Hoe zendmasten op MetroPCS te updaten

Bent u een MetroPCS-gebruiker en vraagt ​​u zich af hoe u zendmasten op MetroPCS kunt updaten? Geen zorgen, wij begeleiden je daarbij. In dit artikel leert u meer over hoe u zendmasten op MetroPCS kunt bijwerken en uw MetroPCS-telefoon kunt bijwerken. Ook krijgt u inzicht in de antwoorden op veelvoorkomende vragen, zoals welk netwerk gebruikt MetroPCS en gebruiken MetroPCS en T-Mobile dezelfde torens.

Hoe zendmasten op MetroPCS te updaten

Als u uw telefoon opnieuw opstart en vervolgens de vliegtuigmodus in- en uitschakelt, worden mobiele torens bijgewerkt. U kunt ook proberen uw huidige netwerkinstellingen op recentere apparaten te wissen en ze opnieuw in te voeren. Verderop in dit artikel leert u hoe u zendmasten op MetroPCS kunt updaten en of MetroPCS en T-Mobile dezelfde zendmasten gebruiken. Blijf lezen om er meer over te weten te komen. Laten we eerst eens kijken welk netwerk MetroPCS gebruikt.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingen hebben, verschillen ze van fabrikant tot fabrikant. Zorg daarom voor de juiste instellingen voordat u deze op uw apparaat wijzigt.

Welk netwerk gebruikt MetroPCS?

T-Mobile US’s GSM (1900MHz), UMTS/HSPA+(850MHz/1900MHz) en 4G LTE-netwerken worden gebruikt door MetroPCS. MetroPCS van T-Mobile US is een prepaid mobiele telefoonservice die beschikbaar is in de Verenigde Staten.

Welke APN moet u gebruiken voor MetroPCS?

Een van de bekendste telecombedrijven in de Verenigde Staten is MetroPCS. Metro en T-Mobile noemen de organisatie Metro. Zowel de 4G- als 5G-netwerken die door MetroPCS worden gebruikt, bieden haar klanten onbeperkte deals en plannen. Gebruik jij ook een MetroPCS simkaart en kamp je met een trage internetverbinding? De MetroPCS APN voor uw telefoon die u moet gebruiken om de verbindingssnelheid van het apparaat te verhogen, is fast.metropcs.com.

Biedt Metro een signaalversterker aan?

Ja, afhankelijk van het type telefoon dat je gebruikt en de locatie waar je de boost nodig hebt, biedt Metro PCS een verscheidenheid aan signaalversterkers. Hier zijn enkele keuzes waar u misschien zelf over na wilt denken.

1. Intern

Bijna elke MetroPCS-telefoon die toegang heeft tot de batterij, werkt met een interne booster. Je hoeft alleen maar de booster af te pellen en op de batterij van je telefoon te plakken om de installatie te voltooien.

2. Extern huis

Er zijn een aantal externe MetroPCS-signaalversterkers te koop die compatibel zijn met elke telefoon en het bereik van het signaal vergroten van 150 vierkante voet tot 20.000 vierkante voet.

  Hemingway Editor: een levensvatbaar grammaticaal alternatief?

3. Externe auto

Als u uw signaal tijdens het rijden wilt verbeteren, overweeg dan om een ​​MetroPCS-booster voor uw voertuig aan te schaffen. Terwijl sommige MetroPCS-autoboosters zijn gemaakt om een ​​enkele smartphonegebruiker te ondersteunen, zijn andere gemaakt om meerdere gebruikers tegelijk te ondersteunen.

Hoe krijg je toegang tot de dichtstbijzijnde zendmast?

Hier is een gids die u laat zien hoe u toegang krijgt tot de dichtstbijzijnde zendmast.

Optie I: Met online kaarten

U kunt volledig vertrouwen op de aangeboden informatie omdat operators de kaarten op webplatforms regelmatig bijwerken. Deze platforms beschikken doorgaans over zeer gebruiksvriendelijke interfaces en een zeer intuïtief duidelijke navigatie. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van dergelijke platforms:

1. CellMapper

CellMapper is de meest bekende website van dit soort en biedt ongelooflijk nauwkeurige resultaten. U kunt direct de locatie van mobiele zendmasten ontdekken door gegevens zoals uw adres, postcode en operator in te voeren.

2. Antenne zoeken

AntenneZoeken site wordt mogelijk gemaakt door Google Maps en geeft u toegang tot een lijst met zendmasten binnen een straal van 3 mijl van waar u zich nu bevindt.

Optie II: met mobiele applicaties

Deze mobiele apps worden aangeboden in applicatiewinkels. Deze apps zijn ontworpen om de dichtstbijzijnde torens te lokaliseren en hun locatie weer te geven. Een van de volgende apps kan worden gedownload:

1. Netwerkcel Info Lite & Wifi

Alleen toegankelijk voor Android, Netwerk Cell Info Lite & Wifi app wordt beschouwd als een van de meest effectieve die momenteel beschikbaar is. De functies van de app omvatten het tonen van de locatie van mobiele signaaltorens in een geselecteerd gebied en het bewaken van de sterkte van wifi en mobiele signalen.

2. OpenSignaal

Zowel iOS- als Android-gebruikers zijn bekend met dit programma. U kunt de aanwezigheid van 2G-, 3G- en 4G-signalen in verschillende zones bekijken met de OpenSignaal app.

3. Mobiele torenzoeker

Op basis van de database die is opgeslagen, Celtorenzoeker app-gebruikers hebben toegang tot de locaties van de zendmasten. U kunt met deze app nauwkeurige GPS-gegevens, signaalsterkte en zendmast-ID bekijken.

4. Signaalzoeker voor mobiel netwerk

U kunt de Signaalzoeker voor mobiel netwerk app om het aantal zendmasten in uw buurt en hun installatielocaties te bekijken nadat u uw locatie met de app hebt gedeeld.

Hoe kunt u uw MetroPCS-telefoon bijwerken?

Het lijkt erop dat uw telefoon een software-update nodig heeft. Hier is een gids die u laat zien hoe u uw MetroPCS-telefoon kunt bijwerken.

Optie I: voor iOS-apparaten

1. Ga naar je iPhone-instellingen.

2. Tik op Algemeen.

3. Tik vervolgens op Software-update.

4. Tik op Automatische updates.

5. Schakel de schakelaars in voor iOS-updates downloaden en iOS-updates installeren.

Optie II: voor Android-apparaten

U kunt onze gids volgen op Android handmatig bijwerken naar de nieuwste versie om uw Android-apparaten snel bij te werken.

Hoe zendmasten op MetroPCS updaten?

U kunt verbinding maken met de netwerken op de lijst met behulp van de MetroPCS Preferred Roaming List. Als de verbinding tussen uw telefoon en een netwerk zwak is, kan deze verbinding maken met een netwerk uit de lijst met een sterkere verbinding. U moet een bepaalde code op het toetsenbord van uw telefoon kiezen om deze lijst bij te werken zodra er nieuwe netwerken beschikbaar komen. Hier zijn de stappen die u laten zien hoe u zendmasten op MetroPCS kunt bijwerken.

  Gameplay streamen vanaf een PS4

1. Wanneer u zich in uw lokale belgebied bevindt, kiest u *228 op het toetsenblok van de kiezer en tikt u op het belpictogram.

2. Selecteer optie 2 in het keuzemenu dat verschijnt.

3. Volg de instructies op het scherm.

Laten we nu eens kijken of MetroPCS en T-Mobile dezelfde torens gebruiken.

Gebruiken MetroPCS en T-Mobile dezelfde torens?

Ja, toen MetroPCS voor het eerst werd gelanceerd, werd de service slechts op een paar locaties in het land aangeboden, maar met de tijd is het bereik gegroeid. Sinds 2013 is MetroPCS eigendom van T-Mobile en in 2018 veranderde T-Mobile haar naam in Metro. De torens van T-Mobile worden door Metro gebruikt om dekking te bieden op haar netwerk. Bovendien hebben Metro-gebruikers toegang tot het 5G-netwerk van T-extensive Mobile. Hierdoor delen T-Mobile en MetroPCS torens.

Doet Metro by T-Mobile upgrades?

Ja, er is altijd een upgradeprogramma beschikbaar bij MetroPCS, maar om in aanmerking te komen, moet u een geschikte telefoon en een geldige simkaart hebben. Ze komen met een paar kosten en geschiktheidsvereisten. U kunt uw MetroPCS-telefoons online, persoonlijk of telefonisch bijwerken door contact op te nemen met de klantenservice.

Hoe vernieuwt u uw T-Mobile-netwerk?

Een fout zonder service of geen signaalbalken duiden op een verbroken verbinding. Hier is een gids die u laat zien hoe u uw T-Mobile-netwerk vernieuwt. Voer een handmatige netwerkselectie uit om netwerken te vinden waarmee uw apparaat verbinding kan maken. Als u merkt:

  • Aangemeld bij het T-Mobile netwerk maar geen signaal ontvangen: Dit komt waarschijnlijk door een slechte dekking. Probeer 2G te gebruiken of LTE uit te schakelen als de dekkingskaart aangeeft dat er voldoende dekking is.
  • Het T-Mobile netwerk is niet bereikbaar: Gebrek aan dekking is hoogstwaarschijnlijk het probleem. U moet een masterreset uitvoeren als de dekkingskaart een goede dekking aangeeft.
  • Toegang tot het T-Mobile-netwerk maar geen verbinding mogelijk: wanneer u contact met ons opneemt, moeten we uw simkaart onderzoeken.
  • Netwerkselectie is onregelmatig of mislukt: Reset het systeem volledig. Wanneer u contact met ons opneemt, controleren wij uw SIM-kaart als dat niet werkt.

U kunt het T-Mobile-netwerk op uw telefoon vernieuwen met behulp van de volgende stappen:

1. Houd de aan / uit-knop op uw telefoon ingedrukt en tik op Uitschakelen.

2. Verwijder nu de simkaart uit uw telefoon en plaats deze na een tijdje opnieuw.

3. Houd nogmaals de aan/uit-knop ingedrukt om hem in te schakelen.

  Automatiseer Muzei Live Wallpaper met Tasker

Hierdoor kan uw simkaart worden bijgewerkt naar de dichtstbijzijnde zendmasten. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen welk netwerk MetroPCS gebruikt.

Hoe kunt u uw MetroPCS-telefoon zonder service repareren?

Een GEEN SERVICE-melding op uw telefoon geeft aan dat uw apparaat geen signaal van uw mobiele provider kan ontvangen. U bent niet in staat om routinetaken uit te voeren, zoals het verzenden van SMS en telefoontjes tot gevolg. Hier is een gids die u laat zien hoe u uw Metro PCS-telefoon zonder service kunt repareren.

Methode 1: Start uw telefoon opnieuw op

Het opnieuw opstarten van uw MetroPCS-telefoon lost meestal signaal- of geen-serviceproblemen op en is de eenvoudigste oplossing. Alle processen die de functionaliteit van uw apparaat kunnen beïnvloeden, worden gereset als u dit doet. Dit is hoe het moet:

1. Schakel je telefoon uit.

2. Geef de telefoon 30 seconden om volledig uit te schakelen voordat u hem weer inschakelt.

Nadat het opnieuw is opgestart, controleert u of dit het probleem oplost.

Methode 2: Vliegtuigmodus in- en uitschakelen

Heb je nog steeds problemen? Maak indien mogelijk handmatig verbinding met uw serviceprovider. Het enige dat u hoeft te doen om opnieuw een verbinding tot stand te brengen, is de vliegtuigmodus in- en vervolgens uit te schakelen. Hiermee wordt het apparaat gereset als de verbinding met een signaaltoren is verbroken. Om dit uit te voeren, hoeft u alleen maar naar beneden te scrollen vanaf de bovenkant van uw startscherm om Snelle instellingen weer te geven, tik op het pictogram Vliegtuigmodus om het te activeren en tik er vervolgens nogmaals op om het te deactiveren.

Methode 3: Kies handmatig uw netwerkserviceproviders

Uw apparaat heeft mogelijk problemen met het vinden van uw netwerk. In dat geval moet u het handmatig kiezen.

1. Start Instellingen.

2. Ga vervolgens naar Verbindingen.

3. Selecteer nu Mobiele netwerken.

4. Selecteer tot slot Netwerkoperators.

Er zou een lijst met netwerkserviceproviders moeten zijn. Kies de jouwe om te zien of dit het probleem oplost.

***

Met deze gids hopen we dat u nu alles weet over MetroPCS en antwoorden hebt gekregen op vragen, zoals hoe u zendmasten op MetroPCS kunt updaten en of MetroPCS en T-Mobile dezelfde zendmasten gebruiken. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten