Hoe verwijder ik verlopen Apple-abonnementen?

Apple-gebruikers genieten van online abonnementen voor applicaties die ze op hun iPhones gebruiken. Apple biedt ook abonnementen aan zoals Apple Music, Apple TV+, enz., waarvan u kunt genieten door maandelijks of jaarlijks te betalen. Maar de vraag die rijst is wat er gebeurt als deze abonnementen verlopen en hoe verlopen Apple abonnementen verwijderd kunnen worden. Deze twijfel komt bij veel Apple-klanten op, en ze willen de antwoorden weten. Als u ook een van hen bent en u zich afvraagt ​​hoe u verlopen abonnementen op de iPhone kunt verwijderen, bent u hier aan het juiste adres. U leert dus ook hoe u verlopen Apple-abonnementen kunt verwijderen en hoe u verlopen abonnementen op de iPhone kunt verbergen. Laten we er dus direct mee aan de slag gaan.

Hoe verwijder ik verlopen Apple-abonnementen?

Verderop in dit artikel leert u hoe u Apple-abonnementen opzegt en of u verlopen Apple-abonnementen kunt verwijderen of niet. Laten we eerst beginnen met uit te leggen wat een verlopen abonnement op iPhone betekent.

  Hoe u waarschuwingen voor groepsberichten op LinkedIn kunt uitschakelen

Wat betekent een verlopen abonnement op de iPhone?

Abonnementen kunnen van elk type zijn. Ze kunnen maandelijkse of jaarlijkse abonnementen omvatten, waardoor de gebruiker de specifieke applicatie voor de opgegeven periode kan gebruiken. Als je abonnement is afgelopen of je hebt het om welke reden dan ook opgezegd, dan wordt het beschouwd als een verlopen abonnement op de iPhone.

Hoe controleer je je App Store-abonnementen op je iPhone of iPad?

Als u app store-abonnementen op uw iPhone of iPad wilt controleren, kunt u dit doen door naar uw Apple-account te gaan. Volg de onderstaande stappen:

Opmerking: alle komende stappen worden uitgevoerd op iPhone 13.

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

2. Tik vanaf de bovenkant op uw Apple ID.

3. Tik nu op Abonnementen in de lijst.

4. Hier ziet u uw App Store-abonnementen.

Hoe iPhone-abonnementen op iPhone en iPad bekijken en annuleren?

Als je meerdere abonnementen hebt op je Apple-gadget en er een of twee wilt opzeggen op je iPhone en iPad, kun je de onderstaande stappen volgen om hetzelfde te bereiken:

1. Open Instellingen en tik op je Apple ID.

2. Tik op de optie Abonnementen.

3. Tik op het gewenste abonnement dat je wilt opzeggen.

  Hoe iCloud Drive-mappen te delen op iPhone, iPad en Mac

4. Tik op Abonnement opzeggen.

Hoe abonnementen uit de App Store opzeggen?

Behalve Instellingen op je Apple-apparaat, kun je abonnementen ook opzeggen vanuit de App Store. De onderstaande stappen geven u een overzicht van hoe u dit moet doen:

1. Open de App Store-app op uw apparaat.

2. Tik op het Apple ID-pictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik op uw Apple ID.

4. Tik nu op Abonnementen.

5. Tik op het gewenste abonnement dat je wilt opzeggen.

6. Selecteer daarin de optie Abonnement opzeggen.

Kun je verlopen abonnementen op de iPhone verwijderen?

Nee, je kunt verlopen Apple-abonnementen niet verwijderen. Helaas is er geen manier om verlopen abonnementen op de iPhone te verwijderen. De opgezegde of verlopen abonnementen verdwijnen na verloop van tijd automatisch uit de abonnementenlijst.

Hoe verwijder ik de Apple-abonnementsgeschiedenis?

Als u een Apple-gebruiker bent en probeert uw Apple-abonnementsgeschiedenis te verwijderen, zullen al uw inspanningen tevergeefs zijn omdat u de abonnementsgeschiedenis op Apple-apparaten niet kunt verwijderen. De abonnementen die je hebt opgezegd of die zijn verlopen, verdwijnen automatisch van de abonnementspagina en er blijft geen geschiedenis achter.

Hoe verwijder ik abonnementen definitief?

U kunt abonnementen op Apple-apparaten niet permanent verwijderen. Als je weg wilt van alle abonnementen op je Apple-product, volg dan de bovenstaande stappen om de gewenste abonnementen van je Apple-apparaat op te zeggen. U kunt ook contact opnemen met Apple Support om u de oplossing te bieden als u problemen ondervindt.

  Een afbeelding als achtergrond gebruiken in PowerPoint

Hoe verwijder ik verlopen Apple-abonnementen op iPhone 11, 12 of 13?

Er is geen manier om verlopen Apple-abonnementen op iPhone 11, 12 of 13 te verwijderen. Het beste wat u kunt doen, is wachten tot de verlopen abonnementen vanzelf verdwijnen uit de abonnementenlijst.

Kunt u de transactiegeschiedenis van de App Store-aankoop verwijderen?

Nee, u kunt de transactiegeschiedenis van aankopen in de App Store niet verwijderen.

Kun je verlopen abonnementen op de iPhone verbergen?

Nee, je kunt verlopen abonnementen niet verbergen op je iPhone. U kunt gekochte apps echter op Apple-apparaten verbergen.

Hoe verlopen abonnementen op iPhone 11 verbergen?

Helaas kunt u verlopen abonnementen op de iPhone niet verbergen. Het kan meer dan een jaar duren voordat de verlopen abonnementen zijn verdwenen. Apple biedt geen manier om verlopen abonnementen op zijn apparaten te verwijderen of te verbergen.

Hoe lang blijven verlopen abonnementen op Apple ID staan?

Als je abonnementen op je Apple ID zijn verlopen, kan het maanden tot een jaar duren voordat ze automatisch van je account verdwijnen.

***

Dit waren enkele van de vragen over het verwijderen van verlopen Apple-abonnementen. We hopen dat je de antwoorden op elke vraag hebt begrepen en hebt geleerd om abonnementen op je iPhone op te zeggen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten