Iemand deblokkeren op Facebook Messenger

Messenger is een officiële berichten-app van Facebook waarmee gebruikers kunnen sms’en, videobellen en bellen met al hun vrienden op Facebook en Instagram. Het is een alles-in-één berichten-app die gratis kan worden gedownload in de App Store en Play Store. Als een andere gebruiker je irriteert op Messenger, kun je deze blokkeren of beperken om je interacties met hen tot een minimum te beperken. Maar als u van gedachten verandert en die gebruikers wilt deblokkeren, lees dan dit artikel tot het einde om erachter te komen hoe u dat doet. Dit artikel helpt je de procedure te begrijpen om iemand op Messenger te deblokkeren. Na het lezen van dit artikel heb je zeker alle stappen begrepen die nodig zijn om de blokkering op Messenger te deblokkeren en je geblokkeerde lijst op Messenger gemakkelijk te controleren. Dus laten we beginnen!

Inhoudsopgave

Iemand deblokkeren op Facebook Messenger

Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe je iemand op Messenger op een gedetailleerde manier kunt deblokkeren met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

Hoe vind ik mijn geblokkeerde lijst op Messenger?

Mogelijk heb je veel accounts op Messenger geblokkeerd en wil je nu de lijst met geblokkeerde accounts zien. Dus, hier zijn de stappen die je zullen helpen om je geblokkeerde lijst op Messenger te vinden.

1. Open de Boodschapper app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Tik vervolgens op Privacy en veiligheid.

4. Tik op Geblokkeerde accounts om alle geblokkeerde accounts te zien die je hebt in Messenger.

Hoe iemand op de Messenger-app te deblokkeren?

Aangezien je nu naar de geblokkeerde lijst in de Messenger-app kunt gaan door de eerder in het artikel genoemde stappen te gebruiken, volg je de volgende stappen om de persoon uit die lijst te deblokkeren.

1. Start de Messenger-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram > Privacy en veiligheid > Geblokkeerde accounts.

3. Tik vervolgens op het gewenste account uit de geblokkeerde lijst die u wilt deblokkeren.

4. Tik op Berichten en oproepen deblokkeren.

5. Tik op ONTGRENDELEN in de bevestigingspop-up.

Hoe iemand op Facebook Messenger op desktop te deblokkeren?

Laten we de stappen bekijken om iemand op Facebook Messenger op uw pc of laptop te deblokkeren.

  Uitloggen van een Facebook-account op alle apparaten

1. Bezoek de Facebook-website op uw browser.

2. Klik op het Messenger-pictogram > Alles bekijken in Messenger.

3. Klik op Bewerken in het gedeelte Berichten blokkeren.

4. Klik vervolgens op Uw geblokkeerde lijst bekijken.

5. Klik op Deblokkeren naast het gewenste account om deze direct uit de geblokkeerde lijst te verwijderen.

Hoe lang duurt het om iemand op Messenger te deblokkeren?

Eerder duurde het bijna 48 uur om iemand op Messenger te deblokkeren, omdat het proces om hem of haar in de backend te deblokkeren langer duurde. Maar nu is het in een mum van tijd geregeld.

Kan ik berichten zien van iemand die ik in Messenger heb gedeblokkeerd?

Ja, je kunt berichten zien nadat je iemand op Messenger hebt gedeblokkeerd. Sindsdien heb je alle blokkeerbeperkingen opgeheven. Maar je kunt de berichten die ze je hebben gestuurd tijdens het blokkeren niet zien.

Kun je deblokkeren op Messenger zonder te blokkeren op Facebook?

Ja, je kunt iemand op Messenger blokkeren en deblokkeren zonder hem op FB te blokkeren, maar het omgekeerde is niet waar. Tijdens het blokkeerproces geeft Messenger je de mogelijkheid om te blokkeren op Messenger, wat betekent dat berichten of oproepen via Messenger niet door jou worden ontvangen, of Blokkeren op Facebook, wat ook mensen op Messenger blokkeert.

  Plan Facebook-berichten, verberg online status en meer [Jailbreak]

Wat gebeurt er als je iemand op Messenger deblokkeert?

Als u iemand op Messenger deblokkeert, worden alle beperkingen verwijderd die u mogelijk door Messenger hebt opgelegd en kunt u zoals normaal met hen communiceren via Messenger. Dat betekent dat je kunt chatten, bellen en hun online status en verhalen kunt bekijken op Messenger.

Krijg je verzonden berichten na het deblokkeren?

Nee, u ontvangt geen verzonden berichten na het deblokkeren. Berichten die ze je hebben gestuurd tijdens de periode dat je geblokkeerd was, zullen nog steeds nooit worden afgeleverd en ze zullen het zelfs niet ontvangen nadat ze zijn gedeblokkeerd.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je iemand op Messenger kunt deblokkeren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten