Incognitogeschiedenis op iPhone bekijken

In een tijd waarin je privacy op internet noodzakelijk is, helpt de incognitomodus je om op internet te surfen zonder sporen van de sessie. Ben je op zoek om te leren hoe je incognitogeschiedenis op iPhone kunt zien en heb je verschillende handleidingen doorgenomen over hoe je incognitogeschiedenis op iPhone kunt vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u een handige en effectieve gids waarmee u incognitogeschiedenis op de iPhone kunt vinden en verwijderen.

Incognitogeschiedenis op iPhone bekijken

U kunt de incognitogeschiedenis van uw browser bekijken in de iPhone-instellingen zelf. Blijf lezen om de stappen te ontdekken die hetzelfde in detail uitleggen verderop in dit artikel.

Wat is de incognitomodus?

De incognitomodus is een privacyfunctie in de meeste webbrowsers. In deze modus opent de browser een tijdelijke sessie die geen gebruikersgegevens traceert, in tegenstelling tot de hoofdsessie van de browser, wat een gratis tracking-browse-ervaring mogelijk maakt.

  Hoe u snel uw eigen Chrome-browserthema kunt maken

Hoe kun je zien of iemand incognito is?

Incognito is niet hetzelfde als onmerkbaar. Google noemt duidelijk het beschermen van uw virtuele identiteit tegen de browser zelf. Toch is uw IP-adres toegankelijk en bekend bij de bezochte websites, de beheerder van de organisatie, of de school die het account beheert en controleert.

Waarom gebruikt mijn man de incognitomodus?

Er zijn verschillende redenen waarom uw man privé op websites surft:

  • Om te genieten van een advertentievrije surfervaring
  • Om een ​​verrassingsvakantie voor je te plannen
  • Proberen sites voor volwassenen te bezoeken zonder sporen achter te laten in de geschiedenis van de browser die u kunt vinden

Kun je incognitogeschiedenis op iPhone vinden?

Ja, om de incognitogeschiedenis op de iPhone te vinden. U hebt toegang tot de geschiedenis van het tabblad voor privé browsen in Safari.

Kun je incognitogeschiedenis op wifi zien?

Ja, men kan de incognitogeschiedenis bekijken via de wifi-verbinding. De router houdt hetzelfde bij, in tegenstelling tot uw apparaat en browser.

Hoe de incognito-browsegeschiedenis bekijken? Hoe incognitogeschiedenis te zien op iPhone Safari?

Vraag je je af hoe je de incognitogeschiedenis op de iPhone kunt zien? Het is vrij eenvoudig om dat te doen. Volg de onderstaande stappen:

  Wat te doen als uw pc niet in slaapstand gaat

1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat.

2. Veeg het hoofdmenu omlaag en tik op Safari in de lijst.

3. Veeg naar beneden en tik op Geavanceerd onder het gedeelte LEESLIJST.

4. Tik nu op Websitegegevens.

Alle bezochte sites, inclusief die in incognitomodus, kunnen worden bekeken samen met hun respectieve gegevensverbruik.

Hoe kan ik de zoekgeschiedenis van mijn man zien?

Bezorgd waarom uw man de incognitomodus gebruikt? U kunt gemakkelijk de incognitogeschiedenis kennen om de zoekgeschiedenis van uw man te controleren. Volg de onderstaande stappen om de incognitogeschiedenis op de iPhone te bekijken:

1. Start de app Instellingen op de iPhone van uw man.

2. Veeg omlaag en tik op Safari > Geavanceerd.

3. Tik nu op de optie Websitegegevens om de incognitogeschiedenislijst te openen.

Kunt u de incognitogeschiedenis op de iPhone herstellen? Kun je incognitogeschiedenis ophalen?

Ja, u kunt de incognitogeschiedenis ophalen met behulp van de Safari-instellingen. Er wordt melding gemaakt van de bezochte sites, maar wanneer deze uit de instellingen worden gewist. Het is onmogelijk om de gegevens op te halen, tenzij er een back-up van is gemaakt in de cloud.

  Controleer de 2G-, 3G- en 4G LTE-netwerkcompatibiliteit voor een telefoon in elk land

Hoe incognitogeschiedenis op iPhone verwijderen?

Er is een snel en eenvoudig 5-stappenproces om te leren hoe u incognitogeschiedenis op de iPhone kunt verwijderen wanneer dat nodig is:

1. Start de app Instellingen op uw iPhone.

2. Veeg omlaag om Safari te zoeken en erop te tikken.

3. Tik nu op Geavanceerd en vervolgens op Websitegegevens.

4. Tik onderaan op Geschiedenis en websitegegevens wissen.

5. Tik op Wissen in de pop-up.

Kan Google mijn incognitogeschiedenis zien?

Ja, hoewel Google privacy belooft en privé browsen toestaat, houdt het wel je incognitogeschiedenis bij. Google ziet uw privégeschiedenis door cookies te associëren die tijdens de sessie zijn geaccepteerd en uw browsegeschiedenis met uw account wanneer u zich opnieuw aanmeldt op het apparaat.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je de incognitogeschiedenis op de iPhone kunt zien met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten