Hoe WOW-fout # 134 Fatale toestand op te lossen?

Als je een game-liefhebber bent, zou je zeker World of Warcraft zijn tegengekomen. Deze game is een van de beste MMO-rollenspellen met miljoenen spelers over de hele wereld. Hoewel dit spel in 2004 werd uitgebracht, regeert het het hele gaming-imperium met enorm succes, en het is nog steeds populair. Toen Blizzard Entertainment deze game uitbracht, was deze alleen beschikbaar voor Windows-besturingssystemen. Later werd het uitgebreid en nu kunnen gebruikers van dit spel genieten op veel spelplatforms. Blizard brengt regelmatig updates uit om fouten tijdens het spel op te lossen en te voorkomen. Toch worstelen maar weinig gebruikers met WOW Error #134 Fatal Condition. Deze gids helpt u de WOW Error #134-fix in detail te leren.

Hoe WOW-fout # 134 Fatale toestand op te lossen?

Er zijn zoveel redenen verbonden aan WOW-fout # 134 (0x85100086) op uw Windows 10-pc. Toch worden hieronder enkele belangrijke redenen opgesomd:

 • Battle.net heeft geen beheerderstoegang
 • In-game installatiemap voor corrupte gegevens
 • Bewerkingsrechten ontbreken
 • Een antivirusprogramma blokkeert een aantal functies van het spel of het spel zelf
 • Windows Defender Firewall blokkeert het programma
 • Verouderde besturingssysteem- en pc-stuurprogramma’s
 • Corrupte spelgegevens

Lees en implementeer nu de hieronder besproken methoden op uw Windows 10-computer voor het oplossen van WOW Error #134 en om hetzelfde te voorkomen.

Methode 1: Basisproblemen oplossen

Stap 1: Start de pc opnieuw op

De algemene truc om alle tijdelijke problemen in verband met World of Warcraft op te lossen, is door uw computer opnieuw op te starten zoals hieronder afgebeeld.

Stap 2: Zorg voor een goede netwerkverbinding

Onstabiele internetverbinding leidt tot WOW-fout # 134 Fatale toestand. U kunt een snelheidstest uitvoeren om het optimale niveau van netwerksnelheid te weten dat nodig is voor de juiste verbinding. Neem dan contact op met uw ISP voor betere abonnementen.

Stap 3: Sluit achtergrondtaken

Verschillende gebruikers hebben bevestigd dat WOW Error #134 Fatal Condition kan worden opgelost door alle achtergrondtaken op uw pc te sluiten. Om hetzelfde te doen, volgt u onze handleiding over het beëindigen van een taak in Windows 10 en gaat u verder volgens de instructies.

Methode 2: Voer Blizzard Battle.net uit als beheerder

Het is een van de meest voorkomende redenen die WOW-fout #134 Fatal Condition op uw Windows 10-pc veroorzaken. Aangezien bepaalde machtigingen en functies alleen toegankelijk zijn als u beheerdersrechten voor de World of Warcraft-game hebt verleend, kunt u dit als volgt oplossen:

  Binnenkaarten gebruiken op Google Maps

1. Klik met de rechtermuisknop op de World of Warcraft-snelkoppeling op het bureaublad.

Opmerking: u kunt ook naar de installatiemap van World of Warcraft navigeren en er met de rechtermuisknop op klikken.

2. Selecteer nu de optie Eigenschappen zoals weergegeven.

3. Schakel vervolgens over naar het tabblad Compatibiliteit en vink het vakje aan met de titel Dit programma uitvoeren als beheerder.

4. Klik ten slotte op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 3: Cache-, interface- en WTF-mappen hernoemen

Er zijn maar weinig gamebestanden in mappen zoals Cache, Interface en WTF die verantwoordelijk zijn voor het opslaan van de basisinformatie over het spel, de voortgang en instellingen. Als ze corrupt zijn, krijgt u te maken met WOW-fout # 134 (0x85100086). U wordt dus geadviseerd om de mappen een andere naam te geven en te controleren of het werkt.

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + E om Verkenner te openen.

2. Navigeer naar C:Program Files (x86)World of Warcraft zoals weergegeven.

3. Zoek nu de Cache-map en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer vervolgens de optie Naam wijzigen zoals weergegeven.

4. Hernoem de map naar Cacheold.

5. Hernoem op dezelfde manier de interface- en WTF-mappen als respectievelijk Interfaceold en WTFold. Zie onderstaande afbeelding voor meer duidelijkheid.

5. Start het spel opnieuw en controleer of je WOW Error #134 hebt opgelost op je Windows 10 pc.

Methode 4: WOW Cache-map verwijderen

Verschillende gebruikers worden tijdens het opstarten geconfronteerd met WOW Error #134 Fatal Condition en dit probleem kan worden opgelost wanneer de cachemap volledig van uw computer wordt verwijderd. Alle tijdelijke bestanden van het spel worden verwijderd en de volgende opeenvolgende opstart zal het spel zonder fouten starten. Als het hernoemen van de mappen niet voor u heeft gewerkt, kunnen de komende instructies helpen.

1. Navigeer naar C:Program Files (x86)World of Warcraft > Cache map zoals eerder.

2. Klik met de rechtermuisknop op de Cache-map en selecteer de optie Verwijderen, zoals weergegeven.

Methode 5: Alleen-lezen kenmerk wijzigen

De World of Warcraft-game wordt zonder fouten uitgevoerd als je de juiste instellingen voor aangepaste kenmerken hebt gegeven in UAC of Gebruikersaccountbeheer. In het geval dat de game en zijn componenten alleen alleen-lezen componenten hebben, kunt u World of Warcraft niet wijzigen of bijwerken. Het resulteert in WOW-fout # 134 Fatale toestand op uw pc. Wijzig in dit geval het alleen-lezen-kenmerk voor de game zoals hieronder wordt aangegeven.

1. Start Verkenner en navigeer naar C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Klik hier met de rechtermuisknop op het Wow.exe-installatiebestand en klik op de optie Eigenschappen.

3. Schakel over naar het tabblad Algemeen. Verwijder het vinkje uit het vakje naast Alleen-lezen voor de hieronder gemarkeerde sectie Attributen.

4. Klik vervolgens op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 6: Blizzard Repair Tool uitvoeren

Als u WOW Error #134 nog steeds niet kunt vinden, bestaat de kans dat uw pc enkele beschadigde gamebestanden bevat. Beschadigde bestanden kunnen uw computer vullen als gevolg van een overbeschermende antivirussuite of als gevolg van een mislukte update. Gelukkig kun je al deze corrupte gamebestanden automatisch oplossen met behulp van de ingebouwde tool van Blizzard.

  Hoe u kunt zien wanneer uw Apple ID is gemaakt

1. Navigeer naar de map van het Wow.exe-installatiebestand en selecteer de optie Uitvoeren als beheerder zoals weergegeven.

2. Als u wordt gevraagd door het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja om door te gaan.

3. Schakel nu over naar het tabblad Games in de bovenhoek van het venster en selecteer vervolgens World of Warcraft in de lijst.

4. Klik vervolgens op Opties gevolgd door Scan & Repair in de vervolgkeuzelijst.

5. Klik in de volgende prompt op Scan starten en wacht tot het proces is voltooid.

6. Ten slotte, herstart het spel en controleer of je WOW Error #134 Fatal Condition kunt oplossen.

Methode 7: Voer SFC- en DISM-scans uit

Als er ontbrekende of beschadigde bestanden op uw Windows 10-pc zijn, krijgt u te maken met WOW Error #134 Fatal Condition. Toch repareert u deze corrupte bestanden met behulp van ingebouwde hulpprogramma’s, namelijk System File Checker en Deployment Image Servicing and Management. Lees onze gids over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om corrupte systeembestanden te herstellen.

Methode 8: Tijdelijke bestanden verwijderen

Weinig gebruikers hebben gesuggereerd dat het vrijmaken van wat schijfruimte op de pc hen heeft geholpen om WOW-fout # 134 (0x85100086) op te lossen. Volg onze gids Hoe tijdelijke bestanden te verwijderen in Windows 10, waarmee u alle onnodige bestanden kunt wissen.

Methode 9: Windows-besturingssysteem bijwerken

U kunt ook bugs in uw computer en game verwijderen door uw besturingssysteem bij te werken. Implementeer onze gids Hoe u de nieuwste update van Windows 10 kunt downloaden en installeren en zonder fouten verbinding kunt maken met uw gameserver.

Methode 10: grafische stuurprogramma’s bijwerken

Omdat World of Warcraft een grafisch intensieve game is, is een bijgewerkte en compatibele grafische driver essentieel voor je game-ervaring. U kunt zoeken naar de nieuwste releases van stuurprogramma’s op de officiële website, of u kunt ze handmatig bijwerken via Apparaatbeheer. Lees 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10 voor meer informatie.

Methode 11: Grafische stuurprogramma’s opnieuw installeren

Als u nog steeds WOW-fout #134 (0x85100086) tegenkomt na het bijwerken van uw grafische stuurprogramma’s, installeer dan de apparaatstuurprogramma’s opnieuw om eventuele incompatibiliteitsproblemen op te lossen. Lees hier onze gids Drivers verwijderen en opnieuw installeren op Windows 10.

Methode 12: GPU-stuurprogramma’s terugdraaien

Soms kan de huidige versie van GPU-stuurprogramma’s problemen veroorzaken bij het starten van games. En in dit geval moet u eerdere versies van geïnstalleerde stuurprogramma’s herstellen met het proces dat rollback van stuurprogramma’s wordt genoemd. U kunt uw computerstuurprogramma’s eenvoudig terugzetten naar hun vorige staat door onze handleiding over het terugdraaien van stuurprogramma’s op Windows 10 te volgen.

Methode 13: WOW toestaan ​​of nieuwe regel toevoegen in Windows Defender Firewall

U zult ook te maken krijgen met WOW Error #134 Fatal Condition als gevolg van een overbeschermende antivirussuite op uw Windows 10-computer. Het verhindert de verbindingslink tussen de game launcher en de server. Evenzo kan de ingebouwde Windows Defender-firewall ook conflicten veroorzaken. Daarom kunt u proberen het op te lossen met een van de volgende opties:

  Zoek welk Pokémon-type het beste is voor een sportschoolgevecht in Pokémon Go

Optie I: World of Warcraft op de witte lijst zetten

Om World of Warcraft in uw Windows Defender Firewall toe te staan, volgt u onze handleiding over Apps toestaan ​​of blokkeren via de Windows Firewall.

Optie II: nieuwe regel maken in firewall

1. Druk op de Windows-toets en typ Windows Defender Firewall met geavanceerde beveiliging. Klik vervolgens op Openen.

2. Klik in het linkerdeelvenster op Inkomende regels zoals afgebeeld.

3. Klik vervolgens in het rechterdeelvenster op Nieuwe regel… zoals weergegeven.

4. Selecteer de optie Programma onder Welk type regel wilt u maken? menu en klik op Volgende > zoals weergegeven.

5. Klik vervolgens op de knop Bladeren… die overeenkomt met Dit programmapad: zoals weergegeven.

6. Navigeer naar C:Program Files (x86)World of Warcraft-pad en dubbelklik op het WOW-installatiebestand. Klik vervolgens op de knop Openen.

7. Klik op Volgende > in het venster Wizard Nieuwe inkomende regel.

8. Markeer nu de optie met de titel Sta de verbinding toe en klik op Volgende > zoals afgebeeld.

9. Zorg ervoor dat u de volgende vakjes aanvinkt en klik op Volgende > zoals weergegeven.

10. Voeg tot slot een naam toe, bijv. WOW, aan uw nieuwe regel en klik op Voltooien.

Methode 14: World of Warcraft opnieuw installeren

Verkeerd geconfigureerde bestanden in World of Warcraft leiden tot WOW-fout #134. In dit geval heb je dus geen andere keuze dan de game als volgt opnieuw te installeren:

1. Druk op de Windows-toets en typ Apps & functies. Klik vervolgens op Openen.

2. Zoek in World of Warcraft in de lijst en klik erop. Selecteer vervolgens de optie Verwijderen.

3. Als u hierom wordt gevraagd, klikt u nogmaals op Installatie ongedaan maken.

4. Zodra het spel volledig van je computer is verwijderd, houd je de Windows + E-toetsen tegelijk ingedrukt om Verkenner te openen.

5. Navigeer nu één voor één naar de volgende paden en verwijder alle mappen met betrekking tot WOW.

 • C:WindowsTemp
 • C:Programmabestandenspeltitel
 • C:Program Files (x86)gametitel
 • C:ProgrammabestandenGemeenschappelijke bestandenBlizzard Entertainment
 • C:GebruikersPublicGamesgametitel
 • C:GebruikersOpenbare Openbare DocumentenBlizzard Entertainmentgametitel

6. Dubbelklik op Prullenbak vanaf bureaublad en verwijder hier permanent alle bestanden/mappen.

7. Ga vervolgens naar de officiële website van Blizzard om World of Warcraft voor Windows-pc te downloaden.

8. Navigeer naar Mijn downloads in Verkenner en dubbelklik op het installatiebestand om de toepassing uit te voeren.

9. Volg de instructies op het scherm om de game op je Windows 10 pc te installeren en speel verder!

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat u WOW Error #134 Fatal Condition op uw apparaat kon oplossen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Zet vragen of suggesties in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten