iMessage-functies die u moet vermijden met uw Green Bubble Android Buddies

Er zijn veel leuke dingen die je in iMessage kunt doen, behalve alleen sms-berichten naar je vrienden en familie sturen, maar voor je landgenoten die Android gebruiken, wil je deze specifieke iMessage-functies overslaan, omdat ze niet werken op Het mobiele besturingssysteem van Google.

Onthoud; sommige iMessage-functies werken nog steeds met Android, zij het misschien niet zo goed als met andere iPhones. Ik zal beide kanten van het spectrum behandelen, zodat je weet wat er precies wel en niet werkt met Android.

iMessage-functies die niet werken met Android

Het is niet verwonderlijk dat de meeste iMessage-functies aan de andere kant een beetje funky lijken of gewoon helemaal niet werken met Android.

Apple Pay Cash is een functie die u niet kunt gebruiken met uw Android-vrienden en -familie, wat volkomen logisch is omdat Apple Pay Cash sowieso alleen voor iPhone is. U kunt beter PayPal, Venmo, Square Cash of een ander mobiel betalingsplatform gebruiken.

  Apps overbrengen naar een nieuw Android-apparaat

Sommige iMessage-apps werken mogelijk niet perfect met Android. Uw kilometerstand kan variëren, afhankelijk van de iMessage-apps die u vaak gebruikt, maar ik gebruikte de ETA iMessage-app om een ​​​​Android-vriend mijn ETA te sturen, en hoewel het verscheen met een schone preview op mijn iPhone, verscheen het gewoon als een URL aan zijn kant. Toegegeven, het werkt technisch nog steeds, maar het is niet zo schoon.

Wat Tapbacks betreft – emoji-reacties op berichten – werken ze een beetje op Android, maar ze verschijnen als tekst. Dus als je naar “duim omhoog” gaat, hun sms-bericht met de tekst “Bedankt!” het zal gewoon verschijnen als een geheel nieuw sms-bericht dat je “leuk” vond, in plaats van te verschijnen als een klein duimpje omhoog naast het originele bericht.

Hetzelfde geldt voor iMessage-effecten, zoals het verzenden van tekst of foto’s met Invisible Ink. Op Android wordt het effect niet weergegeven. In plaats daarvan wordt uw sms of foto duidelijk weergegeven met “(Verzonden met onzichtbare inkt)” ernaast. Dus als je van plan bent een naaktfoto met Invisible Ink naar een Android-vriend te sturen, weet dan dat deze aan hun kant helemaal niet wordt gecensureerd.

  Speel Windows-games op uw iPad of Android-tablet

Handgeschreven berichten worden in de eerste plaats niet verzonden. Je zou denken dat iMessages ze als een gewone afbeelding zouden verzenden, maar het geeft me altijd de rode foutmelding “Niet bezorgd”. Het kan een bug zijn, maar het lijkt erop dat: anderen zijn dit probleem tegengekomen ook, en het is al een tijdje aan de gang.

En wat betreft audioberichten, die functie is in de eerste plaats niet eens beschikbaar bij het sms’en met een Android-vriend. Dus voor die luie mensen die er zijn, moet je alles uittypen (hoewel je nog steeds spraakdictatie kunt gebruiken).

Dus welke functies werken met Android?

Het kan een beetje ontmoedigend zijn om te weten dat er zoveel iMessage-functies zijn die niet werken met Android, vooral als de meeste van je vrienden en familie Android gebruiken. Er zijn echter nog steeds enkele iMessage-functies die op beide platforms werken, dus je hebt niet helemaal pech.

Om te beginnen werken Animoji’s als je ze naar Android-vrienden stuurt. Een stilstaand beeld van een Animoji wordt verzonden als een normaal beeld en wordt prima weergegeven; een geanimeerde Animoji wordt ook als een video verzonden, zij het helaas een behoorlijk waardeloze kwaliteit.

  De 8 beste videochat-apps op Android

URL-voorbeelden werken ook nog steeds redelijk goed wanneer u een link van iPhone naar Android verzendt. Beide apparaten zullen een mooi uitziende preview genereren van de webpagina die u verzendt.

En natuurlijk kunnen foto’s en video’s prima naar andere Android-apparaten worden verzonden. Hoewel video’s er op Android behoorlijk verschrikkelijk uitzien.

Helaas is dat het zo’n beetje. Er is hier niets verrassends, maar het laat zeker zien hoeveel voordeel het heeft om iMessage van iPhone naar iPhone te gebruiken.