Is Babbel goed voor beginners?

Het is niet alleen hip om meer dan twee talen te spreken. In de competitieve wereld van vandaag wordt het leren van vreemde talen zeer gewaardeerd. Beter nog, het verbetert uw professionele reputatie en vergemakkelijkt het verwerven van meer goedbetaalde functies. Maar wat is de Babbel-app en is Babbel goed voor beginners? Mensen die hun communicatieve vaardigheden willen versterken, willen een antwoord op deze vraag. We behandelen elk onderwerp, inclusief hoe u Babbel gratis kunt krijgen en hoe de Babbel-taalapp werkt. Lees dus verder!

Is Babbel goed voor beginners?

Verderop in dit artikel kom je te weten of Babbel goed is voor beginners en of Babbel gratis is voor studenten. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is de Babbel-app?

Babbel is een Duits e-learningplatform en op abonnementen gebaseerde leersoftware. Een moderne benadering van het leren van talen is Babbel.

 • Met meer dan 14 talen om uit te kiezen (Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Portugees, Zweeds, Turks, Nederlands, Pools, Indonesisch, Noors, Deens en Russisch) en een uitgebreid curriculum, is de Babel-methode de snelste manier om echte gesprekken.
 • Het is toegankelijk vanaf apparaten zoals Android, iPhone, iPad en desktopcomputers.
 • Registratie bij Babbel is gratis; je kunt de eerste les van elke cursus gratis proberen.

 • Het is nuttig voor communicatieve vaardigheden, academische relevantie en lezen.
 • Daarnaast heeft Babbel een waardering van 4,7 in de App Store van Apple en een waardering van 4,4 op Google Play.

Is Babbel goed voor beginners?

Ja. Babbel is zowel een app als een online platform voor het leren van talen. Nieuwkomer, Beginner I, Beginner II, Pre-Intermediate en Intermediate instructieniveaus zijn beschikbaar. Momenteel worden er geen geavanceerde niveaus aangeboden. Hoewel Babbel een van de meest gebruikte apps voor het leren van talen is, is het niet de beste. U kunt zeker een basis leggen in uw doeltaal met behulp van de bijbehorende cursussen en lessen, maar u wordt er niet vaardig van. Afhankelijk van uw doeltaal varieert ook de kwaliteit van de cursus.

Wat zijn de functies van Babbel?

Babbel heeft naast de standaard taalcursussen aanvullende hulpmiddelen gemaakt om u te helpen bij het leren van uw doeltaal.

 • Podcasts: Babbel heeft podcasts beschikbaar om u te helpen beter te worden in sommige talen. Voor respectievelijk de beginnende, halfgevorderde en gevorderde leerder zijn deze podcasts. Podcasts zijn echter niet in elke taal beschikbaar. Voor de talen die wel podcasts hebben, is de selectie nog wat klein.

 • Culture Bites: Het doel van Babbel’s Culture Bites is om u te helpen bij het leren van de fijnere culturele nuances van uw gekozen taal. Het zijn korte samenvattingen van de onderscheidende kenmerken van uw doeltaal, zoals begroetingen en verschillende feestdagen, evenals belangrijke artiesten en historische personen. De Culture Bites zijn in het Engels, net als de 2-Minute Stories.

 • Verhalen van 2 minuten: Verhalen van 2 minuten is een extra functie die in verschillende talen toegankelijk is. Deze korte verhalen zijn bedoeld om u enkele nuttige woorden te leren. Maar in mijn perspectief zijn dit een beetje een gemiste kansen. Terwijl de rest van de verhalen in het Engels is, zijn de nuttige zinnen vetgedrukt.

 • Babbel Live: Babbel Live is de meest intrigerende en praktische tool die het naast zijn cursussen biedt. Je kunt je inschrijven voor live lessen van 60 minuten met deskundige taalinstructeurs via Babbel Live. Alle vaardigheidsniveaus kunnen cursussen volgen die een breed scala aan onderwerpen behandelen. Het Babbel Live-product verschilt van de Babbel-app en biedt zijn eigen abonnementen. Je zult ongeveer $ 100 per maand uitgeven aan 5 lessen. Tien sessies per maand kosten ongeveer $ 175, en twintig lessen per maand kosten ongeveer $ 300. Alle Babbel Live-abonnementen worden geleverd met de Babbel-app, dus u kunt wat geld besparen door u eerst aan te melden voor Babbel Live.

Wat zijn de voor- en nadelen van Babbel?

Laten we een paar voor- en nadelen van Babbel bekijken:

ik. Voordelen

 • Taalcursussen die niet overdreven gamified zijn.
 • Inhoud speciaal gemaakt voor elke talencombinatie.
 • Grammaticalessen zijn inbegrepen.

II. Nadelen

 • Er is geen gratis versie.
 • Het uploaden van audio-opnamen is niet zo goed geïmplementeerd als op andere platforms.
 • De meeste talen hebben weinig inhoud.

Lees dit artikel vanaf het begin om te weten of Babbel geschikt is voor beginners. Laten we nu eens kijken hoe de Babbel-taalapp werkt.

Hoe werkt de Babbel Taal-app?

Gebruikers worden door snelle dagelijkse lessen geleid terwijl ze werken op een op abonnementen gebaseerd systeem. Babbel kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften door te bepalen hoe lang u elke dag wilt leren (van vijf minuten tot meer dan een uur) en op welk niveau u zich bevindt.

Quizzen, combinatiespelletjes, herhalende zinnen, audiocolleges en herhalingssessies zijn slechts enkele van de methoden die in de lessen worden gebruikt om woordenschat en zinsbouw aan te leren. Babbel kiest ook slim voor natuurlijke moedertaalsprekers in plaats van onhandige kunstmatige stemmen voor alle opnames om uitspraken te produceren die nauwkeuriger zijn. Sommige tutorials gebruiken ook spraakherkenning om de uitspraak van gebruikers te beoordelen.

Babble versnelt het leren door in sleutelzinnen te duiken die beginners meteen nodig hebben. Niet alle 14 taalklassen volgen echter dezelfde structuur. Cursus één van les één in het Spaans gebruikt bijvoorbeeld een boeiende mix van spelletjes en audiogesprekken om de belangrijkste beginnerszinnen aan te leren. Dezelfde cursus en les in het Portugees zijn echter meer afhankelijk van invuloefeningen, wat moeilijker te begrijpen is.

Veel gebruikers hebben verklaard dat ze geloven dat Spaans, Frans en Duits de beste talen zijn om van Babbel te leren. Ik raad aan om de eerste gratis les van een taal die je wilt leren uit te proberen voordat je een abonnement neemt. Ik hoop dat dit een idee geeft over hoe de Babbel-taalapp werkt.

Is de Babbel-app echt gratis?

Nee. U moet een vergoeding betalen om uw cursussen te kopen. Babbel-registratie is volledig gratis en de eerste les in elke cursus is beschikbaar voor een gratis proefperiode. Het is echter volledig afhankelijk van de taal die u kiest. Daarna is het een abonnementsmodel met prijzen op basis van het aantal maanden waarvoor u zich tegelijkertijd aanmeldt. Een jaarabonnement begint bij $ 6,95 per maand, terwijl een enkele maand begint bij $ 13,95. Babbel heeft ook een geld-terug-garantie van 20 dagen, dus als je na een paar weken uitproberen niet tevreden bent, kun je een volledige terugbetaling krijgen.

U kunt Chat Premium later activeren door een van de beschikbare abonnementsopties te selecteren als u kiest voor de service waarnaar u op zoek bent.

 • 1 maand: Het kost EUR 12,99 per maand en is alleen beschikbaar op Android- en iPhone/iPad-apparaten.

 • 3 maanden: Het kost EUR 6,65 per maand bij driemaandelijkse facturering wanneer geactiveerd vanaf een computer, maar 8,66 euro per maand bij driemaandelijkse facturering wanneer geactiveerd vanaf een smartphone of tablet met behulp van de Babbel-app.

 • 6 maanden: De Babbel-app voor smartphones en tablets kost EUR 7,50 per maand, terwijl computeractiveringen EUR 5,54 per maand kosten. In beide situaties wordt het abonnement elk half jaar automatisch verlengd;

 • 12 maanden: Gedurende 12 maanden rekenen ze 5,54 EUR per maand voor computeractiveringen en 6,67 EUR per maand voor jaarlijkse facturering.

Is Babble gratis voor studenten?

Nee. Babbel biedt taalonderwijs alleen aan studenten in de Verenigde Staten aan tegen een gereduceerd tarief. De verhuizing volgt op de succesvolle distributie van gratis Babbel aan mensen die getroffen zijn door de COVID-19-pandemie in Italië, en het is bedoeld om studenten te helpen hun tijd thuis productief te gebruiken en cognitieve activiteit te behouden. Babbel is gratis voor studenten en biedt momenteel drie maanden cursussen voor $ 15,99 aan studenten in de Verenigde Staten. Het is echter alleen van toepassing op universiteitsstudenten. Studenten hoeven zich alleen aan te melden met hun geldige e-mailadres van de school om drie maanden gratis toegang te krijgen. Nu weet je dat Babbel niet gratis is voor studenten. Lees dit artikel vanaf het begin om te weten of Babbel geschikt is voor beginners.

Hoe krijg je Babbel gratis op Android?

Als je een Android-apparaat hebt en je je afvraagt ​​hoe je Babbel volledig gratis kunt krijgen, moet je de gratis 7-daagse proefversie van Babbel activeren. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Opmerking: Houd er rekening mee dat er automatisch kosten in rekening worden gebracht voor het gekozen abonnement nadat de gratis proefperiode van 7 dagen is afgelopen.

1. Open de Babbel app op uw Android-apparaat.

2. Tik op Kies een taal om de gewenste taal te selecteren die je in deze app wilt leren.

3. Selecteer in het volgende scherm de reden voor het leren van deze taal.

4. Tik vervolgens op Aanmelden met e-mail.

5. Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en tik op Nu aanmelden.

6. Kies het gewenste abonnement en tik op Start je gratis proefperiode van 7 dagen.

7. Volg de instructies op het scherm om te betalen en uw gratis proefperiode te starten.

Hoe Babbel gratis op iPhone te krijgen?

U kunt de downloaden Babbel app op je iPhone en volg de bovenstaande stappen om een ​​gratis proefversie te krijgen. U kunt nu profiteren van alle functies van Babbel Premium en een week lang gratis toegang krijgen tot alle lessen in de cursus van uw keuze.

Hoe krijg je Babbel gratis?

Voordat u begint met het gratis verkrijgen van Babbel, moet u weten dat Babbel een op abonnementen gebaseerde taalleerservice is waarmee u een nieuwe taal kunt leren of uw kennis van een taal die u al kent, kunt verbeteren. Er zijn echter verschillende opties om Babbel voor een beperkte tijd gratis te krijgen. U kunt de Babbel gratis krijgen als optie voor een gratis proefperiode van 7 dagen met behulp van de bovenstaande stappen. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe de Babbel-taalapp werkt.

Lees dit artikel vanaf het begin om te weten of Babbel geschikt is voor beginners.

Hoe het gratis abonnement voor Android te deactiveren?

Nu weet je dat Babbel niet gratis is voor studenten. Volg nu de onderstaande stappen om de gratis proefversie van het Babbel-abonnement voor Android te deactiveren:

Opmerking: deze stappen zijn alleen voor degenen die zich op Babbel hebben geabonneerd met hun Google-account.

1. Open de Play Store-app op uw Android-apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik op Betalingen en abonnementen.

4. Tik op Abonnementen.

5. Tik op de Babbel abonnement uit de lijst.

6. Tik vervolgens op Abonnement opzeggen.

7. Selecteer de reden waarom je het abonnement wilt opzeggen en tik op Doorgaan.

8. Tik ten slotte op Abonnement opzeggen in de pop-up.

Lees dit artikel vanaf het begin om te weten of Babbel geschikt is voor beginners.

Hoe het gratis abonnement voor iPhone te deactiveren?

Volg onderstaande stappen om het gratis abonnement voor iPhone te deactiveren:

1. Open Instellingen op je iPhone.

2. Tik op jouw Apple-ID vanaf het begin.

3. Tik op de optie Abonnementen.

4. Zoek en tik op Course Hero-abonnement.

5. Tik vervolgens op Abonnement opzeggen.

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe de Babbel-taalapp werkt.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Is Babbel gratis?

Ans. Nee. Babbel is een premium e-learningservice, niet gratis. Daarom is Babbel niet ook gratis voor studenten.

Q2. Hoe lang duurt het bij het gebruik van Babbel om een ​​taal te leren?

Ans. Het wordt bepaald door de hoeveelheid tijd en moeite die u bereid en in staat bent te investeren. Volgens Babbel kun je, als je elke dag oefent, de basis van een taal in ongeveer drie weken leren. Daarom is Babbel goed voor beginners en leerlingen die wat meer weten.

Q3. Kunnen we Babbel gebruiken zonder internetverbinding?

Ans. Ja! U kunt Babbel zonder internetverbinding gebruiken als u de Babbel-app op uw iOS- of Android-apparaat hebt gedownload. Houd er echter rekening mee dat de offline-modus alleen beschikbaar is in de app en dus niet op de desktop.

Q4. Op hoeveel verschillende apparaten kan ik Babbel gebruiken?

Ans. Geen beperkingen. Tussen de browser-app en uw iOS- of Android-apparaat wordt uw voortgang automatisch gesynchroniseerd en gekoppeld aan uw account.

Q5. Is Babbel de prijs waard?

Ans. Ja. Afhankelijk van de taal die je studeert en de prijs, kan Babbel het geld meer dan waard zijn.

***

Hoewel Babbel geen gratis app is, is het niettemin betaalbaar en geliefd in vergelijking met andere toepassingen voor het leren van talen. Babbel biedt een voordelige optie om toegang te krijgen tot interessante lessen in 14 verschillende talen voor beginners en mensen die hun taalvaardigheid willen opfrissen. Je kunt je zeker aanmelden voor de lessen als je nieuwe talen wilt leren. We hopen dat je hebt geleerd of Babbel goed is voor beginners en of Babbel gratis is voor studenten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten. Veel leerplezier!

  Hoe G-SYNC op FreeSync-monitoren in te schakelen: NVIDIA's G-SYNC-compatibel uitgelegd

gerelateerde berichten