Hoeveel mensen hebben Netflix?

Netflix is ​​een internationale streamingdienst met meer dan 13.000 titels om naar te kijken. Hun brede collectie films en tv-shows varieert van land tot land en er zijn verschillende categorieën, waaronder komedie, documentaires en animaties. De meeste nieuwe tv’s hebben Netflix voorgeïnstalleerd, maar je kunt de app ook downloaden op je tablet of smartphone.

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar op Netflix, afhankelijk van je kijkbehoeften. Het basisplan is $ 8,99 per maand, en hiermee kun je Netflix slechts op één scherm tegelijk bekijken. Het is ideaal voor mensen die alleen wonen. Het volgende abonnement is $ 12,99 per maand en stelt je in staat Netflix op twee schermen te kijken en Netflix op vier schermen te kijken en kost $ 15,99 per maand. Wanneer u zich aanmeldt bij Netflix, registreert u zich met een wachtwoord en logt u in om toegang te krijgen. Het is niet de bedoeling dat je de details met iemand in je huishouden deelt, maar Netflix heeft hier geen strikte controle op. Nog niet in ieder geval!

Netflix-abonnees

Dus hoeveel mensen hebben Netflix rond de wereld? Er zijn 203,6 miljoen Netflix-abonnees op de wereld, met een substantiële groei geregistreerd in 2020, een totaal van 37 miljoen leden vorig jaar! Netflix staat achter YouTube, dat maandelijks meer dan 2 miljard gebruikers heeft. Overigens heeft Netflix ook een kanaal op YouTube met 19,1 miljoen abonnees. De nettowinst van Netflix in 2019 bedroeg $ 1,9 miljard.

De meeste abonnees zijn gevestigd in de Verenigde Staten, met meer dan 60 miljoen. Europa, het Midden-Oosten en Afrika staan ​​op meer dan 29 miljoen, Latijns-Amerika heeft meer dan 21 miljoen en Azië-Pacific staat op 7 miljoen. In 2020 werden de verwachtingen overtroffen door de wereldwijde pandemie, met meer mensen dan ooit die binnen zaten en naar de streamingdienst keken. The Queen’s Gambit was slechts één programma dat het publiek omvatte en 62 miljoen huishoudens trok. Er wordt voorspeld dat Netflix in 2023 meer dan 300 miljoen abonnees zal hebben.

  Hoe de Cinnamon Desktop aan te passen?

Toegenomen concurrentie

Netflix ervaart meer concurrentie dan ooit tevoren, met een relatief nieuwe streamingdienst genaamd Disney+ die 86 miljoen abonnees trekt. Amazon Prime Video is ook gegroeid en staat op 10,1 miljoen. Netflix richt zich nu op het uitbreiden van hun abonnementen in andere landen, zoals India, te midden van deze toenemende concurrentie. De toekomst ziet er nog steeds goed uit voor Netflix, aangezien de uitzonderlijke groei in 2020 suggereert dat ze zich nog niet veel zorgen hoeven te maken.

Populaire Netflix-titels

De meest populaire Netflix-titels op een bepaald moment hebben de neiging om samen te vallen met wereldgebeurtenissen. Gedurende 2020, het jaar waarin iedereen vanwege het coronavirus op slot zat, waren komedies, drama’s en bakshows de populairste categorieën. Enkele van de meest populaire titels van 2020, waaronder:

Tiger King – 64 miljoen huishoudens
Liefde is blind – 30 miljoen huishoudens
De Kerstkronieken – 20 miljoen huishoudens
The Queen’s Gambit – 62 miljoen huishoudens
Bridgerton – 63 miljoen huishoudens

  PSA: annuleer gratis proefversies onmiddellijk na aanmelding

Gedurende 2021 zullen er verschillende nieuwe titels aan Netflix worden toegevoegd waarop kijkers kunnen anticiperen. Deze omvatten enkele populaire films zoals Batman Begins, Jason X, I Am Legend, Rain Man en Two Weeks’ Notice.

Netflix heeft zijn eigen originele serie, dus kijkers kunnen nieuwe shows en seizoenen verwachten met onder meer Sex Education (seizoen 3), Yes Day, Moxie en Blonde. Netflix voegt voortdurend nieuwe titels toe aan zijn catalogus in een reeks categorieën, zodat abonnees in 2021 veel nieuwe inhoud kunnen ontvangen, met nieuwe seizoenen beschikbaar van enkele van de meest populaire titels.