Is het verwijderen van een Care.com-account mogelijk?

Care.com is een online marktplaats die aanwezig is in meer dan 20 verschillende landen en naar schatting meer dan 35,2 miljoen leden heeft. Care.com is een online platform waar zorgverleners contact kunnen opnemen met families waarvan zij denken dat ze kunnen helpen. Dus plaatsen ze hun diensten, beschikbaarheid en vergoedingen online van waaruit gezinnen die verzorgers nodig hebben ze kunnen vinden en contact met hen kunnen opnemen. Gezinnen zijn ook vrij om eventuele zorgbehoeften te posten, en ze kunnen contact opnemen met lokale verzorgers waarvan zij denken dat ze geschikt zijn. Care.com staat bekend om zijn babysitservices, maar het heeft zoveel diensten, zoals kindermeisjes, tutoren, seniorenzorgprofessionals en huis- en huisdieroppassers. Bent u een Care.com-gebruiker die problemen ondervindt bij het gebruik van Care.com en vraagt ​​u zich af wat de stappen zijn om een ​​Care.com-account te verwijderen? En hoe verberg je je profiel op Care.com? Als u iemand bent die op zoek is naar meer informatie met betrekking tot Care.com, brengen we u een handige gids die al uw twijfels wegneemt, zoals of Care.com het geld waard is en hoe u uw Care.com-account onmiddellijk kunt verwijderen.

Is het verwijderen van een Care.com-account mogelijk?

Voordat we beginnen met de stappen om uw Care.com-account te verwijderen, laten we eens kijken hoe Care.com geld verdient en of Care.com het geld waard is.

Opmerking: Care.com staat niet toe dat u uw account verwijdert via de mobiele applicatie. Uw account kan het account dus alleen verwijderen in browsers die de officiële desktopwebsite van Care.com gebruiken.

Hoe verdient Care.com geld?

Care.com heeft een enorm gebruikersbestand aangezien meer dan 32,9 miljoen mensen Care.com in 20 verschillende landen gebruiken. Care.com volgt een bedrijfsmodel waarmee het op verschillende manieren geld kan verdienen.

Is Care.com het geld waard?

Ja, Care.com biedt u diensten zoals het koppelen van kindermeisjes, tutoren, senior zorgprofessionals, huis- en huisdierenoppassers en zelfs iemand om u te helpen babysitten. Voor een maand kost het premium lidmaatschap $ 39, voor drie maanden kost het $ 78 ($ 26 per maand) en voor een heel jaar kost het $ 156 ($ 13 per maand). Dus ja, Care.com is het geld waard om te gebruiken.

  Top-down vs. Bottom-up-benadering: verschillen

Is het gemakkelijk om Care.com op te zeggen?

Ja, het opzeggen van het Care.com-account is een eenvoudig proces. Care.com stelt u in staat om verwijder je account permanent via de De officiële website van Care.com op elke browser.

Is het verwijderen van een Care.com-account mogelijk?

Ja, het verwijderen van een Care.com-account is mogelijk en u kunt uw Care.com-account direct verwijderen. Met Care.com kunt u uw account permanent verwijderen. Je hoeft alleen maar de te openen De officiële site van Care.com in elke browser en verwijder eenvoudig uw account. Ook moet u Care.com een ​​reden geven voor het verwijderen van uw account.

Kunt u een Care.com-account verwijderen?

Ja, u kunt uw Care.com-account snel en eenvoudig verwijderen. Jij kan verwijder uw account op Care.com door de officiële website van het bedrijf in elke browser te gebruiken. U hoeft Care.com alleen een motivering te geven voor het verwijderen van uw account.

Hoe kunt u uw Care.com-account onmiddellijk verwijderen?

Als u de Care.com-services niet meer gebruikt en u wilt uw Care.com-account onmiddellijk verwijderen, dan zijn hier de stappen die u moet volgen.

Opmerking 1: Na verwijdering wordt al uw Care.com-informatie uit het zicht verwijderd en is uw profiel uitgeschakeld, wat betekent dat u niet meer kunt huren of aangenomen kunt worden.

Opmerking 2: Voordat u het Care.com-account verwijdert, is het raadzaam om, als u een betaald abonnement heeft, dat eerst op te zeggen en dan kunt u doorgaan met het verwijderen van het Care.com-account.

1. Bezoek de Inlogpagina van Care.com.

2. Log in op uw Care.com-account met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

3. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Klik in het hoofdvervolgkeuzemenu op de optie Instellingen en privacy.

5. Blader vervolgens naar beneden en klik op de optie Account en instellingen in het linkerdeelvenster.

6. Klik op de link Account sluiten onder het gedeelte Lidmaatschapsinformatie.

7. Selecteer het keuzerondje Nee, bedankt, mijn lidmaatschap opzeggen en selecteer de gewenste reden waarom u uw Care.com-account wilt sluiten.

8. Klik op de optie Doorgaan om uw Care.com-account definitief te verwijderen.

Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw Care.com-account onmiddellijk te verwijderen. Lees vanaf het begin of Care.com het geld waard is. Laten we nu leren hoe u uw profiel op Care.com kunt verbergen.

Hoe kunt u uw profiel op Care.com verbergen?

Nadat u de methoden voor het verwijderen van een Care.com-account hebt geleerd, volgt hier een gids die u laat zien hoe u uw profiel op Care.com gemakkelijk kunt verbergen.

1. Bezoek de Inlogpagina van Care.com.

2. Log in op uw Care.com-account met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

  Hoe u online met een arts kunt praten

3. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Klik in het hoofdvervolgkeuzemenu op de optie Instellingen en privacy.

5. Blader vervolgens naar beneden en klik op de optie Account en instellingen in het linkerdeelvenster.

6. Scroll vervolgens naar beneden en klik op Mijn diensten.

7. Klik op de link Diensten verbergen/weergeven onder het menu Mijn diensten.

8. Om uw Care.com-account te verbergen, kiest u Ja naast Account pauzeren en klikt u daarna op de optie Doorgaan in de pop-up.

Hopelijk heb je na deze eenvoudige stappen je profiel op Care.com met succes kunnen verbergen.

Waarom zou Care.com uw account sluiten?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Care.com uw account heeft gesloten of gedeactiveerd. In de meeste gevallen, als iemand de Servicevoorwaarden of Communityrichtlijnen van Care.com schendt, heeft Care.com de bevoegdheid om maatregelen te nemen, zoals het sluiten of verwijderen van uw account. Communityrichtlijnen beschrijven het gedrag dat wordt verwacht van zowel de verzorger als de families die hen in dienst nemen. Ook is het mogelijk dat als Care.com heeft vastgesteld dat uw profiel of diensten op de website niet langer nodig en niet bevredigend zijn, ze uw account kunnen verwijderen. Enkele andere redenen zijn.

  • Als een persoon niet voldoet aan de criteria die door Care.com worden vereist, zoals iemand onder de 18 jaar die via Care.com werk probeert te vinden.
  • Uw account kan ook worden gesloten als u onjuiste informatie heeft verstrekt over uw certificering of opleiding.
  • Care.com zal deactiveren of sluit je account als je voor een lange periode inactief bent en de diensten niet vaak gebruikt.
  • Als een gebruiker aanstootgevende woorden, zinsdelen of inhoud op Care.com heeft geplaatst.
  • Care.com zal het account sluiten als ze constateren dat er beschuldigingen zijn van diefstal, misbruik, intimidatie of nalatigheid tegen de gebruiker.
  • Als iemand uw account meldt voor het plaatsen van spam en het doen van frauduleuze activiteiten, heeft Care.com de bevoegdheid om uw account te sluiten.

Dit zijn de belangrijkste redenen die zouden leiden tot het sluiten van uw Care.com-account.

Hoe kunt u uw Care.com terugkrijgen nadat u bent verbannen?

Als uw Care.com-account wordt verbannen, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met het Care.com-team en hen vragen uw Care.com-verbannen account opnieuw te activeren. Hier zijn een paar manieren om contact op te nemen met Care.com.

Hopelijk heb je succesvol contact gelegd met Care.com. Leg daarna het probleem uit dat u ondervindt en vraag hen om uw Care.com-account opnieuw te activeren. Of u kunt eenvoudig een nieuw Care.com-account aanmaken. Lees dit artikel vanaf het begin om te begrijpen of Care.com het geld waard is.

  Friday Night Funkin' installeren op een Chromebook

Is Care.com veilig voor de sociale zekerheid?

Ja, Care.com is veilig voor de sociale zekerheid. Terwijl u zich registreert als verzorger op Care.com, voeren zij een achtergrondcontrole uit, genaamd CareCheck. Uw CareCheck wordt uitgevoerd met uw burgerservicenummer en u kunt deze controle niet voltooien zonder een burgerservicenummer. Care.com belooft dat uw burgerservicenummer veilig is, ze bewaren al uw gegevens in versleutelde vorm. Uw burgerservicenummer wordt alleen verzonden naar Sterling Talent Solutions, de partner voor antecedentenonderzoek van Care.com, om uw antecedentenonderzoek uit te voeren. Om deze communicatie en gegevensoverdracht veilig, Care.com maakt gebruik van Transport Layer Security (TLS), de industriestandaard benadering voor veilige computercommunicatie. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen of het verwijderen van een Care.com-account mogelijk is of niet.

Hoe veilig is Care.com?

Care.com is een online platform dat zorgbehoevenden koppelt aan getrainde zorgverleners die die zorg kunnen bieden. Maar Care.com is helaas een site geweest waar oplichting heeft plaatsgevonden, net als vrijwel elk ander internetplatform dat vreemden samenbrengt. Er is dus altijd twijfel geweest over hoe veilig Care.com is. Wanneer u een vacature op Care.com plaatst, heeft u de mogelijkheid om cv’s en referenties van sollicitanten te evalueren en antecedentenonderzoek aan te vragen om te zien of ze iemand zijn die u kunt vertrouwen als verzorger voor uw familielid, huis of huisdier.

Care.com geeft instructies over de kwaliteiten waarnaar in profielen moet worden gezocht, hoe de eerste vergadering moet worden gehouden en hoe een antecedentenonderzoek moet worden gelezen. Dit maakt Care.com een ​​veilig platform, maar hier zijn enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen om fraude te voorkomen, zowel voor zorgverleners als voor mensen die zorg zoeken.

  • Voordat je met het optreden begint, moet je ervoor zorgen dat de prijs is overeengekomen en controleer je op valse cheques terwijl je betalingen ontvangt.
  • Een persoon die niet live via de telefoon zal bevestigen, moet worden vermeden voor elke vorm van werk.

***

We hopen dat je de stappen voor het verwijderen van je Care.com-account hebt begrepen en hoe je je profiel op Care.com kunt verbergen. U kunt uw vragen en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten