Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone

De meeste apps hebben tegenwoordig locatietoestemming nodig. Sommige apps gebruiken deze mogelijkheid zorgvuldig en sommige misbruiken het. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat de meesten van ons bewust of onbewust worden gevolgd in deze digitale wereld. De verschillende pijlen op de iPhone-statusbalk zijn een geweldige manier om iemand op de hoogte te stellen wanneer ze onder toezicht staan. Elke pijl heeft zijn eigen functie en betekenis. Als u er meer over te weten komt, kan dit u beschermen tegen mogelijk ongewenste tracering, maar soms kan het irritant zijn om een ​​grijze pijl op het iPhone-scherm te zien. Dus vraag je je af hoe je de holle pijl op de iPhone kunt verwijderen? Deze gids helpt je om het probleem met de holle pijl van de iPhone weg te werken.

Inhoudsopgave

Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone

De blauwe holle pijl in de iPhone-statusbalk kan worden uitgeschakeld via het menu iPhone-instellingen. Laten we kijken hoe u hetzelfde kunt doen met behulp van de onderstaande stappen.

Wat is de blauwe pijl op mijn iPhone?

De blauwe pijl op de statusbalk geeft aan dat een app op je iPhone kan worden gevraagd om je locatieservices te gebruiken. Verschillende applicaties, zoals Apple Maps, Weather, Camera, Photos, enz., gebruiken locatieservices voor hun respectievelijke vereisten.

Wat is de zwarte pijl op mijn iPhone?

De zwarte pijl op de statusbalk verschijnt wanneer een toepassing uw locatie gebruikt. Het geeft realtime aan wanneer je wordt gevolgd en kan ongewenst toezicht helpen voorkomen.

Wat betekent een grijze pijl op het iPhone-scherm?

De grijze pijl op het iPhone-scherm geeft aan dat een item uw locatie in de afgelopen 24 uur heeft gebruikt. Het geeft aan dat er in de afgelopen 24 uur een overdracht van gegevens naar bepaalde apps over uw verblijfplaats heeft plaatsgevonden.

Wat betekent het als de locatiepijl hol is?

Een holle pijl is een uiting van het gebruik van uw locatie onder specifieke omstandigheden, waaronder het gebruik van locatieservices tijdens het gebruik van de app of wanneer de app op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Hoe zich te ontdoen van de holle pijl op de iPhone? Hoe kom ik van de holle pijl op mijn iPhone af?

De holle pijl op je iPhone is een indicatie van geo-fencing. Dit holle pijlpictogram is gemeld als een bron van zorg bij mensen, maar in werkelijkheid maakt het u bewust van uw GPS-gebruik. Om te leren hoe u zich kunt ontdoen van de holle pijl op de iPhone? Volg de onderstaande stappen zorgvuldig:

  Een promotiecode inwisselen in de Google Play Store

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

2. Veeg omlaag en tik op Privacy.

3. Tik op Locatieservices.

4. Tik vervolgens op Systeemservices in de lijst.

5. Veeg naar beneden en schakel de schakelaar voor het statusbalkpictogram uit.

Hoe kom je van de holle pijl af op iOS 15?

Als je onlangs een iPhone hebt gekocht of een upgrade hebt uitgevoerd naar de nieuwste iOS-versie op je Apple-apparaat, heb je misschien genoeg van de pijl naast tijd op iPhone iOS 15. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je van holle pijl op iPhone:

Opmerking: zorg ervoor dat alle app-locatie-opties aan staan ​​terwijl u de instelling gebruikt.

1. Start Instellingen op uw iOS-apparaat.

2. Tik op Privacy > Locatieservices.

3. Tik op Systeemservices.

4. Schakel ten slotte de schakelaar uit voor het statusbalkpictogram, zoals hieronder weergegeven.

Waarom blijft de pijl op mijn iPhone? Waarom gaat de holle pijl van de iPhone niet weg?

Er zijn een paar redenen waarom de pijl op uw statusbalk blijft staan. De iPhone toont u de status van uw locatie en hoe deze wordt gebruikt of gedeeld met de apps. Elke pijl geeft aan hoe en wanneer een app uw locatie gebruikt.

  De cursor op uw iPad gebruiken en aanpassen

Hoe verwijder ik locatiepictogrammen op mijn iPhone?

De locatiepictogrammen zijn een beveiligingshulpmiddel dat is ontworpen om gebruikers te laten weten wanneer gegevens over hun locatie naar apps worden verzonden. Maar als u wilt weten hoe u de holle pijl van de iPhone kunt repareren, gaat het probleem niet weg, bekijk dan de komende stappen:

1. Start de instellingen op uw iOS-apparaat.

2. Veeg omlaag en tik op Privacy.

3. Tik op Locatieservices > Systeemservices.

4. Schakel het statusbalkpictogram uit om het uit te schakelen.

Hoe schakel ik locatieservices uit op de iPhone?

De functie Locatieservices is ontwikkeld om te voorkomen dat uw informatie zonder uw voorafgaande toestemming wordt verspreid. Apps gebruiken het om services te leveren op basis van uw huidige locatie. Locatieservices bepalen uw geschatte locatie met behulp van GPS, Bluetooth en mastlocaties voor mobiele telefoons. Volg de gegeven stappen om Locatieservices uit te schakelen:

1. Open de app Instellingen en tik op de optie Privacy.

2. Tik nu op Locatieservices.

3. Schakel nu de schakelaar voor de optie Locatieservices uit.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de holle pijl op de iPhone kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten