Hoe verwijderd concept in Gmail te herstellen

Een van de bekendste e-mailproviders is Gmail. Met bijna 1,8 miljard actieve gebruikers in 2022 heeft Gmail al zijn rivalen overtroffen, waaronder Yahoo! Mail, Hotmail, Windows Live Mail en Inbox.Com. Een concept is een unieke tool die Gmail je biedt en waarmee je een conceptversie van je e-mail kunt opslaan voordat je deze verzendt. Als u niet klaar bent om uw e-mail te verzenden zoals deze is, kunt u eenvoudig een conceptkopie ervan opslaan. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken als u Gmail sluit terwijl u nog uw e-mail schrijft of als Gmail automatisch sluit als gevolg van een technische fout. Je huidige status wordt opgeslagen in het gedeelte Concept van Gmail. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin u uw concepten wist en deze later wilt herstellen. Als je een Gmail-gebruiker bent en je afvraagt ​​hoe je verwijderde concepten in Gmail kunt herstellen, dan ben je hier aan het juiste adres! We brengen u een handige gids die al uw vragen zal oplossen over hoe u een verwijderd concept in Gmail kunt ophalen en per ongeluk overschreven Gmail-concept kunt herstellen.

Hoe verwijderd concept in Gmail te herstellen

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u een verwijderd concept in Gmail in detail kunt herstellen met handige illustraties voor een beter begrip.

  Wat is Ally Grace Period?

Waar worden concepten opgeslagen in Gmail?

Gmail slaat uw concepten automatisch op zonder dat u ze hoeft op te slaan. Deze automatische opslagfunctie is handig voor gebruikers die mogelijk per ongeluk de verbinding met een internetverbinding hebben verbroken of die andere onvoorziene fouten hebben ondervonden. De concepten worden opgeslagen in Gmail in het gedeelte Concepten in het linkerdeelvenster van het Gmail-venster. U kunt naar dat gedeelte navigeren en terugkeren naar berichten die zijn opgeslagen maar niet zijn verzonden. Bovendien kunt u het conceptbericht dat u wilt wijzigen selecteren en naar het gewenste e-mailadres sturen.

Kun je een verwijderd concept in Gmail ophalen? Is er een manier om een ​​concept in Gmail te herstellen?

Nee, je kunt een verwijderd concept niet ophalen in Gmail, in tegenstelling tot verwijderde e-mails. Verwijderde concepten in Gmail komen niet in de prullenbak terecht. Het zou handig zijn als u die informatie in gedachten houdt voor het geval u ooit onbedoeld een e-mail verwijdert. Het is een goed idee om een ​​concept van uw e-mail te schrijven voordat u deze verzendt. Concepten die zijn gewist, worden geen volledige e-mails en komen niet in de afval. Als je echter per ongeluk een concept in Gmail hebt gewist, zijn er een paar trucs om het verwijderde concept in Gmail te herstellen. Als volgt:

  • Druk op de knop ongedaan maken
  • Gebruik een ander gesynchroniseerd apparaat om een ​​back-up te maken
  • Profiteer van het hxd-programma
  • Gebruik Google Vaults als u een Google Workplace-abonnement heeft

Waar gaan verwijderde concepten naartoe in Gmail?

Gmail biedt een back-upoptie voor klanten die per ongeluk een concept wissen. Eventuele verloren concepten kunnen direct worden hersteld met behulp van de knop Ongedaan maken. U moet uw concept echter snel ophalen nadat u het hebt verwijderd, omdat deze knop slechts ongeveer 10 seconden actief blijft voordat hij verdwijnt. Er is geen manier om ze daarna te herstellen, omdat ze na 30 dagen niet in de prullenbak belanden, zoals verwijderde e-mails. Je kunt je verwijderde concept dus nergens in je Gmail vinden.

  Video's met hogere snelheden bekijken

Hoe haal ik een verwijderd concept op in Gmail? Hoe een verwijderd concept in Gmail te herstellen?

Hier is een handleiding voor het herstellen van verwijderde concepten in Gmail in een paar eenvoudige stappen:

Methode 1: Optie ongedaan maken gebruiken

Voor degenen die onbedoeld een concept verwijderen, biedt Gmail een back-upoptie. Er is een knop voor ongedaan maken die uw verloren concepten onmiddellijk herstelt. Maar zodra u uw concept heeft gewist, verschijnt deze knop slechts ongeveer 10 seconden voordat hij verdwijnt. U kunt deze manier dus gebruiken om uw concept onmiddellijk op te halen nadat u het hebt verwijderd. Nadat u uw concept hebt verwijderd, klikt u op de pop-up met een knop Ongedaan maken om uw verwijderde concept onmiddellijk te herstellen.

Opmerking: als je niet snel op deze optie hebt geklikt, wordt het concept verwijderd. Kort (ongeveer 10 seconden) nadat u uw concept hebt verwijderd, verdwijnt de knop Ongedaan maken.

Methode 2: Neem contact op met Google-ondersteuning

U kunt ook contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google om het verwijderde concept in Gmail te herstellen.

1. Bezoek de Google Drive-hulp pagina in uw browser.

2. Klik op Contact opnemen in het vak Meer hulp nodig? sectie vanaf de onderkant van de pagina.

3. In het onderdeel Waar kunnen we mee helpen? sectie, voer Ontbrekende of verwijderde bestanden in het gegeven veld in.

4. Het volgende tabblad bevat een lijst met alternatieven. Selecteer in dit geval Mijn bestand permanent verwijderd.

5. Klik vervolgens op Volgende stap.

6A. Google geeft u een lijst met artikelen waarnaar u kunt verwijzen. Lees ze en volg de onderstaande aanwijzingen op.

6B. Als niets uw probleem verhelpt, selecteert u de volgende stap in de onderstaande lijst.

  Hoe Microsoft Visual C++ Redistributable opnieuw te installeren

7. Klik op E-mail op de volgende pagina om via e-mail contact op te nemen met Google.

Hoe per ongeluk verwijderde concept-e-mail te herstellen?

U kunt de hierboven genoemde methoden volgen om uw per ongeluk verwijderde concept-e-mail op de Google Mail-website of -app te herstellen.

Hoe herstel ik een verwijderde concept-e-mail op de iPhone?

De knop Ongedaan maken die verschijnt nadat je het concept in de Gmail-app voor iPhone hebt verwijderd, is de enige manier om het terug te krijgen. Als u niet op de kon klikken Ongedaan maken knop in dat venster van 10 seconden, wordt het concept permanent verwijderd en is er geen andere manier om het terug te halen in je Gmail.

Hoe per ongeluk overschreven Gmail-concept te herstellen?

Naast de knop Ongedaan maken en contact opnemen met de Google Support-methode, kunt u ook per ongeluk overschreven Gmail-concepten herstellen met behulp van Google Vault.

U moet echter wel de G Suite Business- en Enterprise-abonnementen hebben om de Google Vault gratis te krijgen.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je verwijderde concepten in Gmail kunt herstellen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten