Iemand op Snapchat deblokkeren en weer toevoegen

Tegenwoordig zorgt elke sociale media- of berichten-app voor de veiligheid en privacy van zijn gebruikers. Met apps zoals Snapchat en Instagram kun je je verhalen en alledaagse gebeurtenissen delen en met andere mensen over de hele wereld chatten. Aangezien u sociaal contact kunt maken met uw vrienden of collega’s of met een andere persoon van over de hele wereld, kan het bij sommige mensen gebeuren dat iemand ongepast tegen u praat, u irriteert of u pest. In dat geval hebben de sociale platformen de blokkeeroptie, net als Snapchat. Met de functie Blokkeren kunt u de persoon blokkeren die u irriteert of u op ongepaste wijze stoort. Je kunt de gebruikers op Snapchat blokkeren, waardoor die persoon uit je Snapchat-vriendenlijst wordt verwijderd en je die persoon niet meer kunt zien. Als je per ongeluk iemand hebt geblokkeerd en niet kunt vinden hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren en weer kunt toevoegen, helpt dit artikel je daarbij. Het zal je helpen bij het deblokkeren van iemand op Snapchat en ze weer toevoegen en hoe je mensen op Snapchat kunt deblokkeren. Je leert ook waar en hoe je de Snapchat-deblokkeringsoptie kunt vinden.

Iemand op Snapchat deblokkeren en weer toevoegen

De persoon die je op Snapchat hebt geblokkeerd, kan je niet sms’en, bellen, kan je snaps niet zien en kan je locatie en accountstatus niet zien. Dus als u ze nu wilt deblokkeren en de procedure niet kent, lees dan dit artikel tot het einde om de stappen te leren die hetzelfde op een gedetailleerde manier demonstreren met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

  Hoe te wijzigen wanneer berichten verlopen op Snapchat

Zijn Snapchat-blokken permanent?

Nee, Snapchat-blokken zijn niet permanent. Op Snapchat kun je iemand op elk gewenst moment blokkeren en deblokkeren. En er is niet zo’n tijdsduur dat als je eenmaal een persoon blokkeert, je enkele uren moet wachten om ze te deblokkeren. Je kunt ze meteen deblokkeren! Als je iemand op Snapchat blokkeert, wordt zijn profiel voor jou verborgen en zelfs als je hem probeert te zoeken, kun je hem niet vinden. Omdat ze in uw geblokkeerde lijst staan, en als u een persoon uit uw vriendenlijst blokkeert, wordt de persoon uit de lijst verwijderd. En als je wilt, kun je ze deblokkeren en weer toevoegen aan je vriendenlijst. Nu weet je of Snapchat permanent blokkeert of niet.

Waar is de deblokkeringsoptie in Snapchat?

De deblokkeringsoptie in Snapchat bevindt zich in het menu Instellingen. Als je de gebruiker op Snapchat blokkeert, kun je er niet meer naar zoeken. U moet het eerst deblokkeren en vervolgens kunt u naar het profiel van de persoon zoeken. De geblokkeerde gebruikers worden verplaatst naar uw geblokkeerde lijst van u. Van daaruit kunt u de gebruikers deblokkeren. Om naar de optie Snapchat deblokkeren te gaan, moet je naar je profielpagina gaan > Instellingen > Geblokkeerde optie. Tik in de lijst met geblokkeerde personen op het x-pictogram naast het profiel van de persoon > knop Ja om de persoon te deblokkeren. Hier bevindt zich de optie voor het deblokkeren van Snapchat.

Hoe lang moet je wachten om iemand op Snapchat te deblokkeren?

Je hoeft helemaal niet te wachten om iemand op Snapchat te deblokkeren. Als je iemand op Snapchat hebt geblokkeerd, kun je die persoon deblokkeren wanneer je maar wilt. Hiervoor is geen tijdsduur voorzien. U kunt een persoon zo vaak als u wilt en op elk gewenst moment blokkeren en deblokkeren. Er is ook geen deblokkeer- en blokkeerlimiet waarmee u na verloop van tijd zoveel gebruikers kunt deblokkeren of zoveel gebruikers kunt blokkeren. Je kunt de gedeblokkeerde persoon meteen als je vriend toevoegen nadat je hem hebt gedeblokkeerd, en er is ook geen tijdsduur voor! Nu weet je hoe lang of moet je wachten om iemand op Snapchat te deblokkeren.

  Hoe u snel toevoegen op Snapchat uitschakelt voor uw account

Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren?

Volg deze stappen om te weten hoe je mensen op Snapchat kunt deblokkeren:

Let op: je moet al ingelogd zijn op Snapchat.

1. Open de Snapchat-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Tik op het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Veeg naar beneden en tik op de optie Geblokkeerd.

5. Tik op het X-pictogram naast het gewenste profiel dat u wilt deblokkeren.

6. Tik op de optie Ja in de pop-up om de persoon te deblokkeren.

Dit is hoe je mensen op Snapchat kunt deblokkeren.

Hoe vind je iemand op Snapchat nadat je ze hebt gedeblokkeerd?

Volg de onderstaande stappen om iemand op Snapchat te vinden nadat je de blokkering hebt opgeheven:

1. Start de Snapchat-app op uw apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Tik op de optie Vrienden toevoegen.

4. Tik op de zoekbalk en voer de profielnaam in van wie je hebt gedeblokkeerd.

5. U ziet het profiel van de persoon in de resultaten. Tik op de optie Toevoegen naast hun profiel om ze weer toe te voegen als je vriend.

Dit is hoe je iemand op Snapchat kunt vinden nadat je ze hebt gedeblokkeerd.

Hoe voeg je ze weer toe als vrienden?

Volg deze stappen om te weten hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren en weer als vriend kunt toevoegen:

1. Open de Snapchat-app en tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

2. Tik vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Veeg naar beneden en tik op de optie Geblokkeerd.

4. Tik vervolgens op het X-pictogram naast het gewenste profiel dat u wilt deblokkeren.

5. Tik ten slotte op de optie Ja in de bevestigingspop-up.

6. Navigeer terug naar dat Snapchat-profiel en tik op de optie Toevoegen naast hun profiel om ze weer toe te voegen als je vriend.

  Hoe u voorgestelde inhoud en advertentievoorkeuren in Snapchat kunt aanpassen

Waarom kan ik niet iemand vinden en toevoegen als vriend nadat ik de blokkering heb opgeheven?

Dit zijn de redenen waarom je iemand niet als vriend kunt vinden en toevoegen nadat je hem of haar hebt gedeblokkeerd van je Snapchat:

  • De persoon die je zoekt heeft zijn of haar account verwijderd of heeft een pauze genomen van Snapchat, waardoor het profiel van de persoon niet zichtbaar is.
  • Er is mogelijk een serverfout waardoor u ze niet kunt vinden.
  • De persoon heeft je mogelijk geblokkeerd op Snapchat.
  • Het kan gebeuren dat ze hun naam, gebruikersnaam en hun avatar hebben gewijzigd.

Wat betekent het als u iemand niet kunt deblokkeren?

Als je iemand op Snapchat niet kunt deblokkeren, betekent dit:

  • Ze hebben je terug geblokkeerd of de persoon heeft zijn Snapchat-account definitief verwijderd.
  • Soms kan dit een serverfout, netwerkprobleem of een bug of storing in de Snapchat-app zijn.

Als de gebruiker zijn of haar account van Snapchat heeft verwijderd en als die persoon op je lijst met geblokkeerde personen stond die je wilde deblokkeren, kun je hem of haar niet in je lijst vinden. Omdat het Snapchat-profiel van het verwijderde account onmiddellijk wordt verwijderd, kun je het niet bekijken. Het is wat het betekent als je iemand op Snapchat niet kunt deblokkeren.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren en weer kunt toevoegen en hoe je mensen op Snapchat kunt deblokkeren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten