Kies ingrediënten en ontvang recepten met calorie-informatie

De zomer is allang voorbij en het heeft de laatste tijd zelfs gesneeuwd in delen van Canada, dus sapjes voor een verfrissend drankje zijn niet meer in orde. Als je sappen drinkt om een ​​dieet aan te vullen, dan is Juicing Assistant een web-app die je zult waarderen of op zijn minst een bladwijzer voor de volgende zomer. Je kunt het soort sap kiezen dat je wilt maken uit drie verschillende functies; Vitamine, energie en antioxidant. De app somt vervolgens ingrediënten, groenten en fruit op die bij uw selectie passen en u kunt kiezen welke u in uw sap wilt gebruiken. De app vertelt je hoeveel je van elk in je sap moet gebruiken, dat wil zeggen het recept samen met voedingsinformatie.

  Bureaubladsnelkoppelingen maken op Ubuntu

Ik ga beginnen met te zeggen dat de interface ongelooflijk leuk is en ik ben dol op die weergaven van groenten en fruit die overal in de app voorkomen. Klik op starten.

Selecteer wat voor sap je wilt maken. Er is geen ‘ik heb echt honger’-optie, maar de sapassistent dekt de behoeften aan vitamine, energie en antioxidanten. De app zal u voorstellen welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor uw doel. Beweeg uw muis over een ingrediënt om meer te weten te komen over de voordelen ervan. Als je van een ingrediënt houdt en het is beschikbaar in je keuken, sleep het dan naar een van de slots. Als je alle ingrediënten hebt toegevoegd die je wilt, klik je aan het einde op de knop ‘Click to Juice’. Maak je geen zorgen over het trillen van de onderkant van de pagina, dat is gewoon de sapcentrifuge die werkt.

  Hoe werkt gezichtsherkenning?

Je krijgt één recept dat alle ingrediënten bevat die je hebt geplukt, met uitsluiting van anderen. De totale calorieën, suiker en koolhydraten in je drankje worden ook vermeld en je kunt dit recept delen op Pinterest, Facebook en Twitter. Scroll naar beneden en je zult andere recepten zien die voldoen aan je eerdere selectie van het soort sap dat je wilt maken. De recepten zullen hoogstwaarschijnlijk ten minste één van de ingrediënten bevatten die je eerder hebt uitgekozen, maar ook andere die je niet hebt gebruikt. Voedingsinformatie voor deze recepten zal ook beschikbaar zijn.

Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over de interface en alles werkt perfect, dus geen klachten. Wat de functies betreft, zou ik het geweldig vinden als er zoiets zou zijn voor smoothies en een tool waarmee gebruikers wat andere smaakversterkers aan de drank kunnen toevoegen en kunnen zien welke voedingswaarde ze eruit halen.

  7 nostalgische Halloween-websites uit de jaren '90 en 2000

Bezoek Juice Assistant