Iemands verwijderde Instagram-berichten bekijken

epcdream.nl

Instagram is een van de best beoordeelde apps voor sociale media die beschikbaar zijn in de Play Store en App Store en waarmee je foto’s en video’s in de verhaal- en haspelformaten kunt plaatsen. Deze berichten, samen met andere live services, zijn een methode van publieke betrokkenheid op het platform. En sommige mensen willen misschien iemands verwijderde Instagram-berichten zien als onderdeel van deze betrokkenheid. Dus hier zullen we bespreken hoe je op gedetailleerde manieren toegang kunt krijgen tot iemands verwijderde Instagram-berichten.

Iemands verwijderde Instagram-berichten bekijken

Het is niet eenvoudig om de verwijderde Instagram-berichten van iemand anders te zien zoals deze zijn geplaatst en verwijderd uit het account van die specifieke persoon. Maar blijf dit artikel lezen om de alternatieve manieren te leren die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de Instagram-berichten, zelfs nadat ze zijn verwijderd.

Kun je verwijderde berichten op Instagram bekijken?

Ja, je kunt verwijderde Instagram-berichten en berichten bekijken. Instagram biedt je een chat- en persoonlijke berichtenservice op zijn platform, waardoor je beter in contact kunt komen met je publiek. En als u toegang wilt tot de verwijderde berichten, kunt u een verzoek indienen om de gegevens naar Instagram te downloaden. Nadat het verzoek is gedaan, sturen ze u een e-mail met de gegevensdownloadlink waarmee u verwijderde Instagram-gegevens op uw computer kunt downloaden.

  Hoe te reageren op een specifiek bericht op Instagram

Hoe vind je verwijderde geschiedenis op Instagram? Hoe vind ik recent verwijderde berichten?

Als je berichten worden verwijderd, verdwijnen ze van je externe apparaat, maar blijven ze op de Instagram-servers staan. Je kunt de recent verwijderde inhoud zien op je Instagram-app. Je kunt verwijderde berichten, video’s, rollen en verhalen bekijken met de komende stappen.

Opmerking: je kunt de verwijderde berichten op je Instagram-app alleen zien met de onderstaande stappen als het minder dan 30 dagen geleden is dat ze zijn verwijderd. Na 30 dagen worden deze verwijderde berichten permanent uit je account verwijderd en kun je ze niet meer zien of herstellen.

1. Open de Instagram-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek.

3. Tik op het Hamburger-pictogram in de rechterbovenhoek.

4. Tik op de optie Uw activiteit in de lijst.

5. Scroll naar beneden en tik op de optie Recent verwijderd.

6. Hier ziet u de verwijderde berichten met het aantal resterende dagen voordat ze permanent worden verwijderd.

Wat gebeurt er als Instagram een ​​bericht verwijdert?

Als Instagram een ​​bericht zelf verwijdert, kunnen de berichten zeer expressief en grafisch zijn en in strijd zijn met de communityrichtlijnen van Instagram. Als het uw bericht niet geschikt vindt om op het platform te staan, kan Instagram uw foto verwijderen, waardoor een bericht wordt weergegeven dat hetzelfde aangeeft. En u kunt de post niet zelf zien of herstellen.

  Hoe erachter te komen wie een nep Instagram-account heeft gemaakt

Kun je verwijderde Instagram-berichten van anderen zien?

Nee, je kunt de verwijderde Instagram-berichten van anderen niet zien op Instagram. U kunt ze echter van tevoren downloaden op uw telefoon of pc voordat de accounteigenaar ze verwijdert. En je kunt deze berichten van tevoren downloaden met behulp van een app van derden, zoals Instant Saver. Met deze app kun je Instagram-berichten downloaden en bekijken, zelfs nadat de berichten zijn verwijderd.

Hoe iemands verwijderde Instagram-berichten te bekijken? Hoe zie je verwijderde berichten op Instagram?

Zoals hierboven vermeld, kun je iemands verwijderde Instagram-post niet bekijken op het Instagram-platform. Daarvoor moet je vooraf het gewenste bericht downloaden met een applicatie van een derde partij. Lees handleidingen 17 Beste Instagram Story Saver-apps voor Android en 15 beste apps voor het opslaan van Instagram-video’s om de perfecte applicatie te vinden om de Instagram-berichten van tevoren te downloaden.

Bewaart Instagram verwijderde foto’s?

Ja, Instagram bewaart je verwijderde gegevens 90 dagen op zijn servers. U kunt de verwijderde gegevens downloaden met behulp van de Instagram Request Download-functie.

Hoe kijk je naar iemands archief op Instagram?

Je archiveert sommige van je berichten om te voorkomen dat anderen die specifieke berichten zien, dus alleen jij kunt de gearchiveerde berichten zien. Het is echter niet mogelijk om de gearchiveerde berichten van een andere persoon te zien, tenzij je hun Instagram-inloggegevens hebt. U kunt inloggen op hun account met de inloggegevens om hun gearchiveerde berichten te bekijken.

  Hoe een live foto op Instagram te plaatsen

1. Open het Instagram-profiel van iemand anders met hun inloggegevens.

2. Tik op het Hamburger-pictogram in de rechterbovenhoek van hun account.

3. Tik op de optie Archief.

4. Tik op Verhalenarchief en vervolgens op Berichtenarchief om hun gearchiveerde foto’s te bekijken.

Hoe zie je de verwijderde Instagram-geschiedenis?

Als je je accountgeschiedenis hebt verwijderd, verdwijnt deze van je apparaat, maar blijft op de Instagram-servers staan. Je kunt je verwijderde Instagram-berichten en geschiedenis bekijken met behulp van deze stappen:

Opmerking: je kunt de verwijderde berichten op je Instagram-app alleen zien met de onderstaande stappen als het minder dan 30 dagen geleden is dat ze zijn verwijderd. Na 30 dagen worden deze verwijderde berichten permanent uit je account verwijderd en kun je ze niet meer zien of herstellen.

1. Open de Instagram-app en tik op het profielpictogram.

2. Tik op het Hamburger-pictogram > Uw activiteit in de lijst.

3. Veeg omlaag en tik op Recent verwijderd.

4. De verwijderde berichten en geschiedenis met het aantal resterende dagen om permanent te worden verwijderd, verschijnen op het scherm.

Hoe haal je verwijderde foto’s op?

Je kunt de verwijderde Instagram-berichten, foto’s, verhalen en rollen herstellen met de komende stappen:

1. Open de Instagram-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram > Hamburgerpictogram.

3. Tik op de optie Uw activiteit > Onlangs verwijderd.

4. Tik nu op het gewenste bericht dat u wilt herstellen.

5. Tik op het pictogram met de drie stippen.

6. Tik op de optie Herstellen.

7. Tik nogmaals op de optie Herstellen in de pop-up om het proces te bevestigen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je toegang kunt krijgen tot iemands verwijderde Instagram-berichten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.