Hoe YouTube Premium gratis proefperiode te annuleren

YouTube heeft een gratis en betaalde versie voor personen die geïnteresseerd zijn in de meer handige functies. YouTube Premium, geïntroduceerd in 2014 als Music Key en later omgedoopt tot YouTube Red voordat het opnieuw werd gelanceerd in 2018, verbetert het videoplatform van Google met veel fantastische functies. YouTube biedt je ook een gratis proefperiode van een maand van zijn Premium-lidmaatschap als je het in handen wilt krijgen. Ben je al een YouTube-gebruiker die je hebt geabonneerd op de gratis proefperiode van YouTube Premium en je je afvraagt ​​hoe je de gratis proefperiode van YouTube Premium kunt annuleren? En hoe kan ik mijn YouTube-abonnement beëindigen? Je moet dit artikel tot het einde lezen om te leren hoe je YouTube Premium vroegtijdig kunt opzeggen en de gratis proefperiode van YouTube Music Premium kunt annuleren.

Hoe YouTube Premium gratis proefperiode te annuleren

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe je de gratis proefperiode van YouTube Premium kunt annuleren, in detail met handige illustraties voor een beter begrip.

Brengt YouTube Premium kosten in rekening na gratis proefperiode?

Ja. YouTube biedt je een proefperiode van een maand voor het Premium-lidmaatschap, waarin je toegang hebt tot extra functies zoals videostreaming zonder toevoegingen, onbeperkte downloads en een maand lang offline luisteren naar muziek zonder toevoegingen. Nadat je gratis proefperiode voorbij is, zet YouTube je gratis proefperiode automatisch om in het Premium-lidmaatschap en breng je de betaalmethode in rekening die je op YouTube hebt ingevuld. Maar u heeft de mogelijkheid om uw gratis proefperiode te annuleren om eventuele kosten te vermijden.

  12 educatieve YouTube-kanalen voor kinderen die het waard zijn om te abonneren

Waarom heeft YouTube mij kosten in rekening gebracht voor een gratis proefperiode?

Als je je kosteloze proefperiode van YouTube niet binnen een maand hebt opgezegd, wordt je kosteloze proefperiode van het Premium-lidmaatschap van YouTube onmiddellijk omgezet in een Premium-abonnement en worden de kosten in rekening gebracht betaalmethode die u heeft opgegeven. U heeft echter de keuze om uw gratis proefperiode te beëindigen om te voorkomen dat u iets hoeft te betalen.

Kun je de gratis proefperiode van YouTube Premium annuleren?

Ja, je kunt de kosteloze proefperiode van YouTube Premium op elk gewenst moment annuleren. Als je je kosteloze proefperiode van YouTube Premium annuleert, wordt je proeflidmaatschap aan het einde van de proefperiode niet omgezet in een betaald abonnement. Toegang tot premiumfuncties zoals videostreaming zonder toevoegingen, onbeperkte downloads en offline luisteren naar muziek zonder toevoegingen blijft behouden totdat de proefperiode voorbij is.

Wat gebeurt er als ik YouTube Premium vroegtijdig opzeg?

Als je YouTube Premium-abonnement voortijdig wordt beëindigd, word je niet meer opgenomen in de abonneelijst van YouTube en wordt er de volgende betalingscyclus niet in rekening gebracht. Uw Premium-functies, zoals videostreaming zonder toevoegingen, onbeperkte downloads en offline luisteren naar muziek zonder toevoegingen, moeten echter geldig zijn tot de volgende factureringscyclus, omdat u al voor die periode hebt betaald.

Waarom kan ik mijn YouTube-lidmaatschap niet opzeggen?

Verschillende gebruikers ondervinden problemen bij het opzeggen van hun YouTube-lidmaatschap. De belangrijkste reden voor dit probleem kan zijn:

  • Bugs of glitches in de app of website
  • Slechte/geen internetverbinding
  • YouTube-servers uitgeschakeld
  • Verouderde YouTube-app
  • Beschadigde cache en gegevens van de YouTube-app

Waarom kan ik mijn YouTube Premium niet annuleren?

Mogelijk gebruik je de YouTube-app of -website om Premium te annuleren met een onstabiele internetverbinding. Ook kan de verouderde YouTube-app bugs en glitches veroorzaken en de beschadigde cache of gegevens opslaan om mislukte pogingen om de Premium te annuleren te veroorzaken.

Hoe annuleer je de gratis proefperiode van YouTube? Hoe annuleer ik mijn gratis proefperiode van YouTube? Hoe de gratis proefperiode van YouTube Premium annuleren?

Met YouTube Premium hebben gebruikers toegang tot onbeperkt videodownloads, YouTube Premium Music en inhoud zonder advertenties. Deze functies zijn echter niet gratis, zoals bij de meeste abonnementsdiensten. Maar het goede is dat YouTube je een gratis proefperiode van een maand van YouTube Premium aanbiedt. Maar dit abonnement herhaalt zich na elke betalingscyclus. Dus als je Premium vroeg na de gratis proefperiode wilt opzeggen of dit in de toekomst wilt voorkomen, vind je hier een handleiding om de gratis proefperiode van YouTube of het YouTube Premium-abonnement in een paar eenvoudige stappen op te zeggen.

  Fix YouTube Error 400 in Google Chrome

Opmerking: zodra uw abonnement succesvol is opgezegd, wordt u niet gefactureerd voor de volgende factureringscyclus. Uw Premium-voordelen moeten echter geldig zijn tot de volgende betalingscyclus.

Optie I: Webbrowser gebruiken

1. Bezoek de YouTube-website op uw browser.

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account.

2. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Klik vervolgens op de optie Aankopen en lidmaatschappen.

4. Klik op Lidmaatschap beheren onder het gedeelte Lidmaatschappen.

5. Klik op DEACTIVEREN naast de deadline voor de gratis proefperiode.

6. Klik vervolgens op DOORGAAN MET ANNULEREN in de pop-up.

7. Kies de gewenste reden om uw gratis proefperiode te annuleren en klik op VOLGENDE.

8. Klik ten slotte op JA, ANNULEREN in de bevestigingspop-up.

Optie II: YouTube-app gebruiken

1. Open de YouTube-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik nu op je profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik op Aankopen en lidmaatschappen.

4. Tik op het Premium-lidmaatschap onder het gedeelte Lidmaatschappen.

5. Tik vervolgens op Lidmaatschap opzeggen naast de einddatum van de gratis proefperiode.

6. Tik op Volgende om door te gaan met de annulering.

7. Selecteer ten slotte de gewenste reden om uw gratis proefperiode te annuleren en tik op PREMIUM ANNULEREN om de actie te bevestigen.

Hopelijk heb je na het volgen van deze eenvoudige maar uitgebreide gids de stappen geleerd om de gratis proefperiode van YouTube Premium te annuleren.

Hoe annuleer ik de gratis proefversie van YouTube Premium voor iOS? Hoe YouTube Premium gratis proef-iPhone annuleren?

Als je een iOS-gebruiker bent en je je afvraagt ​​hoe je je YouTube-abonnement kunt beëindigen, zal het proces hiervoor iets anders zijn. Het is omdat je, wanneer je een iPhone gebruikt, je niet rechtstreeks abonneert op YouTube. In plaats daarvan moet u annuleren via de App Store-app op uw iPhone of een ander iOS-apparaat. Hier is een gids over hoe je de gratis proefperiode van YouTube in een paar eenvoudige stappen kunt annuleren in de iOS App Store.

  Hoe YouTube op een Android-apparaat te verwijderen?

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op jouw Apple-ID vanaf het begin.

3. Tik op de optie Abonnementen.

4. Zoek en tik op YouTube Premium-abonnement.

5. Tik vervolgens op Abonnement opzeggen.

Hopelijk heb je met het volgen van deze eenvoudige handleiding je gratis proefperiode van YouTube Premium op een iOS-apparaat geannuleerd.

Hoe YouTube Premium op de telefoon te annuleren?

Je kunt de methoden volgen die in de vorige kopjes zijn genoemd om te leren hoe je YouTube Premium met succes op je telefoon kunt annuleren.

Hoe beëindig ik mijn YouTube-abonnement?

Hier is een gids over hoe je het YouTube-abonnement in een paar eenvoudige stappen kunt beëindigen.

1. Start de YouTube-app op je telefoon en tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

2. Tik vervolgens op Aankopen en lidmaatschappen.

3. Tik op het Premium-lidmaatschap > Lidmaatschap opzeggen.

4. Tik vervolgens op Volgende om door te gaan met de annulering.

5. Selecteer ten slotte de gewenste reden om uw gratis proefperiode te annuleren en tik op PREMIUM ANNULEREN om de actie te bevestigen.

Hoe de gratis proefversie van YouTube Music Premium op Android te annuleren?

Je wordt geabonneerd op de gratis proefperiode van YouTube Music door het gratis proefabonnement van YouTube te kopen. En als je nu je abonnement wilt opzeggen om kosten te vermijden, kun je de gratis proefperiode van YouTube annuleren met behulp van de bovenstaande stappen.

***

Met deze gids hopen we dat u alles weet over het platform voor online videostreamingdiensten dat bekend staat als YouTube. We hopen dat we al je vragen hebben beantwoord, zoals hoe je de kosteloze proefperiode van YouTube Premium kunt annuleren. We staan ​​open voor alle feedback, vragen en opmerkingen van uw kant over elk onderwerp. Voel je ook vrij om voor te stellen over welk onderwerp onze volgende blog zou moeten gaan.

gerelateerde berichten