Is de Conversation Designer-certificering geschikt voor u?

Met de introductie van AI en Robotics heeft de certificering van gespreksontwerp de aandacht gekregen in de wereld van certificeringen. Net als vele anderen vraag je je misschien af ​​wat gespreksontwerp is en waarom dit onderwerp zo populair is!

Google Assistant, Amazon’s Alexa en Apple’s Siri worden tegenwoordig veel gebruikt door mensen. Maar veel mensen weten niet dat de wetenschap achter deze virtuele assistenten gespreksontwerp is. Deze virtuele assistenten gedragen zich als mensen en voeren de opdracht van de gebruiker uit door naar hun stem of actie te luisteren en adequaat te reageren. Het ontwerpen van gesprekken wordt dus gedaan om de gebruikerservaring comfortabeler en gemakkelijker te maken.

In dit artikel bespreken we wat gespreksontwerp is en wat het inhoudt. We zullen ook leren wie gespreksontwerpers zijn en wat hun rollen en verantwoordelijkheden zijn. We zullen ook de geschiktheidscriteria kennen om u aan te melden voor een certificeringscursus voor gespreksontwerpers en wie daarvoor geschikt is. Ten slotte zullen we leren over de syllabus van de cursus en de toekomstige reikwijdte van gespreksontwerp.

Wat is gespreksontwerp?

Conversation Design is een creatief veld dat is voortgekomen uit user experience design en copywriting. Het maakt het voor ons mogelijk om software en apps te gebruiken zonder de conventionele toetsenbord-, muis- en grafische gebruikersinterface. In plaats daarvan communiceren we door te praten. Als gevolg hiervan stelt gespreksontwerp machines en kunstmatige intelligentie in staat om informeel gesprek aan te gaan op een manier die vergelijkbaar is met die van een persoon.

We hebben gezien dat veel websites chatbots aanbieden die kunnen reageren op onze vragen. Een chatbot is gebouwd om u te helpen en te reageren op uw vragen. Ze zijn gemaakt om de volledige interactie van de gebruiker met de geleverde website, het product of de dienst te verbeteren.

Dankzij dit type ontwerp kan de eigenaar van de website de wensen van zijn gebruikers inschatten. Conversatieontwerp is bedoeld om ervoor te zorgen dat gebruikers graag interactie hebben met hun chatbots. Het biedt de website- of bedrijfseigenaar ook een close-up beeld van de eisen en wensen van het publiek.

Evenzo gebruiken we vaak virtuele assistent-software zonder het te beseffen. Het fundamentele doel van deze programma’s is om menselijke interactie te simuleren, zodat u nooit beseft dat u tegen een machine praat.

  Sneller e-mail typen in Gmail

Het doel is om communicatie productief te maken zonder stress of irritatie van wat anders zou kunnen voelen als een vermoeiende en mislukte chat met een ongemakkelijke robot. Conversatieontwerp heeft tot doel de interacties zo natuurlijk, voordelig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Wie zijn gespreksontwerpers?

Conversatiestroomontwerpers proberen de gesprekken van deze toepassingen organisch te laten verlopen. Omdat ze zowel aan de eisen van de klant als aan de behoeften van de organisatie moeten voldoen, lijkt het werk van een gespreksontwerper misschien extreem moeilijk.

Ook al zijn zij het brein achter het geven van een bijna menselijke kwaliteit aan de gesprekservaring, hun rol is daar niet toe beperkt. Ze moeten vaak nadenken of hun werk tegelijkertijd de doelen van de ondernemer en de eisen van de klant bevordert. Bovendien moeten gespreksontwerpers opmerkingen van meer dan één persoon bekijken. Ze moeten plannen om de beste respons te creëren en overwegen wat een consument zou kunnen zeggen.

Wat zijn de rollen en verantwoordelijkheden van Conversation designers?

Conversation designers ontwerpen de klantervaring van een virtuele assistent. Ze zorgen ervoor dat de virtuele assistent geïmproviseerd aantrekkelijk is, de gebruiker beïnvloedt en de merkstem belichaamt. Net als een architect plant een gespreksontwerper wat mensen in een ruimte kunnen bereiken, rekening houdend met zowel hun wensen als eventuele technische beperkingen.

Conversation Designers zetten de zakelijke behoeften van het merk om in organische dialoogstromen die worden ondersteund door UX-onderzoek en geluidsontwerpprincipes. Bovendien koesteren ze de dialoog door de stroom en de onderliggende logica vast te leggen in een grondige ontwerpspecificatie die de hele gebruikerservaring belichaamt. Ze werken samen met ontwikkelaars en belanghebbenden om de ontwerpen te verfijnen en de onderneming uit te voeren.

Conversatie Ontwerp Certificering Cursus

Als je geïnteresseerd bent om conversatieontwerper te worden, moet je kiezen voor relevante cursussen. Veel certificeringscursussen voor gespreksontwerp zijn beschikbaar op internet en worden tegenwoordig ook door veel instituten aangeboden. Deze cursussen kunnen u helpen deel uit te maken van een van de meest opwindende sectoren, namelijk kunstmatige intelligentie.

Een dergelijke certificeringscursus voor gespreksontwerpers wordt aangeboden door het Conversation Design Institute. De naam van deze cursus is Conversation Designer Certification Bundle. Het omvat toegang voor alle cursussen samen met het certificeringsexamen voor zijn gebruikers. Deze cursus is zeer bekend en wordt algemeen aanvaard in de huidige branche. Het instituut zorgt ervoor dat de cursus wordt gegeven zodat deze in elke conversatie-interface kan worden gebruikt.

Laten we dieper ingaan op deze certificeringscursus om meer te weten te komen over de specificaties en toegankelijkheid van de cursus.

  ExtShield helpt Chrome te beschermen tegen malware en adware-extensies

Looptijd

Deze certificeringscursus voor gespreksontwerp is in uw eigen tempo. Het betekent dat de cursisten hun cursus kunnen voltooien volgens hun eigen beschikbaarheid en comfort. Geschat wordt dat als de cursisten gedurende 8 weken 4 uur per week besteden, ze deze cursus efficiënt kunnen voltooien.

Offline of online

Deze cursus van het Conversation Design Institute is volledig online. De cursisten kunnen de cursus snel voltooien in het comfort van hun eigen huis. Er zijn geen extra overheadkosten voor het bezoeken van de universiteit, het transport en de tijden.

Kosten

De kosten van deze cursus bedragen € 1.749,00. Een groot aantal betalingsopties, waaronder de keuze om in zes maandelijkse termijnen te betalen, is beschikbaar bij Conversation Design Institute.

Toegangsduur tot cursusmateriaal

Cursisten hebben een heel jaar toegang tot de cursus via elk apparaat naar keuze. Het enige dat ze nodig hebben, is hun login-ID en wachtwoord. Het studiemateriaal en de collegevideo’s zouden via hun inloggegevens beschikbaar zijn voor de studenten.

Geldigheid certificering

Zodra de leerlingen het examen hebben afgelegd en met goed gevolg hebben afgelegd, krijgen ze een certificaat dat door de branche wordt erkend en volledig geldig is. Dit certificaat kan je gemakkelijk helpen aan een baan als Conversation Designer bij gerenommeerde bedrijven.

Geschiktheid

Volgens de website zijn er geen dergelijke geschiktheidscriteria voor de cursus. Maar het zou zeer nuttig zijn voor leerlingen om vooraf op de hoogte te zijn van chatbots en stemassistenten.

Voor wie is deze certificeringscursus?

De certificeringscursus voor gespreksontwerp is een must-have voor degenen die al met chatbots of stemassistenten werken. Het is ook geschikt voor professionals die aan de slag willen in het bloeiende veld van conversation design. Het kan fungeren als een carrièrekatalysator voor mensen met een achtergrond in het ontwerpen van gebruikerservaringen, klantenservice, contentbeheer, marketing, productontwerp of schrijven.

Wat is de syllabus van de certificeringscursus voor gespreksontwerp?

Deze certificeringscursus voor gespreksontwerp bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de basis, en het tweede deel is de workflow. Het basisgedeelte richt zich op de basisprincipes van het ontwerpen van gesprekken. Het bestaat uit onderwerpen als psychologie van gesprekken, scenario’s begrijpen, prompts schrijven, botintroducties schrijven, beurtelings nemen, expliciete en impliciete bevestigingen, dankbetuigingen, uitgebreide breedsprakigheid, empathie, enz.

Het tweede deel richt zich meer op de workflow van het ontwerpen van gesprekken. Het bevat onderwerpen als de Conversation Design Workflow, Explore Operations and Tech, Identificeer gebruikerspersona’s, Waarom een ​​bot-persona maken, Hoe maak je een bot-persona, enz.

Wat zijn de voordelen van deze cursus?

Door het volgen van deze cursus leer je alle concepten, rollen en workflow van gespreksontwerpen diepgaand kennen. Door deze cursus kunt u snel uw kennis beoordelen en een certificering behalen. Na het afleggen van het examen kun je je identificeren als gekwalificeerd Conversation Designer.

  Wat is het nut van torrenting?

Zodra de cursus is afgelopen, krijg je toegang tot sjablonen, canvassen en het nieuwste onderzoek van het Conversation Design Institute. U kunt alle (nieuwe) inhoud leren voor de duur van uw licentie, die een jaar geldig is. Daarnaast heb je toegang tot het CDI-alumninetwerk, een internationale arbeidsbureau, uitnodigingen voor online evenementen, gereduceerde toegangsprijzen voor evenementen en andere voordelen voor alums.

Wat is de scope na afloop van de cursus?

Na het voltooien van de cursus helpen de cursussen en certificeringen u direct bij het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van effectieve chatbots en stemassistenten.

Het certificeringsprogramma is gebaseerd op een stapsgewijs proces dat wordt geaccepteerd door bedrijven, academische instellingen, ontwerpers en technologiebedrijven. Uw intrede in de branche wordt hierdoor geholpen en de instelling zal met u samenwerken om u te helpen de beste gespreksontwerper te worden die u kunt zijn.

AI-assistent wordt al ontwikkeld door grote service- en technologieorganisaties met teams van meer dan 100 mensen. Conversatieontwerpers worden actief ingehuurd door organisaties als Crossphace, Oracle, Nestle, Vodafone, Liveperson, PwC, Deloitte, Swiss, enz. Over het algemeen biedt deze certificeringscursus voor gespreksontwerp veel kansen voor haar studenten.

Studenten van over de hele wereld volgen deze cursus om carrière te maken in Conversation Design. Veel studenten uit Europese landen, Rusland, Zuid-Azië, Noord-Amerika, Brazilië en enkele Afrikaanse landen volgen deze cursus al op dit gebied en maken er een carrière van.

Leermiddelen

Hier zijn enkele leermiddelen als u uw carrière in Conversational Design wilt opbouwen.

Conversational Design Fundamentals door Google Cloud: Coursera

Inleiding tot spraakinterfaceontwerp: Udemy

Conclusie

Naarmate conversatie-AI steeds vaker voorkomt, zijn er verschillende carrièreperspectieven voor degenen die hun tijd besteden aan het bouwen, implementeren en beheren van AI-assistenten. Ze proberen allemaal uit te vinden hoe ze interacties kunnen creëren die het bedrijf en de individuen die AI-assistenten gebruiken ten goede komen.

Daarom zal het inschrijven voor een Conversation Design-certificeringsprogramma veel opleveren voor de studenten. Er zijn veel kansen in deze bloeiende industrie, waardoor het in de wereld van vandaag de juiste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

gerelateerde berichten