Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk kijken?

In een wereld waar live-entertainment momenteel ontbreekt, is toegang tot Netflix een redder in nood geweest voor veel mensen die vanwege de pandemie aan hun huis gekluisterd zijn. Omdat we steeds meer tijd binnen doorbrengen, is de vraag naar de service toegenomen, met enorme aantallen nieuwe abonnees en accounts die wijd en zijd worden gedeeld. Dit roept de vraag op – gewoon hoeveel mensen kunnen Netflix kijken, en op welk punt zal uw vrijgevigheid worden afgetopt? Het simpele antwoord: het hangt allemaal af van de nuance van je abonnement.

Netflix is ​​een service met meerdere niveaus, wat betekent dat u kunt genieten van verschillende voordelen en voordelen, afhankelijk van het niveau van uw abonnement, met andere woorden, het bedrag dat u elke maand voor de service betaalt. Dit niveau bepaalt ook het aantal mensen dat Netflix tegelijk kan kijken met uw account.

Er zijn drie niveaus: Basic, Standard en Premium, en deze zijn beschikbaar voor respectievelijk $ 8,99, $ 13,99 en $ 17,99 per maand. Met het Basistarief geniet je op 1 scherm tegelijk van de dienst en download je de app op 1 telefoon of tablet tegelijk. Standaard verhoogt dit naar 2 kijkers tegelijk en downloads op 2 apparaten, terwijl de bovenste laag je de kans biedt om 4 mensen tegelijk te laten kijken en de Netflix-app gedownload op maximaal 4 apparaten.

Welk niveau moet ik kiezen?

Kiezen welke Netflix-laag het beste is, is uiteindelijk een persoonlijke keuze, maar veel zal afhangen van je huishouden, relaties, levensstijl en voorkeuren. Als je deel uitmaakt van een groot gezin of een groot huishouden, bijvoorbeeld als je deel uitmaakt van een huis, kan een Premium-account de perfecte manier zijn om van een groot aantal voordelen te genieten, en je kunt de kosten mogelijk verdelen over meerdere huishoudens. leden om u te helpen besparen op de prijs en een geweldige deal te pakken. Als u echter alleen woont of uw account niet wilt delen, is een Basispakket de perfecte optie om u tegen een voordelige prijs toegang te geven tot uw favoriete programma’s. Houd er rekening mee dat u met deze optie geen toegang hebt tot HD-inhoud.

  Webbrowsers dempen irritante pop-ups met meldingen

Hoe kan ik het meeste uit mijn Netflix-account halen?

Welk abonnement u ook kiest, het is belangrijk dat u weet hoe u het maximale uit uw account kunt halen; dit kan je ervaring echt verbeteren en je laten genieten van maximale waar voor je geld.

Profielen instellen

Dit is vooral belangrijk als u toegang verleent aan meerdere gebruikers. Er is niets vervelender dan inloggen om een ​​filmmarathon voort te zetten, om vervolgens halverwege Bridgeton te zijn! Gelukkig kun je met Netflix dit probleem oplossen door de mogelijkheid te bieden om voor elke gebruiker een profiel in te stellen. Je kunt iedereen zijn eigen naam en profielfoto toewijzen, en Netflix past automatisch de aanbevelingen voor elke kijker aan, afhankelijk van je gewoontes in het verleden, wat betekent dat je nooit hoeft te scrollen om iets te bekijken.

Extra instellingen gebruiken

Netflix-shows worden geleverd met een reeks bijschriften, ondertitels en audiobeschrijvingen voor hun bibliotheken met shows en films, wat betekent dat u zich nooit meer hoeft af te vragen wat er is gezegd! Ga gewoon naar Instellingen om het scala aan hulpopties te zien – je kunt zelfs ondertiteltracks of bijschriften in een andere taal kiezen om je vaardigheden te verbeteren terwijl je naar je favoriete programma gaat!

  Wat u moet doen voordat u uw iPhone verkoopt, weggeeft of verhandelt

Houd uw lijsten up-to-date

Netflix is ​​geweldig in het anticiperen op uw behoeften, maar het kan een beetje druk worden in uw lijst met doorgaan met kijken. Zorg ervoor dat u regelmatig alles doorneemt en verwijdert waarvan u niet van plan bent door te gaan. Dit maakt ruimte vrij voor betere opties en helpt om dingen toegankelijk en gemakkelijk te vinden te houden.