Hoe verwijderde Windows 10 plaknotities te herstellen

De Sticky Notes-app van Windows 10 is een krachtige oplossing voor het maken van notities, maar u kunt verwijderde notities niet herstellen, of wel? Hoewel deze functie geen deel uitmaakt van de desktop-app, is er een manier om je verwijderde notities terug te krijgen.

Hoe verwijderde plaknotities te herstellen

Je hebt per ongeluk een plaknotitie verwijderd waarop belangrijke informatie stond, maar de desktop-app heeft geen manier om de items die je hebt verwijderd te herstellen of zelfs maar te zien. Welnu, dankzij Sticky Notes die alles met de cloud synchroniseert, kunt u nu alle notities die u mogelijk hebt verwijderd, rechtstreeks vanuit uw Microsoft Outlook-account herstellen.

  Hoe de slaapknop te vinden op Windows 10

Opmerking: om toegang te krijgen tot deze functie, moet u zich aanmelden met een Microsoft-account op Windows 10. Bovendien bewaart Microsoft uw plaknotities alleen zolang uw map met verwijderde items ze bevat – meestal 30 dagen.

Vuur aan Outlook.live.com en log in op uw Microsoft-account dat u gebruikt voor Windows 10.

Nadat u zich hebt aangemeld, bladert u in het linkerdeelvenster naar beneden en klikt u op ‘Verwijderde items’.

Blader door de lijst totdat u de items ziet die u wilt herstellen. Als je meerdere items hebt, klik dan eerst op de ballon naast elk item en klik vervolgens op ‘Herstellen’.

De geselecteerde items verdwijnen uit de map en je vraagt ​​je af of er iets is gebeurd. Wanneer u terugkeert naar de desktop-app, lijkt er niets te zijn veranderd. Dat komt omdat het synchronisatieproces een beetje traag is en je herstelde notities handmatig op je bureaublad moet toevoegen.

  Screenshot maken op pc (Windows 10)

Klik vanuit de desktop-app op de menuknop met drie stippen op een notitie en klik vervolgens op ‘Notitieslijst’.

Een lijst met alle notities is hier beschikbaar. U kunt eenvoudig alles in deze lijst zoeken, verwijderen en weergeven. Klik met de rechtermuisknop op de eerder verwijderde notitie en klik vervolgens op “Open notitie”.

Als, om wat voor reden dan ook, de herstelde notitie niet in de Notitielijst verschijnt, klikt u op het insteltandwiel in de rechterbovenhoek.

Blader door de instellingen totdat u de knop “Nu synchroniseren” ziet en klik erop.

Ga terug naar uw notitielijst en volg de vorige stappen om uw notitie weer op uw bureaublad te laten verschijnen.

  In kaart gebrachte netwerkstations scannen met Windows Defender