Hoe wifi-wachtwoord op Android te hacken

hoe wifi-wachtwoord op Android te hacken

Wireless Fidelity, ook wel Wi-Fi genoemd, is een onvermijdelijk onderdeel van technologie en leven geworden. In deze moderne tijd is alles verbonden met wifi. Van apparaten tot gadgets, internet wordt bijna overal gebruikt en het is allemaal mogelijk via Wi-Fi-connectiviteit. Daarom is het belangrijk om uw Wi-Fi-beveiliging van tijd tot tijd te waarborgen, want hoe eenvoudig het ook is om de Wi-Fi-code vanaf een pc te kraken, het is net zo gemakkelijk om het vanaf een Android-apparaat te doen. In de gids van vandaag bespreken we verschillende manieren die u kunnen helpen weten hoe u een onbekend wifi-wachtwoord kunt hacken. We zullen ook enig licht werpen op de verschillende soorten wifi-wachtwoordbeveiliging die beschikbaar zijn en waarom het belangrijk is om ze aan te scherpen. Laten we dus meteen beginnen met ons langverwachte document over het hacken van wifi-wachtwoorden op een Android-apparaat.

Hoe wifi-wachtwoord op Android te hacken

Het hacken van een wifi-wachtwoord op een pc is veel eenvoudiger dan op een Android-apparaat. Als u uw mobiele apparaat echter op Android 10, 9 of oudere besturingssystemen gebruikt, komt u mogelijk in aanmerking om dit te doen met behulp van enkele van de methoden die we hieronder gaan onderzoeken. Ook is het hacken van een wifi-wachtwoord niet mogelijk zonder applicaties van derden.

Wat is wifi-wachtwoordbeveiliging?

  • Wi-Fi-wachtwoordbeveiliging of netwerkbeveiliging is in feite een wachtwoord dat een coderingssleutel is die het internet beschermt.
  • Hoewel de meeste draadloze routers vooraf zijn ingesteld met een standaardwachtwoord, stellen gebruikers voor anderen hun eigen wachtwoord in om de beveiliging strenger te maken en niet gemakkelijk te hacken.
  • Wi-Fi-wachtwoordbeveiliging bestaat meestal uit ten minste 20 tekens, waaronder cijfers, letters en symbolen.

Wat zijn de verschillende soorten wifi-wachtwoordbeveiliging?

Voordat we onderzoeken hoe u het wifi-wachtwoord op Android kunt hacken, kunt u ons meer laten weten over wifi-beveiliging. Er zijn drie verschillende soorten wifi-wachtwoordbeveiliging die als volgt worden uitgelegd:

  • Wired Equivalent Privacy (WEP): WEP is een van de bekendste en meest gebruikte Wi-Fi-beveiligingen over de hele wereld. Het is een beveiligingsprotocol dat is gespecificeerd in de IEEE Wireless Fidelity-standaard, 802.11b. Het is ook een van de oudste wifi-beveiligingsprotocollen. Het is een soort draadloos beveiligingsalgoritme dat is ontworpen om alle gegevens die via een beveiligd netwerk worden verzonden, te coderen en te beschermen. Het belangrijkste doel waarom WEP is gemaakt, was om cyberaanvallen te voorkomen. Dit beveiligingsprotocol is eerst vervangen door WPA en daarna door WPA2.

  • Wi-Fi Protected Access (WPA): WPA is de verbeterde en betere versie van het WEP Wi-Fi-beveiligingssysteem. Dit beveiligingsprotocol is in 2003 geïntroduceerd. WPA-beveiligingssysteem gebruikt een temporal key integral protocol (TKIP) om de sleutel te wijzigen. Het is een uitbreiding op WEP onder de IEEE 802.11i-standaard. Onder WPA is de sleutelgrootte vergroot tot 256-bits. Het bevat ook berichtintegriteitscontroles.

  • Wi-Fi Protected Setup (WPS): WPS is een Wi-Fi-beveiliging die extreem moeilijk te kraken en te hacken is. Deze functie wordt bij een aantal routers geleverd. Dit beveiligingssysteem maakt het verbinding maken met een beveiligd draadloos netwerk vanaf een computer of ander apparaat veel eenvoudiger. Het is een ingebouwde functie van de router.

Methode 1: Via WPA WPS-tester (zonder root)

De eerste methode omvat het gebruik van een WPA WPS-tester. Als je wilt weten hoe je een onbekend wifi-wachtwoord op je smartphone kunt hacken, dan is dit een geweldige applicatie om mee te beginnen. WPA WPS Tester is een oude app die is ontwikkeld door Sangiorgi SRL. Het is gemakkelijk te downloaden op de Google Play Store. De app staat er vooral om bekend de beveiliging gemakkelijk te doorbreken en wordt daarom veel gebruikt.

WPA WPS-tester werkt door eventuele zwakheden in het netwerk te scannen en op te sporen. Het werkt door de verbinding met het toegangspunt met WPS-pincode te testen met behulp van meerdere algoritmen zoals Blink, TrendNet, Dlink, Dlink +1, Belkin (root), EasyBox en anderen. Laten we nu eens kijken naar de stapsgewijze instructies die u zullen helpen bij het hacken van een wifi-wachtwoord:

1. Open Google Play Store op uw Android-apparaat en installeer WIFI WPS WPA-TESTER sollicitatie.

2. Schakel nu de Wi-Fi-instellingen op uw smartphone in.

3. Start vervolgens de applicatie en zoek naar wifi-netwerken in de buurt.

4. Selecteer vervolgens een netwerk en begin het te hacken door erop te tikken.

5. U kunt de netwerksleutel ook handmatig invoeren.

6. De app controleert de wifi-beveiliging en probeert verschillende combinaties van woorden en cijfers om het wifi-wachtwoord te kraken.

Zodra de code is gekraakt, verbindt de app je automatisch met het netwerk.

Methode 2: Via WPSPIN-app (zonder root)

Als je wilt weten hoe je een onbekend wifi-wachtwoord kunt hacken zonder root, dan zal deze methode je helpen. Deze optie is beschikbaar voor WPS-compatibele routers en omvat het gebruik van de WPSPIN-toepassing.

1. Open de Play Store-app en vervolgens Installeren WPSPIN op je telefoon.

2. Zodra de app is gestart, scant deze automatisch de WPS-compatibele draadloze Wi-Fi-netwerken in de buurt.

3. Nu kunt u een netwerk naar keuze selecteren.

4. Schrijf vervolgens de 8-cijferige pincode van het netwerk.

5. Open je Android-telefoon en voer de 8-cijferige pincode in die je eerder hebt genoteerd.

6. Eindelijk kunt u het Wi-Fi-netwerk gebruiken.

Methode 3: Via Wi-Fi WPS Connect (met root)

De volgende methode om het wifi-wachtwoord op Android te hacken, is het gebruik van een andere geweldige applicatie die kan worden gedownload van de Google Play Store, namelijk WiFi WPS-verbinding. Het beste van deze app is dat deze werkt voor zowel rooter- als niet-geroote apparaten. Meestal heeft de app echter de voorkeur om wifi te hacken voor een geroot apparaat vanwege de database-informatie. De onderstaande stappen helpen u bij het hacken van een Wi-Fi-netwerk met behulp van de app:

1. Start Play Store zoals eerder en installeer Wi-Fi WPS Connect app.

2. Schakel vervolgens de Wi-Fi-instellingen op uw mobiele telefoon in.

3. Start vervolgens de gedownloade app en tik op de scanknop om de Wi-Fi-netwerken in de buurt te scannen.

4. Kies vervolgens een netwerk en tik erop om het te hacken.

5. Tik nu op de pop-uptoets om het hackproces te starten.

6. De app zal nu het wifi-systeem hacken met behulp van de meest gebruikte sleutels.

7. Tik ten slotte op de knop Verbinden met netwerk om er verbinding mee te maken.

Hoe wifi-wachtwoord op Android te hacken zonder een app?

Zoals je inmiddels weet, is het vrij eenvoudig om een ​​wifi-systeem te hacken met verschillende apps. Zonder een app te gebruiken en de hulp van de software te gebruiken, is het echter onmogelijk om een ​​wifi-beveiligingssysteem te hacken vanaf een Android-telefoon. Daarom zijn er in de Google Play Store een aantal applicaties gratis te downloaden waarmee je een wifi-netwerk kunt hacken.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Kan wifi gemakkelijk worden gehackt?

Ans. Ja, het is eenvoudig om een ​​wifi-systeem aan te sluiten. Het is mogelijk dat je wifi-systeem al gehackt is en je hebt er geen idee van. WIFI kan worden gehackt met behulp van een techniek die Domain Name Server (DNS) kaping wordt genoemd. Dit helpt hackers om uw wifi-beveiligingssysteem te doorbreken en veel schade aan te richten.

Q2. Kan iemand mijn wifi hacken zonder wachtwoord?

Ans. Als uw netwerk WPA/WPA 2-beveiligd is met een standaard WPS-pincode, is het mogelijk dat iemand uw netwerk hackt zonder wachtwoord. De hacker hoeft alleen op internet te zoeken naar de standaard gebruikerscombinatie voor die specifieke router nadat hij toegang heeft gekregen tot het netwerk.

Q3. Waar is het wachtwoord voor wifi?

Ans. Wi-Fi-wachtwoord wordt weergegeven in het vak Netwerkbeveiligingssleutel. Je kunt het naar behoefte veranderen als je het sterker wilt maken.

Q4. Wat is het sterkst mogelijke wachtwoord voor een wifi-netwerk?

Ans. Om uw Wi-Fi-netwerk sterker te maken, kunt u een sterker wachtwoord gebruiken dat uit ten minste 12 tekens moet bestaan, inclusief cijfers, hoofdletters en kleine letters, symbolen en speciale interpunctie.

Q5. Waarom hacken mensen wifi-netwerken?

Ans. Mensen die gewoonlijk wifi-netwerken hacken, worden hackers genoemd. Hackers krijgen toegang tot uw wifi-netwerk met de bedoeling uw verbinding te bespioneren of gewoon uw gesprekken af ​​te luisteren, persoonlijke informatie zoals creditcardgegevens te stelen, wachtwoorden voor uw sociale media-accounts te achterhalen en uw apps voor online bankieren in gevaar te brengen.

***

We hopen dat ons informatieve document over het hacken van een onbekend wifi-wachtwoord op Android je enorm heeft geholpen en dat je meer te weten bent gekomen over verschillende wifi-beveiligingstypen en hoe je deze kunt kraken met behulp van sommige Android-apps. Als u vragen, twijfels of suggesties heeft die u ons wilt geven, kunt u deze achterlaten in de opmerkingen hieronder.

  Wat is Android Near Share en werkt het als AirDrop?

gerelateerde berichten