iOS 15 Batterij leeg laten lopen? Hier zijn enkele pin-point manieren om dat op te lossen!

Dit is een uitgebreide lijst met oplossingen en toepassingen om te controleren en te voorkomen dat iOS 15 de batterij leegraakt.

Batterijverbruik is niets nieuws met iOS. Ook al Apple is betrapt op het opzettelijk doen. Dus als je moeite hebt om je iPhone in leven te houden, blijf dan zitten. Er zijn velen zoals jij die op zoek zijn naar oplossingen.

En dat eindigt hier.

Tips voor het leegmaken van de batterij in iOS 15

Dit is een ultieme compilatie van tips en trucs om dat vervelende batterijverbruik te voorkomen, vooral na de update naar iOS 15. Daarnaast zullen we enkele applicaties opsommen die kunnen helpen bij het monitoren van de batterij.

Laten we zonder wachten beginnen met de eerste:

Onnodige apps verwijderen

Dit lijkt nogal generiek. Maar we downloaden applicaties in de loop van de tijd en vergeten er een paar te verwijderen die uiteindelijk hun doel dienen. Dit vergroot redundante applicaties.

En daarmee begint nutteloze tracking, pushmeldingen, achtergrondgebruik en vervolgens een telefoon die vrij vaak eerder dood gaat dan zou moeten.

Ververs apps op achtergrond beperken

Welnu, met niet-essentiële apps buiten beeld, is het tijd om te bepalen wat we nog hebben. Ga naar Instellingen> Algemeen> Achtergrondapp vernieuwen.

Schakel de schakelaar uit voor de applicaties die u niet constant op de achtergrond hoeft te draaien. U kunt bijvoorbeeld WhatApp of e-mail sparen, die moet controleren op nieuwe berichten / e-mails.

  Fix Kan GarageBand niet installeren op iOS

Maar iets als Spotify of Netflix mag niet automatisch worden vernieuwd.

Stop zinloze meldingen

Dit gaat weer over toepassingen. U kunt problemen met de batterij van uw iOS 15 grotendeels voorkomen als u niet-essentiële meldingen kunt stoppen.

Ze verdringen niet alleen je meldingspaneel en veroorzaken afleiding, maar trekken ook de batterij van je iPhone leeg bij elke pop-up. Elk scherm dat oplicht in combinatie met de meldingsbel neemt een beetje weg van je toch al stervende smartphone-batterij.

Locatie delen reguleren

Laat niet elke app je de hele tijd volgen! Dat is niet alleen een privacykwestie, maar ook een batterijmoordenaar. Navigeer naar Instellingen > Privacy > Locatieservices en schakel locatie delen uit voor bepaalde apps.

U kunt overschakelen naar Tijdens gebruik voor toepassingen zoals Google Maps of Nooit selecteren voor iets als Canva.

Over het algemeen moet u voor elke toepassing overschakelen naar Tijdens het gebruik.

Analytics uitschakelen

Ga naar Instellingen > Privacy > Analytics. Schakel iPhone delen en Analytics bekijken uit. Dit vermindert het achtergrondverbruik en verbetert de algehele privacy van het apparaat.

Donkere modus gebruiken

Het is niet alleen om het batterijprobleem van iOS 15 op te lossen. Dit werkt met elke smartphone.

En het verschil zou aanzienlijk zijn als je een telefoon hebt met AMOLED/OLED-schermen. Omdat die schermen alleen bepaalde pixels oplichten die momenteel in gebruik zijn, zorgt een donkere modus ervoor dat anderen slapen, waardoor de batterij wordt gespaard.

Maar zelfs bij andere weergavetechnologieën zou het een verschil moeten maken.

Energiezuinige modus

Low Power Mode is een andere functie die kan helpen bij het oplossen van het iOS 15-batterijprobleem. Die vind je in Instellingen > Batterij. Men kan dat ook toevoegen in het Control Center om het proces te vereenvoudigen.

  Widgets toevoegen en verwijderen in iOS 8

Deze modus vermindert de batterij-hongerige achtergrondactiviteiten zoals het ophalen van e-mail, automatisch downloaden, automatisch vergrendelen, 5G, iCloud-foto’s, enz. En deze modus wordt uitgeschakeld wanneer uw telefoon volledig is opgeladen. U moet het dus elke keer handmatig inschakelen.

verminder beweging

Animaties en effecten zijn bekende batterijvreters. Ga naar Instellingen> Toegankelijkheid en schakel Beweging verminderen in.

Hierdoor worden een deel van de app-animatie, parallax en schermeffecten zoals zoomen en schuiven uitgeschakeld. Dit heeft met name geen enkele invloed op uw dagelijkse werk.

Safari optimaliseren

Een ander ding om de leeglopende batterij van iOS 15 te repareren, is door de instellingen van uw webbrowser aan te passen.

Het eerste dat u kunt doen, is tabbladen voor automatisch sluiten instellen na een dag, week of maand. Dit geeft een nette browse-ervaring en bespaart wat batterij.

Bovendien kunt u uw videovoorbeelden afschaffen. Navigeer naar Instellingen > Toegankelijkheid > Beweging en schakel Auto-Play Video Previews uit.

Hier zijn enkele toepassingen die kunnen helpen bij het bewaken en optimaliseren van de batterij.

Batterijduur

Batterijduur is een gratis analysetool voor batterijverbruik die u vertelt over de activiteiten die uw batterij leegmaken.

Het geeft je ook inzicht in aangesloten accessoires zoals Apple Watch.

Dit vermeldt ook de batterijstatus. Zo weet je of het tijd is om de batterij van je gadget te vervangen.

Eén gebruiker zou dit naar verluidt hebben gebruikt om de batterijstatus van de vervangende telefoon te controleren die door de koerier is verzonden. Deze app gaf de slechte gezondheidsstatus van de batterij aan, waardoor de gebruiker werd gered en een echte vervanging kreeg.

  Zoeken naar Google-afbeeldingen vanaf uw toetsenbord [iOS]

Batterij HD+

Batterij HD+ is belangrijk om u de geschatte resterende tijd te geven voor activiteiten zoals muziek afspelen, video streamen, surfen op het web, stand-by, enz.

U kunt ook alarmen instellen voor minimale en maximale batterijpercentages die respectievelijk verwijzen naar ontladen en opladen.

Deze applicatie raadt nieuwe apparaathouders aan om kalibratieresultaten uit te voeren en te delen om de schattingen nauwkeuriger te maken.

Conclusie

Hoewel er veel andere tips kunnen zijn om de leeglopende batterij van iOS 15 te verbeteren, zou hun kern zijn om de automatisering uit te schakelen of te beperken.

Het kan bijvoorbeeld een aanzienlijke batterijboost zijn als je zonder Siri kunt leven of Hey Siri kunt uitschakelen. Omdat alle automatische functies stand-by staan ​​(waardoor batterij wordt verbruikt) tot hun lancering. Op dezelfde manier kunt u ook belangrijke locaties uitschakelen (Locatievoorzieningen > Systeem > Diensten) om wat energie te besparen.

Hoewel het leeglopen van de batterij vervelend is, is gegevensverlies gevaarlijker en problematischer. Bekijk dus enkele tools om gegevens op uw iOS te herstellen.

gerelateerde berichten