Kan ik Netflix Japan in Amerika kijken?

Neem even de tijd om na te denken over hoe media eruitzagen vóór het tijdperk van streamingdiensten zoals Netflix. Om je favoriete film of tv-programma te bekijken, had je twee opties: opdagen wanneer het live werd gespeeld, of naar je plaatselijke filmverhuurwinkel gaan en duimen dat niemand anders hetzelfde idee had gehad. De geboorte van Netflix zorgde voor een revolutie in de branche, waardoor je kunt genieten van een groot aantal shows en films van over de hele wereld – allemaal vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Dit opende niet alleen een geheel nieuwe reeks opties, maar het liet ook veel fans kennismaken met de reikwijdte van de bioscoop en producties die over de hele wereld beschikbaar zijn, waarbij de Netflix-optie van elk land verschillende programma’s en selecties biedt.

Netflix Japan heeft bewezen een bijzondere hit te zijn, met een reeks exclusieve aanbiedingen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor de meeste Amerikaanse kijkers. Maar hoe werkt het precies? Als je je afvraagt: “Kan ik Netflix Japan in Amerika kijken?” dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix Japan kan binnen handbereik zijn als je in Amerika woont – alles wat je nodig hebt is een betrouwbare VPN en je bent klaar voor het leven. Nog beter, deze tips zullen werken om u toegang te geven tot een hele reeks landen en inhoud, niet strikt beperkt tot Japan. Wereld van het bekijken van inhoud: here we come!

Hoe krijg ik toegang tot Netflix Japan vanuit Amerika?

Om aan de slag te gaan met uw nieuwe favoriete Japanse show, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. Je moet ervoor zorgen dat je een Netflix-account hebt ingesteld (we vermoeden dat als je dit artikel hebt gevonden, je dit al hebt ontdekt…). Kies vervolgens een geschikte VPN — hierover later meer — en gebruik deze om verbinding te maken met een server in het land van uw keuze (voor de doeleinden van dit artikel, Japan). Ga ten slotte naar de Netflix-site en je wordt automatisch doorgestuurd naar het land dat je hebt gekozen. Log in, ontspan en geniet van de vele beschikbare opties!

Hoe kies ik een VPN?

Het internet staat vol met een groot aantal VPN’s, die allemaal beweren de beste te zijn, maar hoe bepaal je welke echt de beste optie is? Er zijn een paar belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden, waaronder:

  Een hoofddocument maken en subdocumenten toevoegen in MS Word 2016

Geschiktheid

U moet ervoor zorgen dat elke VPN die u kiest, services in Japan deblokkeert en dat deze kan worden gebruikt om Netflix te ontgrendelen; sommige producten hebben een beperkt aantal landen waartoe u toegang hebt of producten die kunnen worden opgehaald. Doe je huiswerk voordat je je ergens toe verplicht, anders kun je teleurgesteld worden.

Snelheid van de verbinding

Het streamen en bekijken van inhoud via een VPN kan ervoor zorgen dat uw service trager wordt, wat kan leiden tot vervelende buffering of vertraging tijdens uw show. Om dit tegen te gaan, is het een goed idee om te kiezen voor een VPN met een hoge verbindingssnelheid – hoe hoger hoe beter. Dit helpt de kans op onderbrekingen te minimaliseren, zodat u zonder problemen kunt ontspannen.

Veiligheid

Beveiliging is een andere belangrijke overweging, aangezien er meerdere meldingen zijn geweest van minder dan gerenommeerde VPN-services die logboeken hebben gemaakt van het gedrag van hun klanten, kijkvoorkeuren en, in sommige gevallen, zelfs persoonlijke gegevens zoals namen, IP-adres en betalingsgegevens. In verkeerde handen kan deze informatie ongelooflijk gevaarlijk zijn, dus neem altijd de tijd om ervoor te zorgen dat de verbinding veilig en vergrendeld is en dat er geen logs worden bijgehouden door de provider.

  Actie gebruiken en extensies delen op iPhone en iPad

Onbeperkte bandbreedte en data

Wanneer u een VPN selecteert, moet u ook rekening houden met de aangeboden bandbreedte en gegevens – het is een goed idee om waar mogelijk een onbeperkte optie te kiezen om te voorkomen dat u blokkades en beperkingen tegenkomt tijdens het streamen en genieten van uw inhoud.

Klantenservice

Misschien wel een van de belangrijkste overwegingen is toegang tot snelle, betrouwbare klantenondersteuning. Bekijk de mogelijkheden: is de hulp duidelijk gelabeld en toegankelijk? Heb je de mogelijkheid om met een adviseur te praten, of ben je aangewezen op communicatie via e-mail? Weten dat je hulp bij de hand hebt, is geruststellend, zodat je rustig achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van Netflix Japan.