Kleding zoeken op foto [8 Outfit Finder Apps]

Als je betoverd bent door een mooie jurk die je op Instagram hebt gevonden, maar niet weet waar je deze kunt kopen, kunnen de krachtige outfitzoeker-apps die hieronder worden vermeld enorm helpen.

In het internettijdperk halen mensen stijl- en modegerelateerde inspiratie vaak uit social media-influencers en beroemdheden die in het openbaar optreden of afbeeldingen plaatsen die stijlvolle outfits sieren.

Deze trendy kleding is het waard om voor te sterven, en gebruikers dromen er vaak van om ze te bezitten, maar het is een enorme taak om ze op internet te vinden. Je moet dagenlang door duizenden afbeeldingen blijven scrollen in een wanhopige poging iets waardevols te vinden.

Dus als je geen vrije tijd hebt om tussen deze online winkelplatforms te blijven huppelen om iets te vinden dat het dragen waard is, betekent dit dan dat je het niet verdient om er glamoureus uit te zien en de look van een beroemdheid te bekritiseren? Natuurlijk doe je dat!

Dankzij de AI-aangedreven outfitzoekers-app kun je eenvoudig de winkeltijd verkorten die je verspilt aan het scrollen op sociale media om kledingstukken te vinden die voldoen aan je modesmaak en -voorkeur.

De tools zijn ofwel beschikbaar als een zelfstandige app of zijn geïntegreerd in populaire e-commerce of apps voor het delen van afbeeldingen. Het gebruik van deze op AI gebaseerde apps is moeiteloos; je kunt de outfitafbeeldingen van de filmrol rechtstreeks in de app uploaden of de camera van je apparaat gewoon op de outfit richten waar je naar op zoek bent. Dat is het!

De tool verwerkt de productafbeelding en de intuïtieve algoritmen zorgen voor vergelijkbare kleding met verbluffende kleuren, patronen, texturen, enzovoort in de zoekresultaten. Als je geluk hebt, kom je waarschijnlijk het exacte stuk tegen dat beschikbaar is op een online platform!

Als het verleidelijk lijkt om AI te gebruiken om verbluffende outfits te spotten, blijf dan bij ons terwijl we je door enkele van de beste outfitzoeker-apps leiden waarvan bekend is dat ze nauwkeurige resultaten voor je zoekopdracht opleveren.

Google Lens

Google Lens is een populaire tool voor beeldherkenning die wearables, kleding, persoonlijke accessoires zoals sieraden, kettingen en nog veel meer kan identificeren. Dit is de meest trefzekere manier om het internet af te speuren in een poging die opvallende jurk te vinden die je iemand zag dragen.

Nadat u de Google Lens-app op uw Android- of Apple-apparaat hebt geïnstalleerd, gaat de Google Lens-functionaliteit direct vanaf de camera van uw telefoon aan de slag. Dit betekent dat u niet de foto hoeft te maken van de kleding of accessoire waarnaar u op zoek bent.

Je moet de camera richten op de kleding waarvan je het alternatief online moet vinden. Google Lens presenteert verschillende overeenkomende resultaten en als er een nauwkeurige overeenkomst wordt gevonden, wordt het resultaat gemarkeerd met een klein blauw pictogram.

  Hoe iPhone naar tv te spiegelen zonder wifi

Als u op dit pictogram tikt, wordt u omgeleid naar de Google Shopping-pagina, die winkellinks biedt van verschillende e-commercewebsites, zoals Amazon, om de aankoop te doen.

Bovendien is Google Lens krachtig genoeg om de individuele producten die een persoon draagt ​​te identificeren en de resultaten voor elk afzonderlijk te presenteren. U kunt ook afbeeldingen uit uw galerij uploaden om kleding en accessoires te identificeren.

Snap in Amazon-stijl

Het winkelplatform van Amazon heeft een op kleding gerichte visuele zoektool genaamd Style Snap, geïntegreerd in de zoekbalk bovenaan de website of alp. Deze ‘Style Snap’-functie helpt bij het ontdekken van kleding en accessoires – sieraden, schoenen en nog veel meer, door de foto die je op je telefoon hebt gemaakt te uploaden.

Om de functie te gebruiken, moet je naar het camerapictogram bovenaan zoeken, erop tikken en vervolgens Style Snap selecteren. U kunt de foto’s uit uw galerij uploaden en de tool zelfs rechtstreeks toegang geven tot de recent gemaakte schermafbeeldingen.

Als alternatief kunt u ook overschakelen naar de cameraweergave en in realtime focussen op de kleding of accessoires die u wilt scannen. Als de wearables beschikbaar zijn op Amazon, verschijnen ze in de aanbevolen productvermeldingen. Style Snap is krachtig genoeg om elke kleding te identificeren en presenteert individuele resultaten voor elk van hen.

CamFind

Aangedreven door CloudSight’s Image Recognition API, claimt CamFind de meest nauwkeurige visuele zoekmachine te zijn die vrijwel alles kan vinden wat je maar wilt, van kleding tot accessoires, vrijwel alles wat je maar kunt bedenken!

CamFind is een van de grootste mode-apps op Android- en iPhone-apparaten, en dat is niet voor niets. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de kleding van foto’s nauwkeurig te herkennen. U moet de foto maken van de kleding waarnaar u op zoek bent en een paar seconden wachten tot de zoekmachine deze verwerkt.

De zoekmachine zal vervolgens de resultaten presenteren. Dat is niet alles wat CamFind kan doen; het geeft ook de productbeschrijving en gerelateerde YouTube-video’s, als die er zijn, samen met de winkellinks om snel de kledingstukken te pakken.

Enkele andere geweldige functies zijn onder meer taalvertaling, prijsvergelijkingen, visuele herinneringen, gerelateerde productvideo’s, enzovoort.

CamFind werkt ook samen met Uber- en Lyft-samenwerkingen om lokale zoekresultaten te presenteren voor winkelbehoeften in de winkel. Er is ook een optie voor het delen van sociale profielen om uw interesses te delen en die van anderen te bekijken. Dit helpt de huidige modetrends te begrijpen. Browsen in privémodus is de kers op de taart.

Lykdat

Lykdat is een andere interessante tool die het proberen waard is als je kleding wilt ontdekken van gemaakte afbeeldingen. Het is toegankelijk via de webbrowser en kan worden gebruikt op een desktop en mobiele telefoon. Om met Lykdat naar kleding te zoeken, gaat u naar Lykdat vanuit uw webbrowser en klikt u op het vooraf ingestelde zoekpictogram onderaan.

  Het woordenboek gebruiken in Microsoft Edge

Snijd de foto of een groep foto’s die je op een platform zoals Instagram hebt gevonden bij en upload ze vanuit je galerij. Dat is het!

Wacht nu tot Lykdat zijn magie doet en gelijkaardige producten van verschillende e-commerce winkels op internet aanbeveelt. U krijgt ook prijsvergelijkingen voor verschillende resultaten en actuele kortingen op het artikel.

Er zijn tal van zoekaanpassingsfilters, zoals geslacht, kleur, locatie, enz., om de zoekcriteria te verfijnen en nauwkeurige resultaten te krijgen voor wat u zoekt.

Ook deze tool kan met succes meerdere kledingstukken uit één afbeelding detecteren en geeft voor elk daarvan afzonderlijke resultaten.

Pinterest-lens

Net als bij Amazon is de mobiele app van Pinterest uitgerust met een visuele zoekfunctie die bekend staat als Lens, waarmee je de kleding op de sociale media-app kunt ontdekken tussen de duizenden ideeën die hier op het platform beschikbaar zijn.

Pinterest Lens is gemakkelijk te gebruiken; je moet op het zoekpictogram op de zoekbalk tikken en vervolgens het camerapictogram kiezen. Richt de camera vervolgens op een persoon om hun uiterlijk vast te leggen of selecteer de afbeelding uit de filmrol om vergelijkbare stijlen te vinden en ermee te pronken.

Pinterest presenteert vergelijkbare ideeën vervolgens in de resulterende feed, die is onderverdeeld in Ontdekken en Winkelen. In het eerste gedeelte kunt u ter inspiratie vergelijkbare ideeën verkennen en als de tool een exacte match vindt, krijgt u ook verzendlinks te zien om de kleding online te kopen.

Om aankooplinks te bieden, werkt Pinterest samen met ShopStyle, een toonaangevend winkelplatform voor mode en lifestyle. Net als andere platforms op de lijst, identificeert Pinterest Lens AI de meerdere mode-items in de afbeelding en kan dienovereenkomstig zoekresultaten presenteren.

FotoSherlock

PhotoSherlock is een intuïtief platform dat beschikbaar is op internet, Android en iPhone en waarmee u de nieuwste modetrends en -stijlen kunt vinden die u zoekt door u te concentreren op de items of door afbeeldingen te uploaden vanuit de galerij van uw apparaat.

Het intuïtieve platform haalt resultaten van Yandex en Google om vergelijkbare beeldresultaten te presenteren en is vrij eenvoudig te bedienen. Het is mogelijk om elk product omgekeerd te zoeken; hier is het kleding om vergelijkbare producten te ontdekken. De interface is schoon en je moet de afbeeldingen uit je galerij uploaden of de camera direct gebruiken om te zoeken; de gerelateerde zoekresultaten worden daarna gepresenteerd.

Voor wat het waard is, biedt PhotoSherlock ook behoorlijke functionaliteit voor het bewerken van foto’s. U kunt de afbeelding bijsnijden om scherp te stellen op het kledingstuk dat u zoekt voordat u het uploadt om nauwkeurigere resultaten te krijgen.

TruePicShop

Met behulp van een door AI aangedreven beeldherkenningsfunctie is TruePicShop een van de beste Android- en iOS-apps om onderweg online naar kleding te zoeken.

  Hoe u uw garagedeur slim kunt maken

Het proces van het ontdekken van kleding met behulp van de TruePicShop is eenvoudig. U moet zich aanmelden op het platform door de inloggegevens op te geven en vervolgens op het zoekpictogram te klikken. Vervolgens scan je het kledingstuk dat je in de outlet of op straat hebt gespot en start je de zoektocht.

De app verwerkt vervolgens de afbeelding en levert zoekresultaten en productdetails. De zoekresultaten zullen eindeloos zijn en bestaan ​​uit gelijkaardige kledingstukken die beschikbaar zijn op internet.

De tool biedt ook winkellinks van e-commerce winkels om gemakkelijk winkelen te vergemakkelijken, samen met prijsvergelijkingen om u te helpen een paar dollar te besparen.

Dankzij deze app kunnen mensen nu gemakkelijk de kleding vinden die ze andere mensen hebben zien dragen of zien hangen in modewinkels. Verschillende handige functies in deze app vergemakkelijken het winkelen aanzienlijk. TruePicShop bevat ook een functie voor sociaal delen, zodat u winkelliefhebbers over de hele wereld kunt ontmoeten.

Visuele modezoeker

Visual Fashion Finder, eigendom van Cortexica Vision Systems, maakt gebruik van cloudgebaseerde beeldherkenningssystemen en door het bedrijf gepatenteerde visuele zoektechnologie om een ​​krachtige visuele zoekoplossing te bieden, specifiek voor de mode-industrie.

De tool is toegankelijk via de webbrowser, maar de Find Related-technologie kan met behulp van API worden geïntegreerd in de mobiele apps van elk merk of e-commerceplatform. Visual Fashion Finder geeft klanten de mogelijkheid om te zoeken naar kleding en andere modeaccessoires die ze op elk social media-platform hebben gevonden door hun afbeeldingen te uploaden.

De tool doorzoekt zijn database naar vergelijkbare items en in veel gevallen vindt u waarschijnlijk een nauwkeurige match.

Nadat de gebruikers de foto hebben geüpload of de kleding hebben gescand waarnaar ze op zoek zijn, biedt Visual Fashion Finder een uitgebreide lijst met producten, afhankelijk van wat de AI vergelijkbaar vond in termen van kleur, patroon, textuur en andere criteria.

Afsluiten

Dankzij deze outfitzoeker-apps betekent het vinden van kleding volgens de laatste modetrends niet langer doelloos door de verschillende sociale platforms scrollen om iets relevants te vinden.

Ze moderniseren niet alleen het hele proces, maar helpen de gebruikers ook om betere kortingen te krijgen door prijsvergelijkingen aan te bieden.

U kunt ook onderzoeken hoe u omgekeerd naar afbeeldingen kunt zoeken op iPhone of iPad.

gerelateerde berichten