Hoe verwijder je een groep op FaceTime

FaceTime, gelanceerd door Apple in 2011, is een app voor audio- en videogesprekken die door Apple is ontwikkeld en op de markt wordt gebracht op alle apparaten met iOS 4 en hoger. Het werkt op iPhones, iPad, iPods en Mac-apparaten. Het is ook een gratis app die alleen een stabiele internetverbinding nodig heeft om te werken. Met andere videochat-app-concurrenten, zoals WhatsApp, Instagram en Google Duo, is een nadeel dat FaceTime alleen beperkt is tot iOS-apparaten en iPhone-gebruikers. Het maakt het moeilijker voor FaceTime om te concurreren met Android-gebruikers. Ga door met het lezen van de gids om te weten hoe u een groep op FaceTime verwijdert, hoe u een FaceTime-groep verlaat en hoe u FaceTime-groepsoproepen in detail verwijdert.

Hoe verwijder je een groep op FaceTime

FaceTime verbindt uw telefoonnummer en e-mailadres. Hiermee kunt u groepsgesprekken voeren met maximaal 32 personen. Maar als u op een gegeven moment een bepaalde groep wilt verwijderen of verlaten, kunt u dit eenvoudig doen. Volg de stappen die verderop in dit artikel worden genoemd om meer te weten te komen en ook uw andere vragen op te lossen.

  Gebruik een iTunes-alternatief om selectief media met uw iPhone te synchroniseren en DRM te verwijderen

Waarom krijg ik steeds willekeurige FaceTime-oproepen voor groepen?

U ontvangt mogelijk willekeurige FaceTime-oproepen in groepen, zelfs als deze nummers niet in uw lijst met contactpersonen staan ​​of door u zijn geblokkeerd. In sommige versies van iOS mist de app de mogelijkheid om het ontvangen van oproepen van onbekende nummers of willekeurige FaceTime-oproepen van groepen te blokkeren, waardoor het erg gemakkelijk is om gebruikers in de maling te nemen en op te lichten.

Kan ik vervelende FaceTime-oproepen van groepen vermijden?

Ben je het zat om toegevoegd te worden aan FaceTime-groepsgesprekken zonder enige kennisgeving of toestemming? U kunt nu een einde maken aan uw zorgen omdat u deze vervelende FaceTime-groepsgesprekken, die ook totaal onbekend kunnen zijn, kunt vermijden. Deze telefoontjes zijn meestal irritant en kunnen de dagelijkse gang van zaken verstoren. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want er zijn veel manieren om deze oproepen te vermijden. Een paar van hen zijn hieronder opgesomd:

  • Je iPhone op Niet storen zetten
  • Het telefoonnummer en/of e-mailadres van uw FaceTime-app wijzigen

  • Blokkeren en kiezen van wie u oproepen wilt ontvangen

Hoe stop ik willekeurige groepsgesprekken op FaceTime? Hoe zich te ontdoen van spam FaceTime-groepsoproepen?

We begrijpen hoe irritant het kan zijn om steeds spam en willekeurige groepsoproepen op FaceTime te krijgen die uw dagelijkse routine of werkschema kunnen verstoren. Daarom presenteren we u een paar manieren om te voorkomen dat u deze oproepen ontvangt voordat we naar de stappen gaan waarin wordt uitgelegd hoe u een groep op FaceTime kunt verwijderen:

A. Niet storen inschakelen

Opmerking: als deze functie eenmaal is ingeschakeld, ontvangt u helemaal geen oproepen of berichtmeldingen.

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

2. Tik op de optie Niet storen, zoals hieronder weergegeven.

3. Schakel de schakelaar voor de optie Niet storen in.

B. E-mail of telefoonnummer wijzigen

1. Start de app Instellingen.

2. Veeg omlaag en tik op FaceTime.

3. Selecteer nu een alternatief telefoonnummer of e-mailadres onder het gedeelte U KUNT BEREIKT WORDEN DOOR FACETIME AT, zoals hieronder weergegeven.

C. Bloknummers

1. Open de app Instellingen en tik op FaceTime.

2. Veeg naar beneden en tik op de optie Geblokkeerd, zoals weergegeven.

3. Voeg de gewenste contacten die u wilt blokkeren toe aan deze lijst.

Hoe verwijder je een groep op FaceTime?

Hoewel er geen specifieke optie is om een ​​groep te verlaten, is het verwijderen ervan de enige optie die overblijft. Als je geen idee hebt hoe je een groep op FaceTime verwijdert, volg dan onze stapsgewijze handleiding hieronder om te leren hoe je een groep op FaceTime verwijdert:

1. Open de FaceTime-app.

2. Tik op het groepsoproeplogboek dat u wilt verwijderen.

3. Veeg naar links en tik op Verwijderen.

De groep wordt van het apparaat verwijderd. Als je ooit van gedachten verandert en je opnieuw bij de groep wilt voegen, lees dan verder om te leren hoe je dat kunt doen.

Waarom kan ik een groep op FaceTime niet verwijderen?

Er is geen specifieke reden waarom zoiets gebeurt, omdat er weinig tot geen variatie is in hoe een groep wordt verwijderd in verschillende generaties iOS. Maar als je een onstabiele of geen internetverbinding hebt, kan dit op je telefoon gebeuren.

Hoe FaceTime Group Chat op iPhone te verlaten?

Als u niet wilt worden opgenomen in een bepaalde groepschat of FaceTime-groepsoproep, volgt u de onderstaande stappen om de gewenste FaceTime-groep te verlaten.

1. Start de FaceTime-app en open de gewenste groepschat.

2. Tik op de optie Verlaten, zoals hieronder weergegeven.

Hoe FaceTime-groepsoproepen op de iPhone te verwijderen?

De meest praktische oplossing voor uw spamproblemen is om FaceTime-groepsoproepen te verwijderen, zodat u er geen last meer van heeft:

1. Open de FaceTime-app.

2. Veeg de gewenste groepschat naar links.

3. Tik op Verwijderen.

Ten slotte wordt de groep verwijderd.

Hoe opnieuw lid worden van een groep op FaceTime?

De FaceTime-app werkt nauw samen met de iMessage-app. Alle groepen die daar worden gevormd, kunnen eenvoudig video- en audiogesprekken voeren met behulp van de FaceTime-app met een paar tikken met de vingers. Opnieuw lid worden van een groep op FaceTime vereist minimale inspanning, het enige dat nodig is, zijn een paar stappen:

1. Open de Berichten-app.

2. Tik op de gewenste groepschat.

3. Tik bovenaan op de FaceTime-optie.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je een groep op FaceTime kunt verwijderen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten