Houd bij waar u uw auto parkeert met Auto Finder voor Android

Het vinden van een parkeerplaats op een groot perceel kan hoofdpijn zijn, maar wat nog erger is, is vergeten waar u uw auto hebt geparkeerd. Oost garage? 3e verdieping? Spot nummer 84? Het is niet ongebruikelijk dat dit gebeurt na bijvoorbeeld een vermoeiende dag op het werk. Gelukkig is er tegenwoordig voor bijna elk probleem een ​​app en deze is daarop geen uitzondering. Als je ooit de frustratie hebt ervaren van het parkeren van je auto op een enorme parkeerplaats of een volgepakt gebied en later problemen had om hem te vinden, probeer dan Auto Finder; een eenvoudige maar functionele app voor Android waarmee u uw locatie kunt markeren wanneer u uw auto verlaat. In feite kan de app ook worden ingesteld om dit werk zelfstandig te doen wanneer het detecteert dat u uw auto verlaat via sensoren zoals Bluetooth.

  Oproepen beantwoorden, weigeren of dempen vanaf een zwevende knop [Android]

Er zijn twee hoofdcomponenten die Auto Finder aansturen: Google Maps API en de GPS-sensor van uw apparaat. Het werkt op de achtergrond en detecteert uw exacte locatie via de GPS van uw telefoon of tablet. Het gebruikt deze informatie om erachter te komen wanneer je in een auto rijdt, of het nu van jezelf is of van iemand anders, hoewel ik dit laatste niet alleen kon testen. Wanneer u stopt en parkeert, markeert het automatisch die positie voor u.

Je kunt ook een Bluetooth-apparaat in je auto – zoals de stereo – koppelen aan je telefoon of tablet, zodat de app zodra je buiten bereik bent, zeker weet dat je je auto hebt verlaten.

  Nachtdienst krijgen op Android 7.0 [No Root]

De interface is vrij eenvoudig. U krijgt uw huidige locatie en de locatie van uw auto op een kaart te zien, samen met een paar knoppen onderaan waarmee u van kaartterrein kunt wisselen, Google Maps kunt starten, een routebeschrijving naar uw huidige parkeerplaats kunt opvragen en toegang kunt krijgen tot de geschiedenis. Het geschiedenisgedeelte bevat een volledig overzicht van al uw eerder opgeslagen locaties of die zijn gedetecteerd door Auto Finder zelf. Als u handmatig een locatie wilt opgeven, geeft de app u lengte- en breedtegraadcoördinaten en kunt u extra notities toevoegen. U kunt natuurlijk meerdere locaties markeren en deze later openen.

  Hoe Netflix op een geroote/ontgrendelde Android-telefoon te krijgen?

Het instellingenscherm van Auto Finder is verdeeld in twee subsecties met de namen ‘Weergave’ en ‘Locatie’. In Display kun je app-meldingen schakelen voor fouten, zoals wanneer een plek niet wordt gevonden, het standaardkaarttype opgeven en de gewenste afstandseenheid selecteren. Met Locatie kun je wifi schakelen voor locatiedetectie en je standaard Bluetooth-apparaat selecteren.

Auto Finder is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Download het naar uw apparaat via de onderstaande link.

Installeer Auto Finder vanuit de Play Store