Incognito gaan op uw Chromebook (3 manieren)

epcdream.nl

Incognito gaan op een Chromebook is identiek aan hoe u het incognitovenster van de Chrome-browser opent op uw Mac of Windows-pc. U kunt de traditionele methode volgen of een handige sneltoets in Chrome OS gebruiken om direct een privévenster te openen. Daarnaast kun je ook incognito gaan op je Chromebook met behulp van een snelmenu. Dat gezegd hebbende, laten we drie manieren bekijken om het incognitovenster op een Chromebook te openen.

Ga incognito op uw Chromebook (2023)

1. Open eerst Google Chrome op uw Chromebook. Klik vervolgens op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer “Nieuw incognitovenster”.

  7 manieren waarop serverloos computergebruik een opkomende technologie is

2. Hiermee wordt Chrome direct geopend in de incognitomodus op uw Chromebook.

Ga incognito op een Chromebook met behulp van de sneltoets

U kunt ook een sneltoets gebruiken om privévensters op uw Chromebook te openen. Hiervoor hoeft u de Chrome-browser niet eens te openen. Dit is wat u moet doen:

1. Druk gewoon tegelijkertijd op de toetsen “Ctrl + Shift + N” en u gaat onmiddellijk incognito.

2. Druk op “Ctrl + W” om het incognitovenster te sluiten met een sneltoets.

Open het incognitovenster op een Chromebook met behulp van snelle snelkoppelingen

1. Er is nog een snelle en gemakkelijke methode om Chrome in de privémodus op uw Chromebook te openen. Klik met de rechtermuisknop op het Chrome-pictogram in de plank (taakbalk) en selecteer de optie “Nieuw incognitovenster”.

  Hoe Auto Lock op een iPhone uit te schakelen

2. En daar heb je het privévenster geopend op je Chromebook.

Schakel de incognitomodus uit op uw Chromebook

Om de incognitomodus in Chrome OS te verlaten, klikt u op het pictogram ‘Incognito’ in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op “Incognito sluiten” om alle geopende tabbladen te sluiten. Zorg er dus voor dat u uw werk opslaat voordat u afsluit.

Open privévenster op uw Chromebook

Dit is dus hoe u de incognitomodus kunt inschakelen en privé op internet kunt surfen op uw Chromebook. Deze functie is handig als u niet wilt dat trackers van derden u op internet volgen. Hoe dan ook, dat is alles voor deze gids. Als u nieuw bent bij Chrome OS en op zoek bent naar basisbronnen om door het lichtgewicht besturingssysteem te navigeren, hebben wij u gedekt. U kunt leren bladwijzers op een Chromebook te verwijderen door de gekoppelde handleiding te volgen. Als je weinig opslagruimte hebt, ga dan in één adem naar onze tutorial en verwijder moeiteloos bestanden op je Chromebook. Als u vragen heeft, kunt u ons dit laten weten in de opmerkingen hieronder.

  Een stop-loss instellen in Robinhood