iOS 7-geïnspireerd Android-vergrendelingsscherm met Pebble-ondersteuning

We hebben in het verleden een vrachtwagen vol Android-vergrendelingsscherm-apps voor onze lezers behandeld. In december hebben we Dodol Locker beoordeeld, dat een breed scala aan thema’s bevat om het vergrendelscherm een ​​snelle make-over te geven. Dan is er Cover, een unieke oplossing die bepaalt welke apps je op bepaalde tijden van de dag gebruikt en er automatisch snel toegang toe geeft vanaf het vergrendelscherm. We hebben ook nogal wat vervangingen gezien die de vergrendelschermen van andere platforms klonen, zoals Ubuntu Touch Lockscreen en Espier Screen Locker iOS7. SlideLock lijkt ook inspiratie te halen uit het vergrendelscherm van iOS 7, maar in tegenstelling tot de apps van Espier is het geen complete kloon. Het leent kernfuncties van het iOS 7-vergrendelingsscherm – eenvoudig ontwerp, snelle toegang tot meldingen en de camera-app – en voegt er een paar toe om de algehele ervaring te verbeteren. Details volgen.

  Teken op foto's voordat u ze deelt via Facebook Messenger [iOS]

Bij de eerste keer opstarten vraagt ​​SlideLock om eerst te worden ingeschakeld vanuit het Toegankelijkheidsscherm in de instellingen. Eenmaal geactiveerd, vervangt de app het standaard vergrendelingsscherm op uw apparaat.

SlideLock geeft al uw meldingen direct op het vergrendelscherm weer. Telkens wanneer u een melding ontvangt, zal de app het scherm automatisch een paar seconden activeren, zodat u niet op de aan / uit-knop hoeft te drukken om het zelf te controleren. U kunt afzonderlijke meldingen naar links schuiven om ze te negeren, of naar rechts om de onderliggende inhoud te bekijken. Met de knop rechtsboven in het systeemvak worden alle meldingen in één keer gesloten. Om te ontgrendelen, veegt u eenvoudig het vergrendelscherm naar rechts. Door het naar links te vegen, wordt de camera-app geopend.

  Schermfilters inschakelen om kleurenblindheid te compenseren in iOS 10

SlideLock geeft standaard meldingen weer voor alle apps die op uw Android-apparaat zijn geïnstalleerd, maar u kunt dit aanpassen. Start gewoon SlideLock vanuit uw app-lade en schakel individuele apps naar eigen inzicht in of uit.

Andere elementen kunnen worden aangepast via het instellingenscherm van de app. Deze instellingen zijn onderverdeeld in de secties Lockscreen, Meldingen, Geluid en Geavanceerd. Met Lockscreen kunt u bijvoorbeeld tijd- en datumnotaties opgeven. In het gedeelte Meldingen kun je het gedrag van waarschuwingen regelen, terwijl je met Geluid het ontgrendelingsgeluid en de trilling kunt schakelen (alleen beschikbaar in de betaalde versie van de app).

Een ander interessant onderdeel van SlideLock is de ondersteuning voor de Pebble-smartwatch. Zodra uw Pebble is gekoppeld aan uw Android-apparaat, kunt u de meldingen op SlideLock ontvangen. Instellingen hiervoor zijn te vinden onder het gedeelte Geavanceerd.

  Aangepaste tegels toevoegen aan snelle instellingen in Android

Hoewel SlideLock verre van een app met veel functies is, maakt het minimale ontwerp en de snelle toegang tot meldingen het het proberen waard, vooral voor Pebble-gebruikers.

Installeer SlideLock vanuit de Play Store