Hoe Vortex Mod Manager Download uit te voeren op Windows 10

Wat is Vortex Mod Manager? Als je hebt gezocht naar het oplossen van problemen met de beroemde Nexus Mod Manager, heb je deze vraag misschien in de oplossing gezien. De VMM is de nieuwste versie van de NMM voor het opslaan en wijzigen van de mods van de gamebestanden. Nu heb je misschien een paar vragen, zoals Waar slaat Vortex mods op of hoe Vortex Mod Manager te gebruiken. Het artikel bevat de antwoorden op al deze vragen, maar daarvoor zullen we een beetje inzicht krijgen in de VMM en bespreken over Vortex Mod Manager-download in dit artikel.

Hoe Vortex Mod Manager Download uit te voeren op Windows 10

Vortex Mod Manager is een open-source mod-manager van de Nexus Mods en is een krachtige en elegante Mod Manager. Het is een gratis hulpprogramma voor videogames van de maker van de populaire Mod Organizer en Mod Organizer 2, Tannin. De VMM is een van de grootste gaming-mod-sites en is gewoon een online bron voor het distribueren van de originele mod-inhoud. Met de software kunt u eenvoudig alle mods beheren en is het primaire mod-managerprogramma voor alle Nexus Mods. Het enige nadeel van het gebruik van de VMM is dat deze mogelijk niet compatibel is met de recente videogames.

Kenmerken van Vortex Mod Manager

De functies van de VMM worden in deze sectie vermeld als:

  • Compatibel met alle versies van Windows- De VMM kan worden gebruikt in alle versies van de VMM vanaf Windows 7 en latere versies.

  • Ondersteuning voor meerdere games – De VMM ondersteunt een groot aantal veelzijdige games, dat wil zeggen meer dan 65 verschillende populaire games, waaronder de Dark Souls, Fallout, Skyrim, Witcher-serie en Stardew Valley.

  • Compatibiliteit met Nexus Mods– De Vortex Mod Manager is gekozen als alternatief voor de NMM vanwege de compatibiliteit met de Nexus Mods. Met andere woorden, de Vortex kan ook worden gebruikt om de Nexus-mods uit te voeren.

  • Eenvoudige gebruikersinterface – Met de eenvoudige en aanpasbare gebruikersinterface van de VMM hebt u eenvoudig toegang tot de tools en kunt u de opgeslagen games en plug-ins beheren.

  • Mod-profielen beheren – U kunt meerdere Mod-profielen maken op de VMM en u kunt eenvoudig schakelen tussen de profielen om een ​​game met een bepaalde mod-instelling te spelen.

  • Extensies en plug-ins – De Vortex Mod Manager is vrijgegeven onder de GPL-3-licentie die de gemeenschap de mogelijkheid biedt om de functionaliteit te verbeteren door hen in staat te stellen extensies en frameworks te schrijven. Met de VMM kunnen gebruikers de aanpassingen van het spel uploaden en downloaden, zowel voor videogames als pc-games.

  • Spelinstellingen wijzigen – Met de VMM kunt u de spelinstellingen beheren, zoals het kiezen van de moeilijkheidsgraad van het spel of het automatisch opslaan van een bepaald niveau van het spel.

  • Overdracht van opgeslagen bestanden– De gebruikers mogen de opgeslagen bestanden van de ene pc naar een andere pc overbrengen met behulp van het Vortex-account en Google Android Market.

Volg de stappen in de sectie om de Vortex Mod Manager op uw Windows-pc te downloaden.

1. Druk op de Windows-toets, typ chrome en klik op Openen.

2. Open de officiële website van de Nexus-mods en log in op uw account met de inloggegevens.

Opmerking: als u zich niet hebt geregistreerd bij de Nexus-community, klikt u op de knop Registreren en selecteert u het gratis of premium abonnement.

3. Zoek naar Vortex Mod Manager in de zoekbalk en klik op het eerste weergegeven resultaat.

4. Klik op de MANUAL-knop naast het gedeelte Downloaden om de Vortex Mod Manager te installeren.

5. Voer het gedownloade uitvoerbare bestand uit en installeer de VMM door de instructies in de installatiewizard te volgen.

Hoe Vortex Mod Manager te configureren

Nadat u het antwoord op de vraag over het downloaden van Vortex Mod Manager hebt, moet u de VMM configureren en aanpassen.

1. Start de Vortex Mod Manager op uw pc via het START-menu.

2. Log in op de Vortex Mod Manager op de officiële website en vervolgens op de app.

3. De snelkoppelingspaneelknoppen op het scherm kunnen worden gebruikt om de instellingen op de VMM te wijzigen.

Opmerking: u kunt ook de gebruikersinterface van de VMM op het scherm aanpassen.

Alle Nexus Mods en de Vortex Mod Manager delen een gemeenschappelijke bestandsmapstructuur en u kunt elk programma van de VMM installeren met behulp van de onderstaande stappen.

1. Klik op het Vortex Mod Manager-pictogram op het bureaublad of de taakbalk en u ziet een lijst met geïnstalleerde programma’s.

2. Klik op een van de programma’s en volg de wizard op het scherm om het programma te installeren.

Waar slaat Vortex mods op?

Nadat u het antwoord op de methode van Vortex Mod Manager Download weet, kunt u de downloadmap wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

1. Start de Vortex Mod Manager op uw pc.

2. Klik in het linkerdeelvenster van het startscherm op het tabblad Instellingen en ga naar het tabblad VORTEX.

3A. Klik in de modus voor meerdere gebruikers op de optie Per gebruiker om de downloadmap voor individuele profielen aan te passen.

3B. U kunt ook op de optie Gedeelde modus klikken om een ​​uniforme voorkeur in te stellen voor alle gebruikersprofielen op de VMM.

4. Navigeer naar het tabblad MODS en klik op het veld Basispad.

5. Stel de locatiemap in door het locatiepad te volgen als Deze pc > Lokale schijf (C:) > Vortex > Spel.

Opmerking 1: Het spel moet worden genoemd met de naam van het spel dat je aan het modden bent.

Opmerking 2: U kunt hetzelfde locatiepad zien dat is ingesteld in de velden Basispad en Downloadpad.

6. Klik op de optie Hardlink-implementatie in het vervolgkeuzemenu van de sectie Implementatiemethode en klik op de knop Toepassen.

Hoe Vortex Mod Manager te gebruiken

De sectie biedt de methoden om mods te installeren en te verwijderen uit de Vortex Mod Manager.

Stap I: Mods installeren

Je kunt de onderstaande stappen volgen om mods te downloaden in de Vortex Mod Manager.

1. Open de Vortex Mod Manager.

2. Klik op het tabblad Instellingen in het linkerdeelvenster van het venster en navigeer naar het tabblad DOWNLOAD.

3. Schakel de optie Handvat in en klik op de knop DOWNLOAD MET MANAGER.

Opmerking: u kunt ook op de knop Nexus-koppelingen verwerken op de startpagina klikken.

4. Open een willekeurig spel en navigeer naar het tabblad BESTANDEN in het volgende venster en klik op de knop MOD MANAGER DOWNLOAD.

Opmerking: U kunt ook op de knop HANDMATIG DOWNLOAD klikken om de mod handmatig op de VMM te installeren.

5. Nadat de mod is gedownload op de VMM, klikt u op de knop Installeren in de pop-upmelding.

Opmerking: Als u de optie Handmatige installatie hebt gekozen, klikt u op de knop Installeren vanuit bestand in de bovenste balk.

6. Klik op het tabblad PLUGINS in het gedeelte MODS in het linkerdeel van het venster en klik op de optie Ingeschakeld in het vervolgkeuzemenu.

Opmerking: u kunt ook op de knop Inschakelen in het pop-upbericht klikken.

Stap II: Mods verwijderen

In het onderstaande gedeelte kunt u de mods verwijderen die op uw Vortex Mod Manager zijn geïnstalleerd.

1. Start de Vortex Mod Manager.

2. Klik op het tabblad PLUGINS in het gedeelte MODS in het linkerdeelvenster van het venster en klik op de spelmod.

3. Klik op de knop Verwijderen om de mod van de VMM te verwijderen.

***

Het artikel legt uit hoe Vortex Mod Manager te downloaden en behandelt de vragen over wat Vortex Mod Manager is, waar Vortex Mods opslaat en hoe Vortex Mod Manager te gebruiken. Laat uw waardevolle suggesties en vragen over VMM achter in het opmerkingengedeelte.

  Hoe eBooks kopen en lezen in Windows 10

gerelateerde berichten