Hoe verwijderde concepten in Outlook 365 te herstellen

Maak je geen zorgen als je ooit een Microsoft Outlook-e-mail of een cruciaal bijlagebestand hebt verwijderd of kwijtgeraakt; het overkomt iedereen. En er is een eenvoudige techniek om Outlook-objecten te herstellen waarvan u dacht dat u ze niet meer nodig zou hebben. Bij een harde verwijdering waarbij gegevens volledig uit de database worden verwijderd, kunt u zelfs onomkeerbaar verloren bestanden herstellen. Als u een Outlook-gebruiker bent, vraagt ​​u zich af hoe u verwijderde conceptvooruitzichten kunt herstellen? Als u iemand bent die op zoek is naar meer informatie met betrekking tot Outlook, bieden we u een handige gids die al uw twijfels en vragen over hoe u permanent verwijderde e-mails uit Outlook kunt herstellen, zal oplossen.

Hoe verwijderde concepten in Outlook 365 te herstellen

In dit artikel hebben we de manieren getoond om verwijderde concepten in de Outlook 365-app in detail te herstellen.

Kan ik een verwijderde concept-e-mail in Outlook herstellen?

Ja, u kunt verwijderde conceptvooruitzichten herstellen. Wanneer u onbedoeld een item uit uw Outlook-inbox verwijdert, kunt u dit meestal herstellen. De map Verwijderde items of Prullenbak is de eerste plaats om te zoeken. Zoek het gewenste item met een zoekopdracht, klik er met de rechtermuisknop op en kies Verplaatsen > Andere map.

Is verwijderde e-mail voor altijd verdwenen?

Nee, in Microsoft Outlook en Outlook op het web (voorheen bekend als Outlook Web App), worden items die permanent zijn verwijderd automatisch verplaatst naar de map Herstelbare items > Verwijderingen en daar gedurende 14 dagen bewaard. Artikelen kunnen slechts één dag of maximaal dertig dagen worden bewaard.

Waar gaan verwijderde concepten naartoe in Outlook?

Microsoft Outlook is een essentiële desktoptool voor het efficiënt optimaliseren van e-mailaccounts. Outlook bewaart alle e-mails en andere informatie in verschillende mappen. Alle inkomende e-mails worden bijvoorbeeld opgeslagen in de map Inbox, alle verzonden e-mails worden opgeslagen in de map Verzonden items en alle opgeslagen e-mails worden opgeslagen in de map Concepten. Alle e-mails die zijn geschreven maar naar niemand zijn verzonden, zijn te vinden in de map Concepten. Elke e-mail die u maakt, kan onmiddellijk worden verzonden of als concept worden opgeslagen. U kunt echter per ongeluk of expres e-mails uit de map Concepten verwijderen en die e-mails later nodig hebben. Gelukkig was dit gemakkelijk omkeerbaar door simpelweg door de map Verwijderde items te kijken. Deze map, waarin alle verwijderde e-mails, contacten en andere items uit Outlook worden bewaard, is vergelijkbaar met de Prullenbak van Windows. De map Verwijderde items kan worden gebruikt om per ongeluk verwijderde kenmerken te herstellen, inclusief concept-e-mails en andere soorten gegevens. Het verwijderen van een concept-e-mail met de Shift+Del-toetsen of uit de map Verwijderde items betekent echter dat het niet handmatig kan worden hersteld.

  Een handleiding voor ontwikkelaars voor SAML-verificatie [3 Online Tools]

Hoe verwijderde concepten in Outlook terug te krijgen

Zoals u kunt zien, zijn er veel mogelijkheden voor wat er kan gebeuren als u uw Outlook-concept-e-mails kwijtraakt. Laten we dus eens kijken naar enkele van deze methoden voor het herstellen van een concept-e-mail van Outlook. Hier is een handleiding voor het herstellen van verwijderde conceptvooruitzichten in een paar eenvoudige stappen:

Methode 1: Zoek de map Concepten

Zorg ervoor dat u in de map Concepten van uw Outlook hebt gekeken voordat u ernstige actie onderneemt. Outlook moet automatisch niet-verzonden e-mails opslaan in de map Concepten, dus uw e-mail kan daar de hele tijd zijn geweest.

1. Open eenvoudig uw Outlook-account.

2. Selecteer hiervoor de categorie Concepten in de zijbalk.

3. Hier kunt u eenvoudig elke e-mail herstellen en alle opgeslagen e-mails in Concepten bekijken.

Methode 2: de actie ongedaan maken in Outlook

Degenen die onbedoeld hun concept-e-mails in Outlook hebben gewist, kunnen de verwijdering eenvoudig “ongedaan maken”. Selecteer eenvoudig het pictogram voor ongedaan maken in de werkbalk (of de snelmenu-optie) nadat u de concept-e-mail hebt gewist. Bovendien kunt u de actie eenvoudig ongedaan maken en de concept-e-mail in Outlook herstellen door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Z te drukken.

Methode 3: Herstel verwijderde items in Outlook

De concept-e-mails kunnen af ​​en toe in de map Verwijderde items terechtkomen wanneer Outlook wordt afgesloten. U kunt dus de zijbalk gebruiken om toegang te krijgen tot de map Verwijderde items om te leren hoe u een concept-e-mail van Outlook kunt herstellen. In plaats daarvan zou u deze optie in sommige versies van Outlook op de primaire navigatiebalk kunnen zien.

