Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk gebruiken?


Zoals je waarschijnlijk wel weet, is Netflix een van de meest populaire streamingdiensten waar je een scala aan tv-programma’s en films kunt bekijken via je wifi- of internetverbinding. De shows en films zijn opgesplitst in verschillende genres, waaronder komedie, kinderen en familie, misdaad en documentaires, om uw keuze gemakkelijker te maken. De titels veranderen continu; sommige zullen worden toegevoegd en andere worden verwijderd, afhankelijk van hun populariteit en locatie. Netflix begon met het aanbieden van verhuur per post en dvd-verkoop en evolueerde naar een volledige streamingdienst. Netflix is ​​ook een distributeur en producent, wat betekent dat ze een reeks originele shows en films aanbieden die alleen op de streamingdienst te vinden zijn.

Met een platform dat zo populair is, vraag je je misschien af hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk gebruiken? Die en andere vragen beantwoorden we in het onderstaande artikel.

Netflix-abonnees

Als je overweegt om je aan te melden voor een Netflix-abonnement, wil je misschien weten of je je account kunt delen met vrienden en familie, en of iedereen de mogelijkheid heeft om het te bekijken wanneer ze maar willen. Je kunt Netflix kijken op verschillende apparaten, waaronder telefoons, tablets en zelfs op je gameconsole.

  Hoe u uw eigen cloud-bestandssynchronisatie kunt bouwen met Nextcloud

Om deze vraag te beantwoorden: het aantal mensen dat Netflix tegelijk kan gebruiken is afhankelijk van het abonnement. Laten we hieronder ingaan op de details van de abonnementen.

Abonnementsopties

Zorg ervoor dat je een geschikt abonnement kiest als je je Netflix-account met anderen deelt. Met het basisplan kan de gebruiker zijn favoriete film of tv-programma slechts op één scherm tegelijk streamen, en dit kost $ 8,99 per maand. Als je twee schermen tegelijkertijd wilt delen met Netflix, kost dit $ 12,99 per maand en $ 15,99 per maand zal het mogelijk maken om het tegelijkertijd op vier schermen te delen. Als je een groot gezin hebt dat graag naar Netflix kijkt, kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor het premium-abonnement, dat uit vier schermen bestaat. De andere zijn ideaal voor een of twee personen in het gezin.

  Hoe het meldingsgeluid in Kik . te veranderen

Wachtwoorden delen

Het is niet de bedoeling dat u wachtwoorden deelt met iemand buiten uw huishouden. Veel abonnees delen het echter met familie en vrienden, omdat ze hierdoor Netflix kunnen kijken zonder iets te betalen. Netflix doet niets aan het delen van wachtwoorden, omdat het geen groot probleem is in termen van inkomsten – dit is een bedrijf dat ongeveer zes miljard dollar heeft verdiend! Als je een bericht ontvangt waarin staat dat je Netflix in gebruik is op een ander apparaat, te veel mensen je account op dit moment gebruiken, of je Netflix-account wordt op te veel apparaten gebruikt en je hebt je wachtwoord niet gedeeld, neem dan contact op met Netflix direct.

Inhoud in verschillende landen

Als je naar een ander land reist en je je afvraagt ​​waarom de inhoud anders is dan wat je thuis krijgt, komt dat omdat de inhoud varieert afhankelijk van waar je bent. Een film- of tv-programma dat populair is in de VS is misschien niet zo aantrekkelijk in een ander land en hoewel veel hetzelfde blijven, zul je enkele afwijkingen tegenkomen. Sommige zijn onafhankelijke films die alleen in dat specifieke land populair zouden zijn. Netflix sluit verschillende deals, afhankelijk van het land en streaming moet voor hen winstgevend zijn.

  [FIXED] Uw reactie op de uitnodiging kan niet worden verzonden

Waar vind je Netflix?

De meeste smart-tv’s hebben de Netflix-app al direct beschikbaar. Als je Netflix op je laptop kijkt, kun je naar je website gaan en inloggen. Je kunt de app ook downloaden op je mobiele telefoon en op dit apparaat bekijken. U hoeft geen films of tv-programma’s te downloaden om titels te bekijken. Ze worden gestreamd, wat betekent dat je ze op je gemak kunt bekijken.