Hoe weet je of iemand je heeft beperkt op Instagram-verhaal

Instagram heeft nogal een rage onder alle generaties. Je kunt gemakkelijk jonge en oudere mensen vinden die de nieuwe functies van Instagram uitproberen, zoals camerafilters, haspels, DM’s verzenden, enz. Als je nieuwsgierig bent naar deze functies en meer wilt weten over Instagram, ben je hier aan het juiste adres. We zijn hier om u te informeren over hoe u kunt weten of iemand u heeft beperkt op Instagram-verhaal en hoe u kunt weten of iemand u heeft beperkt op Instagram DM.

Hoe weet je of iemand je heeft beperkt op Instagram-verhaal

Beperkt worden op een social-mediaplatform is niet leuk, maar je moet dat geval eerst bevestigen voordat je handelt. Je kunt het eenvoudig starten door het vanaf je eigen Instagram-account te controleren met de stappen die verderop in dit artikel worden vermeld. Blijf lezen om er meer over te weten!

  Markeer specifieke kleuren in een foto met de nieuwe functie voor vervagen en kleuren op Instagram

Wat gebeurt er als iemand je beperkt op Instagram?

Er zijn een paar punten die je kunt controleren om te weten of iemand je beperkt op Instagram-verhaal of DM:

  • Je kunt hun actieve status niet meer zien in directe berichten. Of ze nu online zijn of niet, je zult verstoken zijn van die kennis.
  • Uw directe berichten aan hen zullen ofwel ongelezen liggen of in hun berichtverzoek staan, dus in behandeling.
  • Uw opmerkingen op hun berichten zijn alleen zichtbaar voor hen en u.

Als iemand mij op Instagram beperkt, kan ik dan hun verhaal zien?

Ja, zelfs als iemand je op Instagram heeft beperkt, kun je hun verhaal nog steeds zien. De beperking weerhoudt u er niet van om het profiel, het verhaal of de video’s van de persoon te bekijken.

Als iemand je op Instagram beperkt, kun je dan zien wat ze leuk vinden?

Ja, de beperking weerhoudt een beperkte Instagram-gebruiker er niet van om profielen, vind-ik-leuks en reacties te bekijken. Je kunt likes op iemands post zien, zelfs als ze je account hebben beperkt.

Als iemand me op Instagram heeft beperkt, kan ik ze dan nog steeds een bericht sturen?

Ja, als iemand je beperkt op Instagram, kun je diegene nog steeds berichten sturen. Beperkte gebruikers kunnen het profiel van de anderen zien, net als elke andere Instagram-gebruiker. Ze kunnen ook directe berichten sturen naar de persoon die ze heeft beperkt. Het enige nadeel is dat je bericht rechtstreeks naar het gedeelte met verzoeken van de directe berichten gaat, anders weet je niet of ze je berichten hebben gelezen of niet.

  Hoe u Instagram-lettertypen voor uw profiel en bijschriften kunt wijzigen

Hoe weet je of iemand je heeft beperkt op Instagram?

Het is heel eenvoudig om te controleren of iemand je op Instagram heeft beperkt. Er zijn een aantal manieren waarop u dit kunt controleren.

  • U kunt het account van een wederzijdse vriend gebruiken om te zien of de andere gebruiker u heeft beperkt of niet. Indien beperkt, kan de wederzijdse gebruiker uw commentaar op het bericht van de gebruiker die u heeft beperkt niet zien.
  • U kunt het ook controleren door de gebruiker een direct bericht te sturen, aangezien uw bericht in het berichtverzoekgedeelte van de gebruiker zal liggen en dus geen antwoord van hen krijgt.

Wat als ze je niet terug volgen?

Instagram zelf stelt je niet op de hoogte van het volgen van activiteiten van volgers, maar je kunt altijd een applicatie van derden gebruiken om dit te controleren. Je kunt ook het antwoord krijgen om te weten of iemand je op Instagram-verhaal heeft beperkt door te controleren of ze je in de eerste plaats volgen of niet.

1. Open de Instagram-app.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek.

3. Tik nu op Volgers.

4. Typ de naam van het gewenste profiel in de zoekbalk.

5. Als ze je niet terugvolgen, wordt het resultaat Geen gebruikers gevonden weergegeven.

  Hoe iemand op Instagram te deblokkeren

Wat als ze geen profielfoto hebben?

Als een Instagram-gebruiker geen profielfoto heeft, betekent dit:

  • Ze hebben er geen geüpload.
  • Om persoonlijke/privacy redenen hebben ze besloten anoniem te blijven van de andere gebruikers.

Hoe weet je of iemand je heeft beperkt op Instagram-verhaal of DM?

Als iemand je heeft beperkt in het Instagram-verhaal, ontvang je hier geen melding van. Hoe u kunt weten of iemand u heeft beperkt in het Instagram-verhaal, is eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is de hulp van een wederzijdse vriend op Instagram. Als zij het verhaal van de ander kunnen zien terwijl jij dat niet kunt, dan is het zeker dat de persoon jou heeft beperkt in het bekijken van hun verhaal. Als je wilt weten of iemand je heeft beperkt op Instagram DM, dan kun je dit controleren door:

  • Direct berichten sturen naar de gebruiker.

  • Als ze niet op je bericht hebben gereageerd en tegelijkertijd actief zijn op hun feed, dan is er een mogelijkheid dat ze je hebben beperkt.

Op de Instagram-helppagina vind je meer informatie over beperkte en onbeperkte accounts op Instagram.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je kunt weten of iemand je heeft beperkt in het Instagram-verhaal. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten