Hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox-groep?

Dropbox is een populaire tool die een bestandsopslagservice biedt met een aantal geweldige functies voor delen. Je kunt alle inhoud van je team gemakkelijk vinden en beheren op Dropbox. Verder slaat het uw bestanden online op en kunt u ze synchroniseren vanaf uw verschillende apparaten. Er zijn ook groepen in Dropbox waar je mensen kunt toevoegen en inhoud met hen kunt delen in die groepen. En als je Dropbox al gebruikt, heb je jezelf misschien vast zien zitten in veel groepen waar je nu niets aan hebt. Dus, als je iemand bent die niet weet hoe ik mezelf uit een Dropbox-groep kan verwijderen, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees het artikel tot het einde om te weten hoe je een Dropbox-account kunt verwijderen.

Hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox-groep?

Er is een manier waarop Dropbox-gebruikers zichzelf kunnen verwijderen uit elke groep waarvan ze deel uitmaken. De gebruikers moeten hun toegang voor die specifieke groep verwijderen om de groep onmiddellijk te verlaten. Lees en volg het artikel om de stappen te leren die laten zien hoe je je toegang uit een dropbox-groep kunt verwijderen.

Waarom kan ik Dropbox-bestanden niet verwijderen?

Het verwijderen van Dropbox-bestanden is geen gemakkelijke taak. Er is een vaste limiet voor het aantal bestanden dat u tegelijk kunt verwijderen. Als u van plan bent de meeste of alle bestanden uit uw account te verwijderen, kunt u het beste al uw gegevens uit uw account verwijderen. Het zal u uiteindelijk helpen om uw bestanden te wissen. U kunt een bestand niet uit een gedeelde map verwijderen, tenzij u het hebt gedeeld en onmiddellijk hebt verwijderd.

  Hoe u zich op afstand kunt afmelden bij Skype

Wat gebeurt er als mijn Dropbox-account verloopt?

Als uw account verloopt, heeft u geen toegang tot de bestanden of mappen in de cloud, tenzij deze zijn opgeslagen op uw lokale systeem.

Hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox-groep?

Volg de onderstaande stappen om jezelf uit een Dropbox-map of -groep te verwijderen:

Opmerking: je moet een Dropbox-teamaccount hebben.

1. Open Dropbox op het bureaublad.

2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

3. Klik nu op Gedeeld in het linkerdeelvenster, zoals weergegeven.

4. Klik op de gewenste mapnaam. In dit geval hebben we bijvoorbeeld voor Techcult gekozen.

5. Klik nu op Delen in het rechterdeel van het scherm.

6. Klik op Wie heeft toegang vanaf de bovenkant, onder de mapnaam in de pop-up.

7. Klik op de optie Kan bewerken naast uw account in de lijst met alle mensen die toegang hebben tot de groep.

8. Klik nu op de optie Mijn toegang verwijderen in het vervolgkeuzemenu.

9. Klik tot slot nogmaals op Mijn toegang verwijderen in de pop-up.

Hoe verwijder ik mezelf uit een persoonlijk Dropbox-account?

Nadat we hebben geantwoord hoe ik mezelf uit een Dropbox-groep verwijder, gaan we nu kijken hoe ik mezelf uit een persoonlijk account kan verwijderen.

1. Log in op je Dropbox-account in je desktopbrowser.

2. Klik op je Avatar in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Klik op Instellingen.

4. Blader op het tabblad Algemeen naar beneden en zoek het gedeelte Account verwijderen.

5. Klik op de optie Account verwijderen voor Mijn Dropbox verwijderen, zoals hieronder weergegeven.

6. Voer uw accountwachtwoord in, kies een reden voor vertrek en klik op de optie Permanent verwijderen.

Hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox Business-account?

Je kunt jezelf als volgt uit je zakelijke Dropbox-account verwijderen:

Opmerking: om jezelf uit het zakelijke Dropbox-account te verwijderen, moet je de beheerder zijn of contact opnemen met de beheerder om hetzelfde te doen.

1. Open de Dropbox-website.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw zakelijke account in en klik op Aanmelden.

3. Klik op de Admin Console > Facturering in de menulijst in het linkerdeelvenster.

4. Scroll naar beneden om op je abonnement annuleren te klikken.

  Hoe u van kaartassen kunt wisselen in Google Spreadsheets

5. Vink onder Gelieve het volgende te bevestigen de vereiste velden aan en klik op Doorgaan met annuleren.

6. Klik op Annulering voltooien om het verwijderingsproces te bevestigen en te voltooien.

Hoe verwijder je een gebruiker uit een gedeelde Dropbox-map?

De volgende stappen lijken enigszins op de stappen die worden gebruikt voor hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox-groep. Je kunt een gebruiker verwijderen uit de gedeelde Dropbox-map als je het recht hebt om dit te doen met de komende stappen.

1. Bezoek de Dropbox-website en typ je e-mailadres en wachtwoord en klik op Aanmelden.

2. Klik op Gedeeld > gewenste mapnaam.

3. Klik op Delen in het rechterdeelvenster.

4. Klik op de optie Wie heeft toegang.

5. Klik op de opties Kan bewerken > Verwijderen, zoals hieronder weergegeven.

6. Klik op de optie Verwijderen in de bevestigingspop-up.

Hoe verwijder ik een lid uit Dropbox?

Opmerking: om een ​​lid uit Dropbox te verwijderen, moet je een lid hebben waarmee je je bestand al hebt gedeeld.

1. Ga naar je account op Dropbox.

2. Open de gedeelde bestanden.

3. Klik op het bestand dat met een lid is gedeeld.

4. Klik op Delen.

5. Klik op Wie heeft toegang > Kan bewerken > Optie Verwijderen.

6. Klik op de optie Verwijderen om het proces te bevestigen, zoals weergegeven.

Hoe verander ik mijn Dropbox van zakelijk naar persoonlijk?

Nadat je hebt geleerd hoe ik mezelf uit een Dropbox-groep verwijder, kun je je zakelijke account ook overzetten naar een persoonlijk account. Dropbox Business heeft drie versies om uit te kiezen:

  • Professioneel voor particulieren
  • Standaard voor kleinere teams
  • Geavanceerd voor grotere teams

Maar als je op een bepaald moment wilt overschakelen van zakelijk naar persoonlijk op Dropbox, moet je het volgende doen:

1. Log in op je Dropbox-account met de juiste beheerdersreferenties.

2. Klik in het linkerdeelvenster op de optie Beheerdersconsole.

3. Klik op het tabblad Facturering > Beheer abonnement.

4. Wijzig de factureringsperiode van de optie Maandelijkse facturering.

5. Kies de optie Nieuwe facturering.

6. Klik op de optie Switch Plan.

Hoe kan ik mijn Dropbox-account annuleren?

1. Open de Dropbox-website.

2. Klik op de optie Aanmelden vanaf de bovenkant van het scherm.

  Hoe Amerikaanse tv te kijken van buiten de VS

3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor uw zakelijke account in en klik op Aanmelden.

4. Klik op de Admin Console in de linkerzijbalk.

5. Scroll naar beneden en klik op Abonnement annuleren.

6. Selecteer de gewenste redenvelden om het annuleringsproces te ondersteunen en te bevestigen en klik op de optie Doorgaan met annuleren.

7. Klik op Annulering voltooien om het verwijderingsproces te bevestigen en te voltooien.

Hoe verwijder ik mijn Dropbox-account permanent?

Je kunt je Dropbox-account ook permanent verwijderen nadat je hebt geleerd hoe ik mezelf uit een Dropbox-groep kan verwijderen. Volg de onderstaande stappen om een ​​Dropbox-account te verwijderen:

1. Open de Dropbox-website.

2. Voer uw inloggegevens in en klik op Aanmelden.

3. Klik op uw Avatar vanuit de rechter bovenhoek.

4. Klik op Instellingen.

5. Scroll naar beneden en klik op Account verwijderen.

6. Voer uw accountwachtwoord in, kies een reden voor vertrek en klik op de optie Permanent verwijderen.

Je bestanden in je Dropbox worden 30 dagen na het verwijderingsproces verwijderd.

Hoe verwijder ik Dropbox van mijn harde schijf?

Om Dropbox van je harde schijf te verwijderen, moet je het programma verwijderen. Volg hiervoor de gegeven instructies op uw Windows 10 pc.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om de toepassing Instellingen te openen.

2. Klik op Apps.

3. Scroll naar beneden en selecteer Dropbox in de lijst.

4. Klik op Installatie ongedaan maken en klik vervolgens nogmaals op Installatie ongedaan maken in de pop-up om het proces te bevestigen.

5. Klik op Ja in de prompt.

6. Klik op Verwijderen in de Dropbox verwijderen venster.

7. Klik op Sluiten nadat het verwijderingsproces is voltooid.

Hoe verwijder ik Dropbox van één computer?

Het proces om Dropbox te verwijderen of te verwijderen van een Windows-pc is hetzelfde als het verwijderen van de harde schijf, zoals hierboven uitgelegd. Volg dezelfde procedure en verwijder Dropbox van je computer.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe ik mezelf uit een Dropbox-groep kan verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten