Karma Train is een iPhone Reddit-client met een unieke op kaarten gebaseerde gebruikersinterface

Door de jaren heen hebben voortdurende verbeteringen en uitbreidingen van de toegewijde ontwikkelaar van Alien Blue ervoor gezorgd dat het de krachtigste Reddit-client voor iOS is geworden. Hoewel geavanceerde gebruikers dol zijn op de extra functies, vinden mensen die Reddit gebruiken voor basisinhoudconsumptie dat Alien Blue te opgeblazen is. Daarin ligt een geweldige kans voor ontwikkelaars: om een ​​redelijk krachtige maar toch lichtgewicht Reddit-client te maken.

Karma trein is de nieuwste van verschillende alternatieve Reddit-clients voor iOS. Het biedt een unieke gebruikersinterface, waarbij goed gebruik wordt gemaakt van de nieuwe ontwerptrend van het gebruik van ‘kaarten’ om stukjes inhoud te scheiden. Elke kaart is een link/zelf-tekstinzending, die u snel omhoog of omlaag kunt stemmen vanuit de hoofdweergave, op de titel kunt tikken om naar de link te gaan of op de knop ‘opmerkingen’ kunt tikken om alle opmerkingen te lezen.

  Hoe de nachtmodus op Reddit in te schakelen

Daarnaast biedt Karma Train handige gebaren voor bepaalde acties. Door van rechts naar links te vegen op een opmerking, worden snelle opmerkingen weergegeven, dubbeltikken op een opmerking minimaliseert deze plus de onderliggende opmerkingen, en dubbeltikken op een zelftekst vergroot of verkleint de inhoud ervan. Ik ontdekte deze swipes per ongeluk tijdens het testen van de app op mijn iPhone 4S; hopelijk zal de ontwikkelaar in toekomstige versies een goede tutorial over de eerste lancering opnemen.

Daarnaast ondersteunt het alle basisfuncties van Reddit, zoals het indienen van links/zelfteksten, het indienen van nieuwe opmerkingen, het beantwoorden van opmerkingen, upvoting/downvoting, het sorteren van inzendingen op ‘Top’, ‘Hot’, enz., het beheren van subreddit-abonnementen, zoeken, recente activiteit bekijken en meer.

  Een blog starten met Google Blogger

Ik heb in de loop der jaren talloze Reddit-clients voor iOS geprobeerd, maar ik kom altijd terug op Alien Blue. Ik ben dol op de op kaarten gebaseerde gebruikersinterface van Karma Train, maar het ontbreken van zoveel belangrijke functies zoals nachtmodus, wachtwoordbeveiliging, thema-opties en delen met niet-iOS-standaardservices maakt het voor mij moeilijk om ernaar over te schakelen.

Er is een groot potentieel in Karma Train en andere alternatieve Reddit-clients voor iOS. Alien Blue blijft echter ver, ver vooruit, ondanks klachten over feature-bloat. Het is nog steeds de moeite van het bekijken waard, aangezien de app in zijn volledige vorm gratis beschikbaar is, zonder advertenties.

  Muisknoppen omkeren voor linkshandig gebruik

Installeer Karma Train vanuit de App Store

Laat ons zeker weten wat je van Karma Train voor iOS vindt. Kent u alternatieve Reddit-clients die het bekijken waard zijn?