  Scherm gaat niet aan tijdens gesprekken vanwege kapotte nabijheidssensor? Hier zijn de oplossingen

U kunt uw concept-e-mail gemakkelijk bekijken en herstellen nadat u de map Verwijderde items hebt geopend. Ga gewoon naar de map Verwijderde items en selecteer de optie Verwijderde items herstellen om elke concept-e-mail uit Outlook op te halen.

Dit is hoe u verwijderde conceptvooruitzichten kunt herstellen.

Hoe verwijderde concept-e-mail in Outlook op iPhone te herstellen

Uw concept-e-mails en alle handmatig verwijderde e-mails worden allemaal verplaatst naar de map Verwijderde items. Dus wanneer iemand vraagt ​​hoe u verwijderde concept-e-mail in Outlook op iPhone kunt herstellen, verwijderde concepten in Outlook kunt herstellen of niet-opgeslagen e-mailconcepten in Outlook kunt herstellen. De oplossing is de map Verwijderde items. Nadat u weet hoe u verwijderde conceptvooruitzichten kunt herstellen, volgt hier een handleiding voor het herstellen van verwijderde concept-e-mail in Outlook op iPhone in een paar eenvoudige stappen:

1. Log in bij Outlook op uw iPhone.

2. Tik op de map met het label Verwijderd.

3. Er verschijnt een lijst met alle verwijderde objecten op uw scherm.

4. Kies de dingen die je wilt herstellen.

5. Tik op de e-mail die u voor slechts één item wilt herstellen.

6. Selecteer Kopiëren naar een andere map onder Verplaatsen.

7. Bepaal de map waarin u de gekozen items ook wilt herstellen.

Opmerking: als u verzonden e-mail wilt herstellen, raden we u ten zeerste aan om de map Verzonden items te kiezen. Als u ontvangen e-mail wilt herstellen, gaat u naar uw inbox, als u verwijderde concepten wilt herstellen, gaat u naar de map Concepten .

8. Tik op OK in het menu.

Hoe verwijderde concepten in Outlook op mac te herstellen

Nadat u hebt geleerd hoe u verwijderde conceptvooruitzichten kunt herstellen, kunnen de volgende methoden worden gevolgd om binnen 30 dagen snel verwijderde items uit de map Verwijderde items van Outlook op te halen:

1. Meld u aan bij het Outlook-account van uw Mac.

2. Selecteer in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items.

3. Klik op Herstellen nadat u de e-mail hebt geselecteerd die u wilt ophalen.

Binnen 30 dagen kunt u mogelijk e-mails herstellen die permanent zijn verwijderd of die zijn gewist uit de map Verwijderde items. In dat geval moet u uw Mac gebruiken om toegang te krijgen tot de map Herstelbare items. Houd er rekening mee dat een mobiele browser er geen toegang toe heeft.

  Een webpagina in Chrome (of een willekeurige browser) bewerken

1. Open Outlook op je Mac en log in.

2. De map Verwijderde items kan worden gekozen.

3. Klik om verwijderde items te herstellen.

4. Kies Herstellen na het selecteren van de gewenste e-mail.

5. De gekozen spullen worden terug in de originele map gezet. Als de oorspronkelijke map eveneens wordt vernietigd, wordt de verwijderde e-mail teruggestuurd naar uw inbox.

Hoe herstel ik permanent verwijderde e-mails van Outlook?

De herstelbare map Items zou je volgende stop moeten zijn als je iets niet kunt vinden in de map Verwijderde items. Hier is een handleiding voor het herstellen van permanent verwijderde e-mails van Outlook in een paar eenvoudige stappen:

1. Zorg ervoor dat u verbonden bent met de mailserver en online bent.

2. Selecteer Verwijderde items in de lijst met e-mailmappen in Outlook.

Opmerking: als u alleen de map Prullenbak ziet in plaats van de map Verwijderde items, biedt uw account geen ondersteuning voor het herstellen van items die uit die map zijn verwijderd.

3. Kies Verwijderde items herstellen in het menu Map.

4. Nadat u hebt besloten welke objecten u wilt herstellen, klikt u op Geselecteerde items herstellen en vervolgens op OK.

5. Neem contact op met uw beheerder als u uw verwijderde item niet kunt vinden in het venster Verwijderde items herstellen. Ze kunnen het bericht mogelijk vinden met behulp van het eDiscovery Center.

Hopelijk weet u nu na het volgen van deze handleiding hoe u verwijderde conceptvooruitzichten in een paar eenvoudige stappen kunt herstellen.

***

Met deze eenvoudige handleiding hopen we dat u nu alles weet over Outlook en vragen zoals hoe u verwijderde concept-e-mail kunt herstellen in Outlook op iPhone. Voel je echter vrij om vragen, opmerkingen of opmerkingen achter te laten in het commentaargedeelte hieronder, en we zullen ons best doen om op al je vragen te reageren. Laat ons ook weten wat je van de volgende onderwerpen vindt voor onze volgende blog.

gerelateerde berichten