijf lezen om de voorwaarde en de stappen om dit ook te doen te weten te komen.

Kun je bestellingen op Amazon verbergen? Kun je een bestelling verbergen in de Amazon-app?

Ja, je kunt bestellingen verbergen op de Amazon-website, maar niet via de Android- of iOS-app. U kunt dit alleen doen vanuit een webbrowser vanaf uw Android- of iOS-telefoon of een laptop/pc. Als u Amazon-bestellingen via uw telefoonbrowser wilt verbergen, vergeet dan niet om de pagina in te stellen als de desktopsite, want dit is de enige manier waarop u de archiefoptie ziet om uw bestellingen te verbergen.

  Beste budget gaming-CPU (recensies) in 2021

Hoe verberg ik Amazon-bestellingen?

Het is mogelijk om Amazon-bestellingen te archiveren door ze te archiveren, omdat het de bestelgeschiedenis verplaatst naar het archiefgedeelte van het normale gedeelte met bestelgeschiedenis. Maar het is alleen mogelijk via een webbrowser in desktopmodus. Volg de volgende stappen om bestellingen in je Amazon-account te archiveren.

Opmerking: de volgende stappen worden uitgevoerd in de Android Google Chrome-browserapp. Als u een andere browser wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de instellingen van de browserpagina dienovereenkomstig zijn ingesteld voordat u de stappen uitvoert.

1. Open de browser op je telefoon en ga naar de Amazon-aanmeldingspagina.

2. Log in op uw Amazon-account met e-mail of telefoonnummer en wachtwoord.

3. Tik na het inloggen op het pictogram met de drie stippen in uw browser in de rechterbovenhoek.

4. Selecteer de optie Desktop-site om de Amazon-site in desktopmodus te zien.

5. Tik nu op Retouren en bestellingen in de rechterbovenhoek van de pagina.

6. Zoek de gewenste eerdere bestelling en tik op de optie Bestelling archiveren voor die specifieke bestelling.

7. Tik nogmaals op Archiefvolgorde voor de pop-upbevestiging.

Hoe verberg ik een bestelling in de Amazon-app? Hoe verberg ik een specifieke bestelling op Amazon?

U kunt een specifieke bestelling in uw Amazon-account archiveren via de desktopsite. Lees en volg de onderstaande stappen om hetzelfde uit te voeren.

1. Open je telefoonbrowser en ga naar de Amazon-aanmeldingspagina op je telefoon.

  Wat is een Wangiri- of "One Ring" -telefoonzwendel?

2. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in om u aan te melden bij uw Amazon-account.

3. Tik vervolgens op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browsertabblad.

4. Tik op de optie Bureaubladsite om de pagina in bureaubladmodus te zien.

5. Tik nu op Retouren en bestellingen > Bestelling archiveren voor de specifieke bestelling.

6. Tik ten slotte op Archiefvolgorde om het archiveringsproces te bevestigen.

Is er een manier om Amazon-bestellingen te verbergen of te verwijderen?

Ja, maar u kunt uw bestelling alleen verbergen/archiveren, niet verwijderen. Je kunt je bestelling verbergen door deze te archiveren in je Amazon-account. Het verbergt de specifieke bestelling van de gebruikelijke bestelgeschiedenispagina. Volg de bovenstaande stappen in dit artikel om de methode te leren om bestellingen te archiveren. Als u de verborgen/gearchiveerde bestelling wilt zien, moet u teruggaan naar het gearchiveerde gedeelte om de bestelling te bekijken of zelfs uit het archief te halen.

Hoe verberg ik de bestelgeschiedenis in de Amazon-app?

Je kunt de bestelgeschiedenis niet specifiek verbergen voor je Amazon-account, omdat de exclusieve optie nog niet beschikbaar is in de app. Maar er is een oplossing. Amazon biedt de optie Archiefbestelling voor elk van uw eerdere bestellingen. Als u deze functie gebruikt, kunt u de bestelling op uw Amazon-account archiveren en verplaatsen van de bestelgeschiedenispagina. U kunt de bovenstaande stappen in dit artikel lezen en volgen om te leren hoe u bestellingen kunt archiveren.

Hoe verberg ik Amazon-bestellingen op Echo?

Je kunt Amazon-bestellingen niet verbergen voor Echo/Alexa. De enige manier om bestellingen te verbergen/archiveren is door ze handmatig te archiveren via de Amazon-website. Als alternatief kunt u de melding van Amazon-bestellingen op Echo/Alexa uitschakelen door de onderstaande stappen te volgen:

  Geluidsuitvoerapparaten wisselen op een Mac

1. Open de Alexa-app op uw smartphoneapparaat.

2. Tik op het tabblad Meer in de rechterbenedenhoek.

3. Tik op de optie Instellingen.

4. Tik op de optie Meldingen.

5. Tik vervolgens op Amazon Shopping.

6. Schakel nu de optie Voor items in leveringsupdates uit onder Laat Alexa titels zeggen of tonen voor items die je hebt besteld.

Hoe bestellingen op Amazon op iPhone verbergen?

Er is maar één en dezelfde manier om uw bestellingen te verbergen op zowel iPhone- als Android-telefoons. Op beide soorten apparaten moet u de bestellingen van de Amazon-desktopsite archiveren. Volg de hierboven in dit artikel genoemde stappen om bestellingen op uw iPhone-apparaten te verbergen via de telefoonbrowser.

Kun je een Amazon-bestelling archiveren voordat deze wordt verzonden?

Ja, je kunt je Amazon-bestellingen archiveren voordat ze worden verzonden. Het verwijdert uw bestellingen van uw gewone bestellijst en verbergt ze in het gedeelte Gearchiveerde bestellingen.

Heeft Amazon een privémodus?

Nee, Amazon zelf heeft geen optie voor de privémodus. Maar u kunt de incognitomodus in uw browser gebruiken terwijl u de Amazon-website bezoekt. Als u de incognitomodus wilt inschakelen/een nieuw incognitotabblad in uw browser wilt openen, kunt u dit doen door op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van uw browser te tikken.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe ik Amazon-bestellingen verberg. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten