Instruqt haalt € 15 miljoen op en Discord vraagt ​​alle gebruikers hun gebruikersnaam te wijzigen

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Instruqt haalt een serie van € 15 miljoen op bij Blossom Capital

Het in Nederland gevestigde bedrijf Instruqt biedt een platform dat het voor bedrijven eenvoudiger maakt om software te testen. Het helpt om snel en eenvoudig interactieve trainingssessies, productdemo’s en seminars te creëren.

Volgens de blog van het bedrijf heeft het € 15 miljoen opgehaald in een Serie A-rondleiding uitsluitend door Blossom Capital.

Door een werkende productdemo aan te bieden, kunnen klanten de effectiviteit ervan zien zonder veel tijd en middelen te besteden of een contract te ondertekenen. Dit is effectiever dan een louter theoretische demo die in werkelijkheid misschien niet praktisch is.

  7 beste oplossingen voor Discord 1006-fout op Windows 10

Deze nieuwe generatie echte en meeslepende ervaringen helpt softwarebedrijven bij het opleiden en verkopen aan moderne kopers.

Instruqt wordt gebruikt door bedrijven als Hashicorp, MongoDB, Red Hat en Datadog om miljoenen dollars aan inkomsten te genereren. Sinds 2018 heeft Instruqt meer dan 1,6 miljoen trainingssessies en verkoopdemo’s georganiseerd, waarbij meer dan een miljoen leerlingen betrokken waren.

Sessie

Het Session-platform heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor het effectief en gemakkelijker maken van klantgerichte evenementen, waaronder webinars en seminars. Het platform stimuleert samenwerking in de hele organisatie.

Session werd in 2022 zelfs door Product Hunt erkend als Product van het Jaar in de categorie “Work from anywhere”.

Het bedrijf haalde in de meest recente financieringsronde $ 4,5 miljoen aan startkapitaal op. Session maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI, creatortools en geautomatiseerde planning om de stress te verminderen die gepaard gaat met het hosten van webinars en andere evenementen.

  8 manieren om uw Discord-account te personaliseren

Het stroomlijnt klantgerichte vergaderingen door teams essentiële middelen te bieden, zoals het creëren van informatie voor een groot aantal presentaties, demo’s, onboarding-sessies, trainingsoefeningen en webinars, allemaal onder één dak.

Session helpt teamconsistentie en samenwerking tot stand te brengen en vergroot de waarde ervan als een allesomvattende oplossing voor het voldoen aan verschillende zakelijke behoeften via de gecentraliseerde werkomgeving.

Takje

Sprig biedt productinzichten via enquêtes, herhalingen, prototypetests en AI-analyse, waardoor teams hun producten kunnen optimaliseren. Sprig kan worden geïntegreerd met andere tools om samenwerking te bevorderen.

Sprig helpt productteams bij het oplossen van problemen, het monitoren van hoe consumenten omgaan met functies en het identificeren van kansen voor optimalisatie in hun producten of websites.

De AI-analyse van Sprig kan helpen bij het prioriteren van nieuwe productfuncties door reacties in open tekst om te zetten in bruikbare thema’s via tientallen interfaces met andere productiviteitstools.

  Ouderlijk toezicht inschakelen in Discord

In zijn laatste financieringsronde heeft Sprig $ 30 miljoen binnengehaald, geleid door Andreessen Horowitz, Accel, First Round Capital, Elad Gil en Figma Ventures. Dit brengt het totale bedrag dat het bedrijf heeft opgehaald op $ 90 miljoen.

Discord vraagt ​​al zijn 150 miljoen gebruikers om hun gebruikersnaam te wijzigen

Alle 150 miljoen leden van Discord wordt gevraagd hun gebruikersnaam aan te passen om de hashtag en vier cijfers aan het einde (de discriminator) te verwijderen.

Om consistent te zijn met andere sociale-mediaplatforms zoals Twitter, bevat elke nieuwe gebruikersnaam een ​​”@”-teken. Gebruikers kunnen hun eerdere gebruikersnamen niet behouden.

Volgens de Discord-blog werkt het bedrijf aan het oplossen van het probleem van moeilijke gebruikersnamen. Volgens mede-oprichter Vishnevshiy moet meer dan 40% van de gebruikers onthouden of weten wat hun discriminator is. Bijna de helft van alle vriendschapsverzoeken van Discord komt niet overeen met de gewenste persoon.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.