JellyLock7 is een aanpasbaar Android-geïnspireerd vergrendelscherm voor iOS 7

Originaliteit heeft zeker zijn voordelen, maar als een idee al goed genoeg is, hoef je er alleen maar aan te sleutelen om perfectie te krijgen. De eerder behandelde JellyLock-tweak oogstte veel lof en populariteit toen het vorig jaar voor het eerst werd uitgebracht, zowel vanwege de functies als het uiterlijk. Een jaar later is bijna alles aan het uiterlijk van iOS veranderd, en daarom is het logisch dat JellyLock ook een bijgewerkte versie heeft die past bij de nieuwe platte gebruikersinterface. JellyLock7 lijkt veel op zijn voorganger als je alleen rekening houdt met basiskenmerken, maar er zijn enkele fijnere punten die de nieuwe tweak een enorme verbetering maken ten opzichte van JellyLock. Je kunt nu pictogrambadges zien op de snelkoppelingsring, er zijn meer aanpassingsopties en natuurlijk lijkt alles meer in overeenstemming met de platte iOS 7-gebruikersinterface.

  Hoe website-specifieke gegevens van Safari op iOS te verwijderen?

Een kleine maar handige functie van het iOS 7-vergrendelingsscherm is de mogelijkheid om te ontgrendelen door over elk deel van het scherm te vegen. Omdat je JellyLock7 misschien wilt gebruiken als de enige manier om je apparaat te ontgrendelen, biedt het tweak-menu in de app Instellingen de mogelijkheid om dit standaard ontgrendelingsgedrag uit te schakelen. Een andere optie die beschikbaar is in dit gedeelte van het menu heeft betrekking op de cameragrijper, waarmee gebruikers de zichtbaarheid ervan kunnen wijzigen.

Net als de vorige versie, kan JellyLock7 app-snelkoppelingen toevoegen aan de ontgrendelring. Er kunnen maximaal 5 app-snelkoppelingen worden toegevoegd, waaronder zowel systeem- als apps van derden. De toegangscode kan ook worden uitgeschakeld bij het starten van apps via JellyLock7-snelkoppelingen.

  Hoe u uw telefoon thuis ontgrendeld kunt houden [Android]

Er is een hele sectie van het JellyLock7-menu gewijd aan het uiterlijk van de tweak. Met behulp van de hier aanwezige opties is het mogelijk om de zichtbaarheid van pictogrambadges te wijzigen en de achtergrond achter snelkoppelingen te vervagen. Andere beschikbare opties hebben betrekking op de eigenschappen van de ontgrendelring. Gebruikers kunnen de grootte van deze ring aanpassen door de schuifregelaar onder aan het scherm te verplaatsen en de kleur ervan te veranderen, door te kiezen uit een keurige reeks vooraf gedefinieerde tinten.

JellyLock7 is een gratis tweak en kan worden gedownload van de BigBoss-repo van de Cydia-winkel. Als je een wachtwoordvergrendeling gebruikt en je privacybewust bent, is deze aanpassing misschien niet iets voor jou, maar iedereen die fan is van het vergrendelscherm van Android zal JellyLock7 zeker aantrekkelijk vinden.

  Reinig alle EXIF-gegevens van uw foto's voordat u ze deelt [Android]